News by Xiaomi Miui Hellas
Apps/Roms

Το Android 8 Oreo έρχεται σε beta για τα Xiaomi Mi 5S και Mi 5S Plus

Υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες η Xiaomi έχει επικριθεί επειδή δεν είναι από τις πιο δραστήριες εταιρείες στις ενημερώσεις των smartphones της, αφήνοντας κάποια τηλέφωνα με εκδόσεις του Android λίγο ξεπερασμένες. Ενώ κάθε εβδομάδα η xiaomi παρέχει συνεχείς διανομές νέων ROM σε πλήθος συσκευών, με συνεχείς βελτιώσεις στον κώδικά, νέες προσθήκες λειτουργιών, ενημερώσεις των Security Patch του android και συνεχείς απασφαλματώσεις μετά από τις παρατηρήσεις των μελών που έχει στα διάφορα φόρουμ, ωστόσο σε ότι αφορά το Android Version, πολλές συσκευές έχουν μείνει πίσω.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει σήμερα, καθώς τα  Xiaomi Mi 5S 5S και Xiaomi Mi Plus, ακριβώς δύο χρόνια μετά την είσοδό τους στην αγορά, τελικά λαμβάνουν Android 8.0 Oreo, αν και μόνο σε beta, προς το παρόν.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι η  Beta διανομή  του Android 7 Nougat για το Mi 5S και Mi 5S Plus θα γίνει επίσημα αυτή την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου. Ενώ η νέα beta ROM με το Android Oreo θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Σεπτεμβρίου σε όλες τις συμβατές συσκευές.


Το Android 8 Oreo φτάνει σε beta για τα Xiaomi Mi 5S και Mi 5S PlusΌπως όλοι γνωρίζετε, το Android 8 Oreo δεν είναι πραγματικά το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Google αυτή την στιγμή. Στην πραγματικότητα, ο διάδοχος του ξεκίνησε ήδη την πορεία του τον περασμένο Αύγουστο, και αναφερόμαστε στο Android 9 Pie. Παρ ‘όλα αυτά, οι αλλαγές που θα φέρει το Oreo στα δύο smartphones θα είναι αρκετά σημαντικές, ίσως πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτές που θα έχουμε με τη μετάβαση στο Android Pie.

Πηγαίνοντας από το Android 7 στο Android 8, θα παρατηρήσουμε πρόοδο όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χάρη στους αλγόριθμους που βελτιώνουν τη χρήση του, όπως ο τερματισμός των εφαρμογών στο παρασκήνιο όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, με σκοπό τη βελτιστοποίηση χρήση της μπαταρίας διατηρώντας τις εφαρμογές ανοιχτές μόνο όταν είναι απαραίτητο. Με το νέο λειτουργικό σύστημα αναμένεται επίσης μεγαλύτερη ταχύτητα κατά τη χρήση και αύξηση της ασφάλειας χάρη στις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας. Τέλος, θα είναι επίσης δυνατό να περιοριστούν τα δικαιώματα σε κάθε εφαρμογή, για όσους δεν θέλουν να δώσουν το πλήρη πρόσβαση σε μια μη αξιόπιστη εφαρμογή.

Τι πιστεύετε για αυτήν την ενημέρωση, είναι λίγο αργά; Είστε ιδιοκτήτης ενός από τα τηλέφωνα που αναβαθμίζονται ;

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλιά σας παρακάτω, ή στο φόρουμ μας…

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

 

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Avatar
Κώστας Βάρκας 13 September 2018 at 17:43

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός xiaomi mi5s plus. Θα έλεγα κάλιο αργά παρά ποτέ, το θέμα είναι όμως εμείς που έχουμε stable θα αργήσουμε να δούμε αυτές τις διαφορές. Και μέχρι τότε μπορεί να έχουμε αγοράσει κάποιο καινούριο. Παρόλαυτα το κινητό παραμένει δυνατό και με καλή αυτονομία μπαταρίας. Και αυτό που με κάνει να λυπάμαι είναι ότι τα καινούργια μοντέλα στερούνται από κάποιες δυνατότητες, όπως θύρα υπέρυθρων, ακουστικών.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Xiaomi, ή καλύτερα το νέο Sub-Brand YESOUL, έχει ετοιμάσει ένα πραγματικά καινοτόμο…
Η Seagate θα φέρει μοντέλα Barracuda Pro 14TB για desktop υπολογιστές, IronWolf για…
Translate »