News by Xiaomi Miui Hellas
Αρχική Σελίδα » Όλα τα νέα » Deals » Κουπόνια » Αποκτήστε τώρα τον ATOMSTACK S20 Pro 20W with Air Assist Accessory στα 746,88€ από Γερμανία και με δωρεάν αποστολή
Κουπόνια

Αποκτήστε τώρα τον ATOMSTACK S20 Pro 20W with Air Assist Accessory στα 746,88€ από Γερμανία και με δωρεάν αποστολή

Σήμερα το Cafago επιστρέφει με μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς, καθώς μας προσφέρει τον ATOMSTACK S20 Pro 20W with Air Assist Accessory (Laser Engraving Cutting Machine) στα 746,88€ με το κουπόνι : TCS20P από Γερμανία και φυσικά με δωρεάν αποστολή.

Για όσους θέλουν να δημιουργήσουν απίθανες χαράξεις σε επαγγελματικό επίπεδο επάνω σε διάφορες επιφάνειες , αυτός ο Laser Engraver (χαράκτης) που μας προτείνει το Cafago είναι μία από τις καλύτερες επιλογές και σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Με σχεδιασμό προστασίας ματιών : Το πανοραμικό προστατευτικό κάλυμμα από γυαλί φίλτρου παίζει πολύ καλό ρόλο στην προστασία των ματιών σας, φιλτράροντας το 97% του υπεριώδους φωτός, εσείς και οι άνθρωποι γύρω σας μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την χάραξη με λέιζερ χωρίς να φοράτε γυαλιά. Μειώστε το κόστος των γυαλιών σας και την ταλαιπωρία της χρήσης γυαλιών.

Εύκολη εγκατάσταση & συμπαγής δομή : Ο σχεδιασμός της ανοδιωμένης δομής από κράμα αλουμινίου καθιστά την συσκευή πιο ανθεκτική και βελτιώνει την ακρίβεια της χάραξης. Ολόκληρη η δομή έχει σχεδιαστεί για γρήγορη συναρμολόγηση, και η συναρμολόγηση μπορεί γενικά να ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις 20-30 λεπτά.

Super High Power: Είναι ο πρώτος στον κόσμο λέιζερ χαράκτης οπτικής ισχύος 20W. Η ισχύς εξόδου λέιζερ αυξάνεται στα ύψη με την τελευταία γενιά τεχνολογίας σύζευξης λέιζερ τεσσάρων 6W, που μπορεί να κόψει την πλακέτα βολφραμίου πάχους 12-15 mm καθώς και τη μαύρη ακρυλική σανίδα πάχους 8 mm με ένα μόνο πέρασμα και ακόμη και να κόψει την ανοξείδωτη πλάκα πάχους 0,05 mm φύλλο από ατσάλι.

Κιτ αναβάθμισης Air Assist: Η ικανότητα κοπής έχει βελτιωθεί σημαντικά, καθώς και η ακρίβεια και η ποιότητα κοπής βελτιστοποιούνται σε σημαντικό βαθμό.

Αναβαθμισμένο Laser: Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε την εστίαση πριν από τη χάραξη. Η περιοχή εστίασης του νέου λέιζερ είναι μόνο στο 1/3 των άλλων συνηθισμένων λέιζερ. Συνδυάστε ταυτόχρονα την χάραξη υψηλής ακριβείας και κοπή υψηλής ενέργειας. Η ισχύς του λέιζερ σταθερής εστίασης είναι πιο σταθερή από το λέιζερ τύπου ζουμ.

Άξονας γραμμών ακριβούς κλίμακας: Υπάρχουν ακριβείς γραμμές κλίμακας στον άξονα Χ και στον άξονα Υ για τη διευκόλυνση της γρήγορης μέτρησης του μήκους. Το διάστημα χάραξης μεγάλης περιοχής στο 400x400mm που διαθέτει, μπορεί να καλύψει τις διάφορες ανάγκες χάραξης.

Ευρεία συμβατότητα: Το μηχάνημα μπορεί να είναι συμβατό με διάφορα ώριμα λογισμικά χάραξης, όπως LaserGRBL, LightBurn, με υποστήριξη στα Win XP/ 7 /8 / XP / 10, καθώς και υποστήριξη συστήματος MAc (LightBurn), και υποστηρίζει την μορφή αρχείου χάραξης NC, BMP, JPG , PNG, DXF κ.λπ.

Περισσότερες λειτουργίες: Χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη βιδωτή ράβδο που κάνει την κίνηση του λέιζερ πιο ακριβή και τη σύζευξη πιο ανθεκτική. Διαθέτει επίσης υποστήριξη χάραξης εκτός σύνδεσης. Σε περίπτωση μιας απροσδόκητης κατάστασης, θα σταματήσει αμέσως την λειτουργία της συσκευής ανά πάσα στιγμή για να κάνετε τη χάραξη πιο ασφαλή. Η θερμοκρασία πυροσυσσωμάτωσης με λέιζερ είναι έως τους 2400℃.

Specification: 

Model: ATOMSTACK S20 PRO
Recommend Print Size: 400x400mm
Carving Objects: Wood, bamboo, cardboard, plastic, leather, PCB board, aluminum oxide, non-reflective, Electroplating layer and paint surface layer metal, 304 mirror stainless steel, glass, ceramics, cotton cloth, slate;
Cutting Objects: Cardboard, non-woven fabric, wood board, acrylic, some thin plastic board, sponge;
Machine Power: 130W
Laser electric power: 90W
Laser output power: 20-21W
Wave Length: 445 ± 5nm
Engraving accuracy: 0.01mm
Focusing method: fixed focus laser, no need to focus
Laser protective cover: Protect the user’s eyes and prevent pets from grabbing the laser spot.
Operating software: LaserGRBL, LightBurn, support Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 system.
Input Format: NC, BMP, JPG, PNG, DXF, etc.
Data transmission method: USB connection.
Input Voltage: AC100-240V, 50/60Hz
Output Voltage: DC12V, 5A
Package Size: 57 x 52 x 18cm/22 x 20.4 x 7in
Package Weight: 10.6kg/23.3lb

Packing List:

1 x Air Assist Accessory
1 x Mounting Screw
1 x Tool Kit
4 x Foot Pad Foam
1 x Film
3 x Acrylic Sheet
3 x Wood Chips
10 x Wire Tie
1 x Desiccant
1 x Brush
1 x Clean Cloth
1 x Card Reader
1 x TF Card
1 x Power Adapter
1 x Instruction
1 x Data Line
1 x Touch Screen Components
1 x High Definition Multimedia Interface Cable
1 x Laser Module
1 x Cutting Pad
1 x x Axis Assembly
1 x y Axis Left Profile
1 x y Axis Right Profile
1 x Profile On The Base
1 x Under The Base Profile
3 x Foot Bracket


746,88€
TOMSTACK S20 Pro 20W with Air Assist Accessory (Laser Engraving Cutting Machine)
Flash SaleΚουπόνι
TOMSTACK S20 Pro 20W with Air Assist Accessory (Laser Engraving Cutting Machine)
Αποκτήστε το τώρα από το Cafago...
Αποκτήστε το τώρα από το Cafago... Show Less

Κουπόνι : TCS20P


Μην ξεχάστε να ρίξετε μία ματιά και στην προσφορά που έχουν για το S89 4K Wifi FPV RC Drone (Mini Folding Quadcopter) στα 23,03€ με δωρεάν αποστολή.


Αν δεν σας φτάνουν όλα αυτά και θέλετε κάτι παραπάνω, τότε ρίξτε μία ματιά στις παρακάτω προσφορές σε Xiaomi προϊόντα που έχει το Cafago για εσάς.


Στο Cafago μπορείτε να βρείτε πλήθος από προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, και έχετε την δυνατότητα επιλογής των αποστολών για τις αγορές σας, και με Duty Free (Χωρίς τελωνείο).

Οι αποστολές τους είναι γρήγορες και υποστηρίζουν όλους τους τρόπους πληρωμής (PayPal – και όλες τις κάρτες).

CafagoΣήμερα το Cafago μας προσφέρει το LIECTROUX WS-1080 Robot Window Vacuum Cleaner στα 154,19€ μόνο, από Γερμανία και με δωρεάν αποστολή !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Κατά τακτά χρονικά διαστήματα στο Google Play Store, και στο App Store της…