News from Xiaomi Miui Hellas
Δελτίο τύπου

Banggood : H λίστα προϊόντων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2020 – H Xiaomi στην κορυφή

Η Banggood, ένας από τους κορυφαίους διασυνοριακούς λιανοπωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου, αποκάλυψε τις κορυφαίες μάρκες και προϊόντα στην πλατφόρμα της για το πρώτο εξάμηνο του 2020.


Παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση των πωλήσεων σε πολλές κατηγορίες όπως Μόδα, Οικιακές Συσκευές, Υπολογιστής & Γραφείο, Αυτοκίνητα & Μοτοσικλέτες, Αθλήματα & Εξωτερικοί Χώροι.

Κάτω από την πανδημία του Covid-19, η ζήτηση για ψώνια από το σπίτι αυξάνει τον όγκο των διαδικτυακών αγορών. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Banggood, το «Health, Beauty & Hair» εμφανίστηκε μια από τις κατηγορίες με τις καλύτερες πωλήσεις. 

Οι μάσκες και τα οξύμετρα βρίσκονται στη λίστα των κορυφαίων 10 κορυφαίων προϊόντων, ενώ η Xiaomi διατήρησε τον τίτλο της ως η πιο δημοφιλής εταιρεία στην πλατφόρμα.

 • Οι επιδόσεις των πωλήσεων των κατηγοριών προσωπικής υγιεινής και μόδας ξεχωρίζουν

Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2020 , η Banggood παρατήρησε σημαντική αύξηση της δραστηριότητας των χρηστών, καθώς περισσότερα άτομα στράφηκαν σε διαδικτυακές αγορές, και σημειώθηκε μια αξιοσημείωτη αύξηση των πωλήσεων κατά το lock down.

Οι οικιακές υπηρεσίες, η μόδα, οι οικιακές συσκευές και οι κατηγορίες προσωπικής υγεινής υγείας ήταν οι πρωτοπόροι, με τη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση της ζήτησης για το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Στην κατηγορία των Home & Office , οι πωλήσεις ακουστικών αυξήθηκαν περισσότερο από 200%, ενώ οι πωλήσεις για tablet και φορητούς υπολογιστές σημείωσαν επίσης σημαντική αύξηση. Στη μόδα , οι πωλήσεις για την ενδυμασία γνώρισαν πενταπλάσια αύξηση σε σχέση με άλλες περιόδους, σε είδη όπως το σετ ανδρικών ρούχων και τριπλάσια αύξηση για τα ανδρικά παπούτσια.

Οι οικιακές συσκευές και οι κατηγορίες Υγείας, Ομορφιάς και Μαλλιών έχουν επίσης εισέλθει στη λίστα με τις καλύτερες πωλήσεις της Banggood για πρώτη φορά, με τον προβολέα LCD να γνωρίζει μία αύξηση 100% σε ένα μήνα, και οι πωλήσεις οξυμέτρων να αυξάνονται 80 φορές πάνω από τον κανονικό μέσο όρο.

 • Το Mobile Commerce (M-Commerce) αυξάνεται

Η Banggood έχει επίσης δει ένα αυξημένο ποσοστό στον αριθμό των χρηστών που περιηγούνται και αγοράζουν προϊόντα στην πλατφόρμα μέσω μιας κινητής συσκευής. Τα δεδομένα της Banggood αποκάλυψαν ότι περισσότεροι καταναλωτές κάνουν λήψη και πραγματοποιούν αγορές μέσω της εφαρμογής της Banggood, με ετήσια αύξηση άνω του 300%. Το GMV έχει επίσης βελτιωθεί σημαντικά σε αυτές τις πλατφόρμες.

 • Το Livestream Shopping εμφανίστηκε ως βασική τάση

Τα ψώνια μέσα από τα Social Media έχουν επίσης αναδειχθεί ως η βασική τάση στα τέλη της δεκαετίας. Ο αριθμός των παραγγελιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ζωντανών ροών έχει αυξηθεί δραματικά, και η Banggood διαπίστωσε ότι οι καταναλωτές ολοένα και περισσότερο,  αγοράζουν τα αγαπημένα τους προϊόντα μέσω ζωντανών αλληλεπιδράσεων.

Ως αποτέλεσμα των πολλών εκδηλώσεων ζωντανής ροής που διοργανώθηκαν από την Banggood φέτος, η πλατφόρμα έχει σημειώσει αύξηση κατά 70% από έτος σε έτος στις παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων.

Η κυκλοφορία αυτών των δεδομένων των πωλήσεων, έρχεται στη μέση της Summer Prime Sale της πλατφόρμας , της μεγαλύτερης καμπάνια πωλήσεων της Banggood μέχρι σήμερα. Κατά τη διάρκεια της αυτών των πωλήσεων, η Banggood θα προσφέρει δημοφιλή προϊόντα με μεγάλες εκπτώσεις και ψηφιακά κουπόνια αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων στους χρήστες της. 

Ο πλήρης κατάλογος των προϊόντων με τις καλύτερες πωλήσεις της Banggood μπορείτε να βρίσκεται παρακάτω.

Οι 10 κορυφαίες μάρκες με τις καλύτερες πωλήσεις

 1. XIAOMI
 2. DJI
 3. HUAWEI
 4. ONEPLUS
 5. LENOVO
 6. Topacc
 7. Eachine
 8. BlitzWolf
 9. Geekcreit
 10. Drillpro

Κορυφαία 10 προϊόντα με τις καλύτερες πωλήσεις

 1. Mobile phone
 2. RC Drones
 3. 3D printer
 4. TWS headset
 5. Men’s shoes
 6. Smart watch
 7. Oximeter
 8. Projector
 9. Folding bicycle
 10. Mask

Σχετικά με το Banggood


Ιδρύθηκε το 2006, η Banggood είναι μια κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που διαχειρίζεται τον ιστότοπό της www.banggood.com  και διαθέτει και σελίδες σε άλλες πλατφόρμες, για να προσφέρει σε δεκάδες εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, περισσότερους από 500.000 τύπους προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες από καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη μέχρι και ρούχα.

Η Banggood εδρεύει στο Guangzhou, την Κίνα , την πόλη της εφοδιαστικής αλυσίδας, με παγκόσμια εμβέλεια στη Βόρεια Αμερική , την Ευρώπη , τον Ασιατικό Ειρηνικό, τη Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση : https://www.banggood.com/aboutBanggood.html

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

  Xiaomi Miui Hellas
  Η επίσημη κοινότητα της Xiaomi και της MIUI στην Ελλάδα.
  Διαβάστε επίσης
  Σήμερα το γνωστό σε όλους μας Banggood μας παραχώρησε νέα λίστα με 242 κουπόνια και…
  Ο Τζόκερ πάλι φέρνει το χάος στο Google Play Store, αλλά δυστυχώς δεν…
  Translate »