News by Xiaomi Miui Hellas
Miui εφαρμογές

MIUI Camera : Έρχονται νέα κορυφαία χαρακτηριστικά και δυνατότητες (οι συσκευές που θα τα λάβουν)

xiaomi-logo

Αποκαλύφθηκε σήμερα ότι θα γίνουν διαθέσιμα σύντομα στην εφαρμογή της κάμερας στο MIUI, μερικά πολύ ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες


Tο MIUI της Xiaomi είναι ένα από τα δημοφιλέστερα Android Skin που υπάρχουν μέχρι σήμερα, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Τώρα η Xiaomi φαίνεται ότι θα εμπλουτίσει την εφαρμογή της κάμερας στο MIUI, με αρκετές νέες δυνατότητες που θα γίνουν σταδιακά διαθέσιμες σε πολλές συσκευές κατά την επόμενη ενημέρωση.

Ένας από τους μεταφραστές στο Xiaomi.eu – ο Kacper Skrzypek ανακάλυψε μέσα στον κώδικα των πρόσφατων MIUI ROM, μερικά πολύ ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά που θα γίνουν διαθέσιμα σύντομα στην εφαρμογή της MIUI Camera.

Ας δούμε παρακάτω τα νέα χαρακτηριστικά που θα λάβει η κάμερα :

 • Νέα εφέ φωτισμού στην μπροστινή κάμερα :
  Θα μπορούμε τώρα να επιλέξουμε έναν από τους πέντε διαφορετικούς τύπους φωτισμού του προσώπου μας στις Selfie φωτογραφίες, καθώς αυτή η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμο μόνο στην μπροστινή Selfie κάμερα. Οι διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν θα μας επιτρέψουν να επιλέξουμε ανάμεσα σε μπλε, μοβ, κίτρινο, πορτοκαλί και (πιθανώς) λευκό φως. Προφανώς θα φωτίζεται η οθόνη με το χρώμα που επιλέγουμε όταν πατηθεί το κουμπί του κλείστρου στην εφαρμογή της κάμερας, αλλά όπως τονίζει ο Kacper Skrzypek, αυτή η δυνατότητα μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για όλες τις αγορές.
 • Compact Mirror :
  Μια άλλη από τις νέες λειτουργίες που βρίσκονται στο MIUI θα ονομάζεται “Compact mirror“. Για να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να κοιτάξουμε την κάμερα και να πατήσουμε δύο φορές την οθόνη. Στη συνέχεια, η συσκευή θα κάνει ζουμ στο πρόσωπό μας και θα στο πρόσωπό μας και συγκεκριμένα στα μάτια μας. Φυσικά, η επιλογή θα μπορεί να λειτουργήσει μόνο όταν υπάρχει ένα άτομο στο κάδρο της φωτογραφίας. Η εικόνα – καθρέφτης που θα παρουσιάζεται στην οθόνη θα κινείται προς την ίδια κατεύθυνση που κοιτάμε τα μάτια μας.

 • Xiaomi ProCut :
  Αυτή η λειτουργία έχει να κάνει με την χρήση της έξυπνης περικοπής φωτογραφιών που λαμβάνονται σε υψηλή ανάλυση προκειμένου να βελτιωθεί η σύνθεσή τους. Δεν υποστηρίζει φωτογραφίες που χρησιμοποιούν τη μορφή HEIF, και δεν θα εμφανίζονται υδατογραφήματα σε φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία με αυτόν τον τρόπο.Σύμφωνα με τον Kacper Skrzypek, αυτή την ειδική λειτουργία κάμερας θα την έχουν οι συσκευές που έχουν κωδική ονομασία ruby, rubypro και rubyplus, το Redmi K50 Ultra που κυκλοφόρησε πρόσφατα (diting), αλλά και ο κλώνος του που θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά ως Xiaomi 12T Pro (ditingp)
 • Teleprompter :
  Αυτή η νέα λειτουργία αφορά τα βίντεο,  και θα σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση στο κείμενο που έχετε αποθηκεύσει προηγουμένως ενώ τραβάτε ένα βίντεο με την κάμερα του smartphone σας. Θα είναι επίσης δυνατό να επιταχύνουμε ή να επιβραδύνουμε την κύλιση του κειμένου, το οποίο μπορεί να εισαχθεί από αρχεία Word (.doc, .docx) ή από ένα απλό txt αρχείο κειμένου. Αυτή η λειτουργία υποστηρίζει μόνο το κείμενο και δεν θα είναι δυνατή η εισαγωγή γραφημάτων ή πινάκων. Το κείμενο που εισάγουμε θα μπορεί να είναι το πολύ μέχρι 6000 χαρακτήρες

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει δοκιμάσει αυτές τις νέες λειτουργίες και δεν είμαστε σίγουροι σε ποιες συσκευές (εκτός από αυτές που αναφέρονται παραπάνω) θα γίνουν διαθέσιμες. Είναι πολύ πιθανό ότι μόνο οι  κορυφαίες συσκευές της Xiaomi θα λάβουν αυτές τις νέες λειτουργίες στην εφαρμογή της κάμερας, αλλά δεν αποκλείεται αργότερα η Xiaomi να τις κάνει διαθέσιμες και σε άλλες συσκευές που ανήκουν στην μεσαία κατηγορία τιμής.


Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

 

Ακολουθήστε μας και στο Telegram ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

 

Follow us on Telegram (English Language) Telegram to be the first learning our news!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Κατά τακτά χρονικά διαστήματα στο Google Play Store, και στο App Store της…
Translate »