News by Xiaomi Miui Hellas
Προσφορές

Αποκτήστε τώρα το ATOMSTACK A5 Pro 40W Laser Engraver CNC Desktop DIY Laser στα 237.15€ από Γερμανία με δωρεάν αποστολή

banner

Σήμερα το TomTop επιστρέφει με μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς, καθώς μας προσφέρει τον Laser Engraver (χαράκτης) ATOMSTACK A5 Pro 40W Laser Engraver CNC Desktop DIY Laser στα 237.15€ με το κουπόνι : TPA5P από Γερμανία και φυσικά με δωρεάν αποστολή.

Για όσους θέλουν να δημιουργήσουν απίθανες χαράξεις σε διάφορες επιφάνειες, αυτός ο Laser Engraver (χαράκτης) που μας προτείνει το TomTop είναι μία από τις καλύτερες επιλογές και σε συμφέρουσα τιμή.

Νέα σχεδίαση για την προστασία ματιών : Το προστατευτικό κάλυμμα που έχει επάνω στην κεφαλή του λέιζερ παίζει πολύ καλό ρόλο για την  προστασία των ματιών σας. Εσείς και όσοι βρίσκονται γύρω σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την χάραξη με το λέιζερ χωρίς να φοράτε γυαλιά. Μειώστε το κόστος της αγοράς των προστατευτικών γυαλιών και από την ταλαιπωρία της χρήσης γυαλιών.

Συμπαγές σώμα και εύκολη Συναρμολόγηση : Ο πλήρης μεταλλικός σχεδιασμός που έχει η συσκευή με το συμπαγές σώμα, το κάνει πιο σταθερό και ανθεκτικό, και βελτιώνει ταυτόχρονα την ακρίβεια της χάραξης. Ολόκληρη η δομή έχει σχεδιαστεί για την γρήγορη συναρμολόγηση, η οποία μπορεί γενικά να ολοκληρωθεί εντός 10-20 λεπτών.

Αναβαθμισμένο λέιζερ σταθερής εστίασης : Η χάραξη και η κοπή μπορεί να γίνει άμεσα χωρίς χειροκίνητη προσαρμογή της εστίασης. Το νέο laser μπορεί να συνδυάσει ταυτόχρονα την χάραξη ακριβείας αλλά και την κοπή υψηλής ενέργειας.

Η ισχύς του λέιζερ έχει σταθερή εστίαση που του επιτρέπει να έχει μεγάλη ισχύ με όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος.

Ultra-Fine Compression Laser : Η ισχύς του λέιζερ είναι στα 4,5-5W, και η χάραξη σε αυτή την υψηλή ισχύ είναι ταχύτερη και ακριβέστερη. Η εξαιρετικά λεπτή περιοχή εστίασης τις ακτίνας του λέιζερ μειώνεται στα 0,23 mm ^ 2, και έχει υψηλής πυκνότητας ακτίνα που μπορεί εύκολα να κόψει ξύλο πάχους μέχρι τα 12 mm και μαύρο ακρυλικό, ενώ μπορεί να χαράξει άμεσα ομαλές ανοξείδωτες μεταλλικές επιφάνειες και και κεραμικά.

Έξυπνη προστασία προστασία ασφαλείας : Όταν το λέιζερ βρίσκεται σε κάποια ανώμαλη κατάσταση και συνεχίζει να ακτινοβολεί, η έξυπνη λειτουργία προστασίας που διαθέτει θα σταματήσει αυτόματα την λειτουργεία του λέιζερ για να αποτρέψει την φωτιά. Αν για κάποιο λόγο η συσκευή χάραξης επηρεαστεί από κάποια εξωτερική παρέμβαση, το λέιζερ θα σταματήσει αυτόματα να εκπέμπει δέσμη φωτός ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο (Αυτή η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί από τους χρήστες).

Εκτεταμένη συμβατότητα : Είναι συμβατό με γνωστά προγράμματα χάραξης, όπως τα LaserGRBL, LightBurn, υποστήριξη Windows XP / 7/8/10 (LaserGRBL) και έχει επίσης και υποστήριξη του συστήματος Mac (LightBurn), αλλά και υποστήριξη της μορφής αρχείων χάραξης NC, BMP, JPG, PNG, DXF κ.λπ.

Specifications:
Product Model: ATOMSTACK A5 Pro
Frame Material Sheet Metal + Aluminum Profile
Input Voltage: AC100-240V, 50/60Hz
Output Voltage: DC12V, 5A
Engraving Size: 410*400mm
Carving Objects: All wood, bamboo, paperboard, plastic, leather, PCB board, aluminum oxide, non-reflective plating and lacquered metal.
Cutting Objects: Cardboard, non-woven fabric, thin wood, acrylic material, thin plastic board.
Laser Power: 40W
Laser Output Power: 5-5.5W
Wave Length: 455±5nm
Engraving Accuracy: 0.01mm
Focusing Method: Fixed focus laser, no need to focus
Laser Safety Protection: When the laser is under control, the motor does not move and the laser lights up. If the user forgets to turn off the laser, the laser will automatically turn off after a period of exposure to prevent fire. Impact move will be detected ,and the machine will stop to avoid danger.
Laser Protective Cover: Protect the user’s eyes and prevent pets from grabbing the laser spot.
Operating Software: LaserGRBL, LightBurn, support Win XP/Win 7/Win 8/Win 10 system.
Input Format: NC, BMP, JPG, PNG, DXF, etc.
Data Transmission Method: USB Connection
Equipment Size: 57 * 60 * 27cm / 22.4 * 23.6 * 10.6in
Equipment Weight: 3426g / 7.6lbs
Package Size: 62 * 34.5 * 13cm / 24.4 * 13.6 * 5.1in
Package Weight: 5072g / 11.2lbs

Packing List:
1 * X-Axis Assembly
2 * Section 57CM
2 * Section 48CM
1 * Control Box
3 * Support Feet
1 * Goggles
1 * Laser
1 * Power Adapter
1 * Power Cord
1 * USB Cable
1 * Step 1~5 Installation Package
1 * M5 Hexagon Wrench
10 * Rolled Belt
3 * Small Wood
1 * Focal Length Film
1 * M3 Hexagon Wrench
1 * Marker
1 * Brush
3 * Small Acrylic


237,15€
ATOMSTACK A5 Pro 40W Laser Engraver CNC Desktop DIY Laser
Flash Sale
ATOMSTACK A5 Pro 40W Laser Engraver CNC Desktop DIY Laser
Αποκτήστε το τώρα από το TomTop....
Αποκτήστε το τώρα από το TomTop.... Show Less

Κουπόνι : TPA5P


Μην ξεχάστε να ρίξετε μία ματιά και στην προσφορά που έχουν για την Deerma VC25 Handheld Vacuum Cleaner (Global Version) στα 79.89€ από ευρωπαϊκή αποθήκη (Γερμανία) και με δωρεάν αποστολή.


Αν δεν σας φτάνουν όλα αυτά και θέλετε κάτι παραπάνω, τότε ρίξτε μία ματιά στα παρακάτω κουπόνια που έχει το TomTop για εσάς.


Στο TomTop μπορείτε να βρείτε πλήθος από προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, και έχετε την δυνατότητα επιλογής των αποστολών για τις αγορές σας, και με Duty Free (Χωρίς τελωνείο).

Οι αποστολές τους είναι γρήγορες και υποστηρίζουν όλους τους τρόπους πληρωμής (PayPal – και όλες τις κάρτες).

TomTop

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Xiaomi τώρα προγραμματίζει να κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα και τα Mi 11x…
Ενεργοποίησε εχθές την ανανεωμένη ψηφιακή πύλη του www.oaed.gr ο ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο, της συνεχούς αναβάθμισης και…
Translate »