News by Xiaomi Miui Hellas
Κουπόνια

Αποκτήστε τώρα το ATOMSTACK A5 M30 Laser Engraver DIY στα 225,67€ με κουπόνι από Γερμανία και με δωρεάν αποστολή

banner

Σήμερα το Cafago επιστρέφει με μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς, καθώς μας προσφέρει τον Laser Engraver (χαράκτης) ATOMSTACK A5 M30 Laser Engraver DIY στα 225,67€ με το κουπόνι : TCA5M30 από Γερμανία και φυσικά με δωρεάν αποστολή.

Για όσους θέλουν να δημιουργήσουν απίθανες χαράξεις σε διάφορες επιφάνειες, αυτός ο Laser Engraver (χαράκτης) που μας προτείνει το Cafago είναι μία από τις καλύτερες επιλογές και σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Νέα σχεδίαση για την προστασία ματιών : Το προστατευτικό κάλυμμα που έχει επάνω στην κεφαλή του λέιζερ παίζει πολύ καλό ρόλο για την  προστασία των ματιών σας, καθώς φιλτράρει το φως UV κατά 97%. Εσείς και όσοι βρίσκονται γύρω σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την χάραξη με το λέιζερ χωρίς να φοράτε γυαλιά. Μειώστε το κόστος της αγοράς των προστατευτικών γυαλιών και από την ταλαιπωρία της χρήσης γυαλιών.

Συμπαγές σώμα και εύκολη Συναρμολόγηση : Ο πλήρης μεταλλικός σχεδιασμός που έχει η συσκευή με το συμπαγές σώμα, το κάνει πιο σταθερό και ανθεκτικό, και βελτιώνει ταυτόχρονα την ακρίβεια της χάραξης. Ολόκληρη η δομή έχει σχεδιαστεί για την γρήγορη συναρμολόγηση, η οποία μπορεί γενικά να ολοκληρωθεί εντός 10-20 λεπτών.

Αναβαθμισμένο λέιζερ σταθερής εστίασης : Η χάραξη και η κοπή μπορεί να γίνει άμεσα χωρίς χειροκίνητη προσαρμογή της εστίασης. Το νέο laser μπορεί να συνδυάσει ταυτόχρονα την χάραξη ακριβείας αλλά και την κοπή υψηλής ενέργειας. Το νέο εστιακό σημείο στην ακτίνα λέιζερ είναι κατά  50% μικρότερη από άλλα συνηθισμένα λέιζερ, και σε σύγκριση με το ATOM STACK A5 20W, η ισχύς του λέιζερ φτάνει τα 5,5 W.

Η ισχύς του λέιζερ έχει σταθερή εστίαση που του επιτρέπει να έχει μεγάλη ισχύ με όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος.

Ενσωματωμένος βηματικός κινητήρας και άξονας : Το μηχάνημα χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη βιδωτή ράβδο αντί για συνδυασμένο σύνδεσμο. Ο βηματικός κινητήρας και η βιδωτή ράβδος είναι ενσωματωμένοι, γεγονός που καθιστά την κίνηση του λέιζερ πιο ακριβή και την συσκευή πιο ανθεκτική.

Άξονες με Κλίμακα Ακρίβειας : Ο άξονας Χ και ο άξονας Υ έχουν γραμμές κλίμακας ακριβείας, που είναι βολικό όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε γρήγορη μέτρηση του μήκους. Διαθέτει μεγάλο εμβαδό  για την περιοχή της χάραξης (410x400mm), που μπορεί να καλύψει άνετα τις διάφορες ανάγκες χάραξης σας. Χρησιμοποιείται ευρέως σε μέταλλο (μη-ανακλαστικό ή βαμμένο μαύρο), ξύλο, πλαστικό, χαρτί, μπαμπού, δέρμα, κλπ

Εκτεταμένη συμβατότητα : Είναι συμβατό με γνωστά προγράμματα χάραξης, όπως τα LaserGRBL, LightBurn, υποστήριξη Windows XP / 7/8/10 (LaserGRBL) και έχει επίσης και υποστήριξη του συστήματος Mac (LightBurn), αλλά και υποστήριξη της μορφής αρχείων χάραξης NC, BMP, JPG, PNG, DXF κ.λπ.

Specifications:

Main Material: Aluminum Alloy, Metal
Print Size: Recommend Print Size 410*400mm
Laser Power: 30w
Laser Output Power: 5W-5.5W
Wave Length: 445±5nm
Engraving Accuracy: 0.01mm
Operating Software: Lasergrbl, Lightburn, Support Win XP /Win 7/Win 8/Xp/Win 10 System
Input Format: NC, BMP, IPG, PNG, DXF, etc.
Data Transmission Method: Usb Connection
Input Voltage: AC100-240V, 50/60HZ
Output Voltage: DC12V, 5A
Equipment Net Weight: 4.0kg
Equipment Size: 570*600*270mm
Packing Size: 618*342*129mm/24.3*13.5*5.1in
Package Weight: 5.6kg/12.3lb

Notes:

  • When operating the laser engraving machine, please install the laser protective cover. If it is not installed, you need to wear goggles.
  • Please do not touch the laser emitter with your hand, or it may burn your hand.
  • Please avoid strong impact on the machine.
  • Children under 14 are not allowed to use this product and children over 14 need adult supervision.
  • The light engraving machine can not be directly applied to any mirror reflecting object, which may cause injury to the operator or burn the laser.

Packing List:

1 x X-axis Assembly
2 x Section 57CM
2 x Section 48CM
1 x Control Box
3 x Support Legs
1 x Goggles
1 x Laser
1 x 24V 2A Power Adapter
1 x Power Switch Line
1 x USB Cable
Step 1~5 Installation Package
1 x M5 Wrench
10 x Rolled Belt
3 x Small Wood
1 x Focal Length Film
1 x M3 Wwrench
1 x Marker
1 x Brush
3 x small Acrylic
1 x Stainless Steel Backing Plate for Cutting


225,67€
ATOMSTACK A5 M30 Laser Engraver DIY
Flash SaleΚουπόνι
ATOMSTACK A5 M30 Laser Engraver DIY
Αποκτήστε τον τώρα από το Cafago...
Αποκτήστε τον τώρα από το Cafago... Show Less

Κουπόνι : TCA5M30


Μην ξεχάστε να ρίξετε μία ματιά και στην προσφορά που έχουν για τον Original Creality 3D CR-6 SE Upgraded High Precision 3D Printer DIY Kit στα 199,99€ με το κουπόνι CZ3393 από ευρωπαϊκή αποθήκη (Γερμανία) και με δωρεάν αποστολή.

Κουπόνι : CZ3393


Αν δεν σας φτάνουν όλα αυτά και θέλετε κάτι παραπάνω, τότε ρίξτε μία ματιά στις παρακάτω προσφορές σε Xiaomi προϊόντα που έχει το Cafago για εσάς.


Στο Cafago μπορείτε να βρείτε πλήθος από προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, και έχετε την δυνατότητα επιλογής των αποστολών για τις αγορές σας, και με Duty Free (Χωρίς τελωνείο).

Οι αποστολές τους είναι γρήγορες και υποστηρίζουν όλους τους τρόπους πληρωμής (PayPal – και όλες τις κάρτες).

Cafago

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Ακολουθεί μια ευχάριστη και απροσδόκητη ενημέρωση από την Apple, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε το…
Αυτή είναι η λίστα με τις νέες Stable MIUI 12 ROM (Ναι -…
Translate »