News by Xiaomi Miui Hellas
Προσφορές

Aufero Laser 1 : Αποκτήστε τώρα έναν από τους καλύτερους χαράκτες λέιζερ σε προνομιακές τιμές

ortur-logo

Το Aufero Laser 1 είναι ένας χαράκτης λέιζερ που συνδυάζει τόσο τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματικού προϊόντος, όσο και την ευκολία χρήσης μιας συσκευής που απευθύνεται επίσης και σε αρχάριους.


Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσετε, τα τέλεια αποτελέσματα είναι εγγυημένα, συναρμολογείται σε ελάχιστο χρόνο και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αμέσως.

Τώρα τρέχει μία ειδική προωθητική ενέργεια από την εταιρεία, και μπορείτε να πάρετε το μοντέλο που σας αρέσει περισσότερο σε εξαιρετική τιμή,  που ξεκινά από μόλις 198,31 € : που ουσιαστικά είναι μία πολύ καλή επένδυση, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα του προϊόντος. Οι αποστολές γίνονται γρήγορα και εντελώς δωρεάν από την ευρωπαϊκή αποθήκη στο Βέλγιο.

Aufero Laser 1: ένας εξαιρετικός χαράκτης λέιζερ σε εξαιρετική τιμή

Το Aufero Laser 1 έχει όλα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρει από άλλα προϊόντα της κατηγορίας του, και έχουμε να κάνουμε με μία συσκευή που είναι απίστευτα εύκολη στη χρήση , ενώ εξακολουθεί να προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το μοντέλο που προτιμάτε, θυμηθείτε ότι όλα τα μοντέλα είναι σε ειδικές προσφορές με μεγάλες εκπτώσεις. Όλες οι εκδόσεις έχουν το ίδιο πλαίσιο αλλά διαφέρει η κεφαλή του Laser. Υπάρχουν 3 διαθέσιμα μοντέλα κεφαλής Laser για να επιλέξετε :

 • AL 1-LU2-2 FF με λέιζερ 7W : το μικρότερο από τα τρία μοντέλα, με τέλεια μονάδα για χαράξεις ακριβείας.
 • AL 1-LU2-4 SF με λέιζερ 20W : σχεδιασμένο για μεγαλύτερες και βαθύτερες χαράξεις, μπορεί επίσης να κόψει και υλικά.
 • AL 1-LU2-4 LF με λέιζερ 20W : ιδανικό για την κοπή υλικών, αλλά και ικανό για χάραξη ακριβείας.

Είναι πολύ εύκολο να συναρμολογηθεί και χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε : περίπου ένα λεπτό και είναι έτοιμο. Πως είναι δυνατόν? Απλά, είναι προσυναρμολογημένο.

Μόλις συναρμολογηθεί, είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε, και εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια συσκευή όπως αυτή στο παρελθόν, κανένα πρόβλημα: έχετε πολλά επίσημα μαθήματα διαθέσιμα , τα οποία θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα προς τη δημιουργία των πρώτων αριστουργημάτων σας.

Επιπλέον, έχετε διαθέσιμη την επίσημη ομάδα υποστήριξης , απευθείας στο Facebook: με περισσότερα από 20.000 μέλη, μια εξαιρετικά ενεργή κοινότητα έτοιμη να σας δώσει βοήθεια και προτάσεις μόλις το χρειαστείτε.

Το Aufero Laser 1 είναι εξοπλισμένο με μητρική πλακέτα ένατης γενιάς (Ortur 32bit), καθιστώντας το γρήγορο, ακριβές και αξιόπιστο.

Η σύνδεση με τον υπολογιστή (Windows, MacOS και Linux) είναι επίσης πολύ απλή και δεν χρειάζονται ειδικά προγράμματα οδήγησης. Από τον υπολογιστή θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του χαράκτη σας και γίνεται ακόμα πιο εύκολο στην χρήση ώστε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Επιλέξτε το λογισμικό που σας αρέσει περισσότερο, υπάρχουν δωρεάν (όπως το πολύ δημοφιλές LaserGRBL) ή επί πληρωμή (όπως το LightBurn): με μέγιστη συμβατότητα.

Σε ότι αφορά την ασφάλεια, είναι εξοπλισμένο με μια σειρά προφυλάξεων που ξεκινούν από το ηλεκτρικό σύστημα, το οποίο είναι ενεργειακά αποδοτικό. Οι κύριες τεχνολογίες που στοχεύουν στη διασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας κατά τη χρήση είναι:

 • εάν η συσκευή μετακινηθεί ή έχει κλίση, κλειδώνει αυτόματα.
 • εάν η συσκευή (ή ο υπολογιστής με τον οποίο επικοινωνεί) διακόψει την λειτουργία της, η διαδικασία χάραξης τίθεται σε αναμονή και σταματά μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα επικοινωνίας.
 • εάν τα μοτέρ της συσκευής δεν κινούνται για 10 λεπτά, σταματά η διαδικασία της χάραξης.
 • Εάν η τάση δεν είναι σταθερή και αυξομειώνεται, η χάραξη σταματά.

 

Επιπλέον, υπάρχουν και προαιρετικά συστήματα ασφαλείας , τα οποία μπορείτε να προσθέσετε:

 • κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης.
 • αισθητήρας ανίχνευσης φλόγας, με ηχητικό συναγερμό.

Με την αγορά του Aufero Laser 1 είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε, να διασκεδάζετε και να το κάνετε με μέγιστη ασφάλεια. Πρέπει να τονιστεί ότι όλοι οι πελάτες της Ortur έχουν την καλύτερη υποστήριξη  ακόμη και μετά την αγορά, και στη διάθεσή σας βρίσκεται μια ομάδα υποστήριξης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και έχετε πλήρη εγγύηση ενός έτους.

Aufero Laser 1: Μην χάσετε τις ειδικές προσφορές

Συνδεθείτε απευθείας στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, όπου και θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές προσφορές που έχουν στα τρία διαφορετικά μοντέλα του Aufero Laser 1. Επιλέξτε το μοντέλο που προτιμάτε και επωφεληθείτε από τη γρήγορη και δωρεάν αποστολή, από την ευρωπαϊκή αποθήκη στο Βέλγιο:

 • LU2-2 FF με λέιζερ 7W: 198,31 € αντί 229,99 €
 • LU2-4 SF με λέιζερ 20W: 298.33 € αντί 329,99 €.
 • LU2-4 LF με λέιζερ 20W: 298,33 € αντί 329,99 €.

Μπορείτε να βρείτε τα μοντέλα, όλα, απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Ortur . Επιλέξτε “EU” για τον τύπο της πρίζας ρεύματος, και στη συνέχεια “Belguim (For EU Costumer only)” στο πεδίο αποστολής, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Με την αγορά που θα κάνετε, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κερδίσετε μια περιστρεφόμενη μονάδα κυλίνδρου  ( αξίας περίπου 69 € ) – για να χαράξετε δοχεία και κύπελλα. Συνολικά, υπάρχουν 150 τεμάχια προς πώληση, και θα δίνεται δωρεάν σε όσους θα κάνουν τις πρώτες 5 παραγγελίες της ημέρας . Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην αρχική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας κατά την επόμενη ημέρα.

Θυμηθείτε μόνο ότι οι προσφορές είναι περιορισμένης διάρκειας – από τις 18 Οκτωβρίου 2021 έως τις 17 Νοεμβρίου 2021 (στις 10 π.μ.), εκτός και εάν τα αποθέματα εξαντληθούν νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για παράβαση της νομοθεσίας…
Ο αξιόπιστος leakster Digital Chat Station αποκάλυψε ότι η επόμενη μεγάλη έκδοση του…
Translate »