News by Xiaomi Miui Hellas
Xiaomi

Νέα 3D Renders του αναδιπλούμενου τηλεφώνου της Xiaomi

Πριν από λίγο καιρό, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα δουλεύει πάνω σε μια νέα συσκευή που θα έχει μάλλον ιδιόμορφο χαρακτηριστικό, θα είναι η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της εταιρείας.


Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχουμε δει ήταν το βίντεο που είχε διαρρεύσει ο πρόεδρος της εταιρείας, Lin Bin , ή τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, επειδή χάρη στο LetsGoDigital, κατέστη δυνατή η λήψη μιας σειράς 3D απεικονίσεων που δείχνουν αυτό το κινητό και την ικανότητα αναδίπλωσής του.

Αρχικά, υπήρχαν πολλές φήμες σχετικά με αυτήν την τεχνολογία αναδιπλούμενης οθόνης, και εάν η Xiaomi ήταν πρόθυμη να ετοιμάσει μία συσκευή με αυτή την ιδιόμορφη τεχνολογία.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, οι αμφιβολίες αυτές διαλύθηκαν επειδή ο κινέζος κατασκευαστής δήλωσε, ότι στην δούλευε πάνω σε συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της εταιρείας, Lin Bin , παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο μπορούσαμε να δούμε ένα πρωτότυπο αυτής της συσκευής, και πώς αυτό λειτουργεί.

Ταυτόχρονα, σε αυτό το βίντεο ο πρόεδρος της Xiaomi μιλούσε για κάποια προβλήματα που έπρεπε να ξεπεραστούν πρώτα, ώστε να φτάσουν στο στάδιο της ανάπτυξης, στο οποίο βρίσκονται σήμερα, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τον μηχανισμό αναδίπλωσης, και το ειδικά διαμορφωμένο λειτουργικό σύστημα της MIUI, που θα υποστηρίξει αυτή την συσκευή .

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο πρόεδρος της Xiaomi εξηγεί ότι πρόκειται για μάλλον πολύπλοκη διαδικασία,  επειδή η δομή της συσκευής πρέπει να συνδυάσει την εμπειρία χρήσης ενός Tablet με αυτήν ενός smartphone. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που μας έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Lei Jun , υπάρχουν δύο πιθανά ονόματα για τη συσκευή αυτή: Xiaomi Dual Flex και Xiaomi MIX Flex , ωστόσο, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ποιο από τα δύο ονόματα θα είναι το τελικό.

Τώρα είμαστε στην θέση να δούμε μερικές 3D απεικονίσεις της συσκευής,  στις οποίες ο σχεδιασμός και η ιδιαίτερη ικανότητα αναδίπλωσής της, μπορούν να εκτιμηθούν με μεγάλη σαφήνεια. Αυτή η συσκευή έχει τη δυνατότητα να ανοίγει ώστε να προσαρμόζεται στο μέγεθος ενός Tablet και συγχρόνως μπορείτε να κλείσετε και τις δύο πλευρές της οθόνης, καλύπτοντάς την πλήρως.

Όσον αφορά το σχεδιασμό της, έχει το κουμπί λειτουργίας στο πάνω μέρος της συσκευής,  και στο κάτω μέρος, έχει μια υποδοχή USB τύπου C .

Είναι γνωστό ότι για να προσαρμοστεί σε αυτό το νέο σύστημα, η Xiaomi θα πρέπει να τροποποιήσει τη διεπαφή χρήστη (MIUI),  και αυτό μπορεί να παρατηρηθεί στις στις παρακάτω φωτογραφίες, επειδή τα εικονίδια έχουν μεγάλη απόσταση διαχωρισμού μεταξύ τους. Κάτι άλλο που είδαμε στο βίντεο ήταν και η περιστροφή της οθόνης,  έτσι έτσι ώστε προσαρμόζεται σε κάθε μία από τις θέσεις στις οποίες είναι δυνατή η τοποθέτηση αυτής της συσκευής, είτε τύπου Tablet είτε τύπου Smartphone . Αυτό το βίντεο μας έδωσε πολλές πληροφορίες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες πτυχές που εξακολουθούν να είναι ένα μυστήριο, όπως οι κάμερες και η απόδοση της συσκευής.

Στο βίντεο, μπορούμε να δούμε ότι ενώ υπάρχει ένα εικονίδιο κάμερας , δεν δείχνει το βίντεο τίποτα που μοιάζει με κάμερα στον σχεδιασμό της συσκευής, και έτσι εξακολουθεί να υπάρχει το ερώτημα του πού κρύβεται η κάμερα. 

Ίσως τελικά η μεγαλύτερη  καινοτομία του αναδιπλούμενου smartphone της xiaomi, να είναι μια κάμερα που βρίσκεται κάτω από την οθόνη, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν. Σύμφωνα με τις τελευταίες γνωστές πληροφορίες, αυτή τη στιγμή η συσκευή βρίσκεται σε εργαστήριο, και υπάρχουν πολλές πρωτότυπες συσκευές, και όπως καταλάβουμε, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, πριν δούμε τελικά την συσκευή στην τελική της μορφή, και είμαστε μακριά από την επίσημη διάθεσή της και παρουσίαση.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Μετά την Huawei επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο smartphone 5G στο MWC αργότερα αυτό…
Οι ελληνικές εταιρείες τηλεφωνίας έχουν αρχίσει ήδη να εφαρμόζουν πιλοτικά συμβόλαια τα οποία…
Translate »