News by Xiaomi Miui Hellas
Apple

Apple Self Service Repair : Θα σας επιτρέπει να επισκευάζετε μόνοι σας τo iPhone σας

apple-logo

Ακολουθεί μια ευχάριστη και απροσδόκητη ενημέρωση από την Apple, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε το Self Service Repair Program.


Αυτό είναι ένα νέο πρόγραμμα (υπηρεσία), που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν μόνοι τους, κοινές επισκευές των συσκευών τους στο σπίτι. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι κάτοχοι των συσκευών της Apple που χρειάζονται επισκευή, θα λάβουν τα  «αυθεντικά Apple» εργαλεία και εξαρτήματα — τα οποία είναι ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν στο Genius Bar.

Η εταιρεία θα προσφέρει επίσης τα απαραίτητα ηλεκτρονικά εγχειρίδια επισκευής (κείμενα, όχι βίντεο), τα οποία θα είναι προσβάσιμα και μέσω του νέου Ηλεκτρονικού Καταστήματος Επισκευής Αυτοεξυπηρέτησης (Self Service Repair)της Apple.Αυτό το σύστημα, είναι παρόμοιο με αυτό που παρέχει η εταιρεία και για τα ανεξάρτητα – εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευών, ξεκινώντας με iPhone 12 και 13, και εστιάζοντας στις αντικαταστάσεις της οθόνης, της μπαταρίας και της κάμερας, ενώ μια παρόμοια υπηρεσία θα ξεκινήσει «σύντομα» και για τα M1Macs.

Η δυνατότητα πρόσβασης στα γνήσια ανταλλακτικά της Apple, δίνει στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές εάν χρειάζονται να προχωρήσουν σε κάποια επισκευή στην συσκευής τους.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Apple έχει σχεδόν διπλασιάσει τον αριθμό των Service Centers με πρόσβαση σε γνήσια ανταλλακτικά, εργαλεία και δυνατότητα εκπαίδευσης από την Apple, και τώρα παρέχουμε μια επιλογή σε όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν μόνοι τους τις δικές τους επισκευές., δήλωσε ο COO της εταιρείας, Jeff Williams

Η Apple δεν έχει αναφέρει ακόμη κάποιες συγκεκριμένες τιμές, αλλά όλοι οι πελάτες θα λάβουν πίστωση στην τελική χρέωση εάν ταχυδρομήσουν το κατεστραμμένο εξάρτημα πίσω στην εταιρεία, για ανακύκλωση.

Το νέο πρόγραμμα κατ’οίκον επισκευών θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ στις αρχές του 2022, και η Apple θα προσφέρει περίπου 200 διαφορετικούς τύπους ανταλλακτικών και τα απαραίτητα εργαλεία στους καταναλωτές. Η εκτέλεση αυτών των εργασιών στο σπίτι δεν θα ακυρώνει την εγγύηση της συσκευής, αλλά υπάρχει περίπτωση αρκετοί “άπειροι” να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά στις συσκευές τους κατά την διαδικασία της επισκευής — επομένως θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά όλες τις οδηγίες που θα υπάρχουν σε αυτά τα εγχειρίδια.

Το νέο πρόγραμμα της Apple θα γίνει διαθέσιμο αργότερα τον επόμενο χρόνο και σε άλλες χώρες.

Η εταιρεία σαφώς εξακολουθεί να ενθαρρύνει τους πελάτες της να φέρνουν τις συσκευές τους για επισκευή σε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες (ιδιαίτερα στην περίπτωση εκείνων που καλύπτονται από το AppleCare+), αλλά για όλους τους υπόλοιπους που προτιμούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αυτό είναι ωραίο βήμα.


Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

 

Ακολουθήστε μας και στο Telegram ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Check Point Research (CPR) προβλέπει αριθμό ρεκόρ κακόβουλων ιστότοπων που σχετίζονται με…
Σήμερα το Cafago επιστρέφει με μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς, καθώς μας προσφέρει…
Translate »