News by Xiaomi Miui Hellas
Προσφορές

Γιορτάστε την 13η επέτειο του Banggood με απίστευτες προσφορές – κουπόνια και δώρα.

Από τότε που ξεκίνησε το 2006, η Banggood ασχολείται με την προσφορά ηλεκτρονικών αγορών με πιο ανθρώπινη πινελιά, σε όλο τον κόσμο. Με την συνεργασία και τις προσπάθειες του προσωπικού της, η Banggood έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς προμηθευτές ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας ,με τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα και την πιο επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών.

Καθώς πλησιάζει η 13η επέτειος της, η Banggood πρόκειται να ξεκινήσει μια μεγάλη γιορτή για τα 13α γενέθλιά της, που ονομάζεται  Banggood 13th anniversary και θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Αυγούστου έως τις 18 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνοντας μια σειρά από μεγάλες εκπτώσεις, κουπόνια και όμορφα  παιχνίδια.

Το γεγονός αυτό το μήνα συμβαίνει κάθε χρόνο με στόχο να μοιραστείτε την ευτυχία των γενεθλίων του Banggood σε όλο τον κόσμο, αλλά ο τρόπος που γιορτάζουμε κάθε χρόνο είναι πάντα διαφορετικός και πάντα βελτιώνεται. Και αυτό δεν υπάρχει εξαίρεση για την 13η επέτειο του Banggood.

Οι νέες μέθοδοι έκπτωσης και υψηλότερος συντελεστής έκπτωσης:


Μία από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις είναι η ολοκληρωμένη αναβάθμιση των εκπτώσεων και των ορίων των εκπτώσεων. Κάθε χρόνο, η Banggood θα προσφέρει στους πελάτες της μεγάλες εκπτώσεις και κουπόνια με τις νέες μεθόδους έκπτωσης, η οποία στοχεύει τόσο στην ενίσχυση της αλληλεπίδρασης μεταξύ εσάς και του Banggood, ώστε όλοι να μπορούν να ψωνίζουν εύκολα και με καλύτερες τιμές.

Το σημαντικότερο για την Banggood είναι να μπορεό να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία αγορών. Ένα από τα γεγονότα που θα τρέχουν κατά την διάρκεια των εορτασμών θα είναι ένα παιχνίδι με το όνομα “Team and Win: στο οποίο και θα μπορείτε να μοιραστείτε μπόνους μέχρι και 10000$“.

Σε αυτό το παιχνίδι, οι χρήστες μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους τους να συμμετάσχουν στην ομάδα τους για να κερδίσουν μπόνους. Όσο περισσότεροι φίλοι γίνονται μέλη της ομάδας σας τόσο περισσότερα Bonus θα κερδίσετε. Ο κορυφαίος νικητής μπορεί να κερδίσει  5000$ μπόνους.

Εκτός αυτού, τα οφέλη των νέων χρηστών θα αυξηθούν σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Αν εγγραφείτε και είστε νέοι χρήστες κατά τη διάρκεια της επετειακής πώλησης, το πακέτο κουπονιών αξίας 200$ θα είναι διαθέσιμο για εσάς. Θα εμφανίζονται περισσότερα μεγάλα κουπόνια, εκπτώσεις και Flash sales σε από κορυφαίες μάρκες.

Θα μπορείτε να αγοράσετε ένα smartphone μόνο σε τιμή μόλις στα 0,01$. Έτσι, οι εκπτώσεις που έχετε σήμερα είναι οι καλύτερες για εσάς, και θα υπάρξουν καλύτερες εκπτώσεις κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων μόλις ξεκινήσει η 13η επέτειος της Banggood. Επομένως, παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας όπου θα λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τις προσφορές που θα είναι διαθέσιμες για εσάς αμέσως μόλις καταχωρηθούν.

Πλήρης αναβάθμιση στο σχεδιασμό του UI για να κάνετε τις αγορές πιο εύκολα.


Για την επερχόμενη 13η επέτειο του Banggood, όλες οι ρυθμίσεις και ο σχεδιασμός σελίδας του ιστότοπου της Banggood θα αναβαθμιστούν, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε μία από τις καλύτερες αγορές για εσάς. Θα αλλάξουμε τον παραδοσιακό σχεδιασμό διεπαφής χρήστη προσθέτοντας μερικά νέα στοιχεία της 13ης επετείου της Banggood. Όλα τα γραφικά, τα κουμπιά, η πλοήγηση και το χρώμα έχουν αναβαθμιστεί στον τελευταίο σχεδιασμό της Banggood, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την 13η επέτειο της Banggood και να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία online shopping.

Αναβαθμίσεις επωνυμίας και δημιουργία κατηγορίας μόδας για την καλύτερη εμπειρία αγορών.


Η 13η επέτειος της Banggood επικεντρώνεται περισσότερο στην αναβάθμιση του branding και στη δημιουργία κατηγοριών για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ηλεκτρονικής αγορών. Για πρώτη φορά, οι Μάρκες συνεργατών της Banggood όπως οι BlitzWolf, Bakeey, Digoo, Everyine και Geekcreit είναι δημοφιλείς μεταξύ των πελατών στον κόσμο με την υψηλή ποιότητα και την αποκλειστική χαμηλότερη τιμή που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Για παράδειγμα, η Anyine που είναι μία από τις μεγαλύτερες επωνυμίες συνεργατών της Banggood που προτιμάται από 860.000 χρήστες στον κόσμο, θα αναλάβει την πρωτοβουλία να κάνει αναβαθμίσεις από την υπηρεσία προπώλησης έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, για να σας προσφέρει την πολύ πιο επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Μόλις ξεκινήσει η πώληση επετείου Banggood, όλες οι σελίδες μάρκας εταίρων της Banggood θα αναβαθμιστούν. Επιπλέον, οι εκπτώσεις και τα κουπόνια από αυτά τα εμπορικά σήματα θα δημιουργηθούν στο υψηλότερο επίπεδο για να σας προσφέρουν τα καλύτερα οφέλη για εσάς.

Για μια άλλη, η Banggood θα καταβάλει μεγάλες προσπάθειες και στον τομέα της μόδας. Μια σειρά από τα καλύτερα εμπορικά σήματα ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, εσώρουχων, παπουτσιών και τσαντών, θα σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες – τιμές και εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Θυμηθείτε ότι η μεγάλη γιορτή θα αρχίσει στις 27 Αυγούστου 2019 και μην την χάσετε.

Επισκεφτείτε το Banggood, και δείτε τις σημερινές προσφορές τους ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Αυτή είναι η λίστα αλλαγών που μας φέρνει η νέα 9.8.29 Version της…
Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το πρώτο σας αξιόλογο "εκπαιδευτικό" Drone, και δεν θέλετε…
Translate »