News by Xiaomi Miui Hellas
Κουπόνια

2020 Roborock S5 Max Vacuum Cleaner : Δική σας στα 285€ με κουπόνι από το Gshopper και με δωρεάν αποστολή από Γερμανία

Gshopper banner

Τώρα το Gshopper επιστρέφει με μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς, καθώς μας προσφέρει την 2020 Roborock S5 Max Vacuum Cleaner στα 285€ με κουπόνι, και με δωρεάν αποστολή από Γερμανία .


Η

 ηλεκτρική σκούπα Ρομπότ 2020 Roborock S5 Max κάνει το καθάρισμα του σπιτιού μια απλή και πολύ εύκολη διαδικασία. Έχει αναβαθμιστεί ώστε να μπορεί να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει.

Είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη δεξαμενή νερού, η οποία μπορεί να καλύψει μια αρκετά μεγάλη περιοχή για να βελτιώσει την απόδοση καθαρισμού. Διαθέτει ισχυρή απορροφητικότητα και οι προσαρμοστικοί αλγόριθμοι προγραμματισμού διαδρομών, θα βοηθήσουν για να επιτευχθεί ένα καλύτερο αποτέλεσμα στον αυτόματο καθαρισμό του σπιτιού.

Υψηλή απόδοση

Η χωρητικότητα της δεξαμενής νερού είναι μέχρι τα 290ml, που καλύπτει πλήρως μια επιφάνεια άνω των 200 τετραγωνικών μέτρων.

Ο αισθητήρας εύρους λέιζερ υψηλής ακρίβειας LDS σαρώνει το δωμάτιο στα 300RPM, ενώ ταυτόχρονα οι προσαρμοστικοί αλγόριθμοι υπολογίζουν σε πραγματικό χρόνο την πιο αποτελεσματική διαδρομή καθαρισμού γύρω από τα δωμάτια και τα εμπόδια.

Έχει γρήγορη απελευθέρωση της κύριας βούρτσας, της βάσης σφουγγαρίσματος, της δεξαμενής νερού και του κάδου απορριμμάτων κάνοντας την συντήρησή της και τον καθαρισμό της μία πολύ εύκολη υπόθεση.

Το φίλτρο αέρος και το πανάκι σφουγγαρίσματος που διαθέτει πλένονται πολύ εύκολα με νερό, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής τους για πάρα πολλές χρήσεις της σκούπας.

Τόσο το σκούπισμα όσο και το σφουγγάρισμα μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της ειδική εφαρμογής που θα εγκαταστήσετε στο Smartphone σας, και μπορείτε να προγραμματίσετε και καθορίσετε τον προγραμματισμό για τον καθαρισμό σε συγκεκριμένα δωμάτια ή τμήματα του χώρου σας σε διαφορετικές ώρες ή ακόμη και σε διαφορετικές ημέρες.

Αναρριχείται εύκολα πάνω από 2cm, και μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία turbo όταν συναντήσει χαλιά ή τάπητες, έτσι ώστε να τα καθαρίσει σε βάθος.

Η ρομποτική σκούπα 2020 Roborock S5 Max θα μεταβεί στην βάση της για να φορτίσει αυτόματα όταν η ισχύς της μπαταρίας είναι μικρότερη από το 20%, και θα αξιολογήσει τον απαιτούμενο χρόνο φόρτισης ανάλογα με την έκταση της περιοχής που δεν έχει καθαριστεί ώστε να μην καθυστερήσει χωρίς να υπάρχει λόγος να κάνει πλήρη φόρτιση.

Όταν η ισχύς στην μπαταρία είναι επαρκής, η σκούπα θα συνεχίσει να καθαρίζει την εναπομείνουσα περιοχή ακόμη και εάν το επίπεδο φόρτισης είναι κάτω από το 20%.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Χωρητικότητα Κάδου : 480 ml
 • Διάρκεια Φόρτισης : 180 min
 • Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία) : 180 min
 • Θόρυβος : 60 dB
 • Απορρόφηση : 2000 Pa
 • Χρώμα : Μαύρο ή Λευκό
Δυνατότητες & Λειτουργίες
 • Πλοήγηση : με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
 • Σφουγγάρισμα : Ναι
 • Αυτόματη Φόρτιση : Ναι
 • Αυτόματο Άδειασμα Κάδου : Όχι
 • Smart : Ναι
Διαστάσεις
 • Ύψος : 9,7 cm
 • Πλάτος : 35 cm
 • Βάθος : 35 cm
Smart Ιδιότητες
 • Συνδεσιμότητα : Wi-Fi
 • Smart Οικοσύστημα : Alexa

Η σκούπα θα σταλεί από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του καταστήματος στην Γερμανία, και με εντελώς δωρεάν αποστολή μέσω της GLS (2 – 8 ημέρες παραλαβή)

285€
2020 Roborock S5 Max Vacuum Cleaner
Flash SaleΚουπόνι
2020 Roborock S5 Max Vacuum Cleaner
Αποκτήστε την τώρα από το Gshopper...
Αποκτήστε την τώρα από το Gshopper... Show Less

Κουπόνι : AF980D1FD1F7

Αποκτήστε τώρα την 2020 Roborock S5 Max Vacuum Cleaner στα 285€ από το Gshopper ΕΔΩ

Mήν ξεχάσετε επίσης να ρίξετε μία ματιά στην προσφορά που έχουν για την Dreame T10 Vacuum cleaner wireless 20Kpa, η οποία μπορεί να γίνει δική σας στα 139€ με το κουπόνι AA38D352DD7C, και μάλιστα από την Ευρωπαϊκή τους αποθήκη στην Πολωνία, και με δωρεάν γρήγορη αποστολή μέσω της DHL.

Κουπόνι : A72BEF4BC8C9

Αποκτήστε τώρα την Dreame T10 Vacuum cleaner wireless 20Kpa στα 139€ από ΕΔΩ!

Στο Gshopper μπορείτε να βρείτε πλήθος από προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, και έχετε την δυνατότητα επιλογής των αποστολών για τις αγορές σας από τις Ευρωπαϊκές τους αποθήκες, και με Duty Free (Χωρίς τελωνείο)αποστολή.

Οι αποστολές τους είναι γρήγορες και υποστηρίζουν όλους τους τρόπους πληρωμής (PayPal – και όλες τις κάρτες).

Gshopper

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Βασιζόμενη στην επιτυχία του Redmi Note 10 από πέρυσι, η RedMi (θυγατρική της…
Translate »