News by Xiaomi Miui Hellas
Νέα

Swipe & Win : Νέο διαδραστικό διαδικτυακό παιχνίδι σε μορφή κουίζ αποκλειστικά για συνδρομητές Cosmote

cosmote-logo

Εάν είστε συνδρομητής στην Cosmote και σας έχει έρθει μήνυμα για την συμμετοχή σας στο παιχνίδι Swipe & Win, καλό είναι να ενημερωθείτε πλήρως για τους όρους συμμετοχής και την προστασία δεδομένων πριν εγγραφείτε στην υπηρεσία.


Tο Swipe & Win είναι ένα νέο διαδραστικό διαδικτυακό παιχνίδι σε μορφή κουίζ αποκλειστικά για συνδρομητές Cosmote, που απονέμει πλούσια δώρα.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να απαντήσουν σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες φράσεις-ερωτήσεις, εντός 60 δευτερολέπτων αρχικά, σύροντας τις φωτογραφίες που θα δουν αριστερά (όχι) εάν θεωρούν ότι είναι λάθος ή δεξιά (ναι) εάν θεωρούν ότι είναι σωστές.

Οι συμμετέχοντες με τα κορυφαία σκορ με το συντομότερο χρόνο, είτε της εβδομάδας ή / και του εξαμήνου είναι οι νικητές και λαμβάνουν τα αντίστοιχα έπαθλα.

Για την συμμετοχή απαιτείται η εγγραφή στο παιχνίδι. Οι πρώτες 7 ημέρες συμμετοχής είναι δωρεάν και μετά ανανεώνεται αυτόματα η συμμετοχή για 7 ημέρες, με συνδρομή με χρέωση 0,87 € (συμπεριλαβανομένου ΦΠΑ)

Με την εγγραφή και με κάθε επιτυχή ανανέωση της συνδρομής της υπηρεσίας, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ως εγγυημένο δώρο ένα πακέτο 30 SMS για 24 ώρες.


Πώς παίζεται το παιχνίδι;

Οι απαντήσεις δίνονται απλά σύροντας τις φωτογραφίες στην οθόνη αριστερά (όχι) ή δεξιά (ναι) ή πατώντας τα σχετικά κουμπιά στο κάτω μέρος της.

To κάθε παιχνίδι Swipe & Win διαρκεί 60 δευτερόλεπτα, και σε αυτή τη διάρκεια πρέπει να απαντηθούν σωστά όσο το δυνατόν περισσότερες φράσεις-ερωτήσεις. Για κάθε λάθος απάντηση αφαιρούνται 5 δευτερόλεπτα από τον εναπομείναντα χρόνο. Το σκορ εμφανίζεται στο τέλος του παιχνιδιού. Νικητής της εβδομάδας ή της περιόδου ανακηρύσσεται ο συμμετέχων με το καλύτερο σκορ στον συντομότερο χρόνο στα παιχνίδια που έπαιξε την κάθε συγκεκριμένη περίοδο.

Όροι Συμμετοχής στο διαδραστικό παιχνίδι Cosmote Swipe & Win

Εισαγωγή

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» (COSMOTE) με έδρα στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας 99, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών (εφεξής καλούμενη χάριν συντομίας ως «COSMOTE» ή Διοργανώτρια) διοργανώνει το διαδραστικό παιχνίδι με τίτλο «COSMOTE SWIPE & WIN» (εφεξής το «Παιχνίδι») σε συνεργασία με την «VERLABS IKE» που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, Παπανικολή 22 Α (εφεξής «Διαφημιστική»).

To Παιχνίδι είναι αποκλειστικά ένα παιχνίδι γνώσεων, που οι συνδρομητές παίζουν μέσω της ιστοσελίδας cosmote.swipe-win.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα») έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να κερδίσουν δώρα.

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Αναλυτικοί Όροι»), οι οποίοι έχουν κατατεθεί στην συμβολαιογράφο Αθηνών κα Λήδα Λάβδα, Ζωοδόχου Πηγής 12-14, Αθήνα, τηλ. 210-3824107, Fax: 210-3824005, είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Παιχνίδι και της ανάδειξης των νικητών. Οποιοσδήποτε Συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με έξοδά του ακριβές αντίγραφο των όρων του παρόντος, όπως αυτό έχει κατατεθεί στην προαναφερόμενη Συμβολαιογράφο. Οι όροι του Παιχνιδιού είναι αναρτημένοι και στην Ιστοσελίδα του Παιχνιδιού. Κάθε τροποποίηση θα κατατίθεται στη Συμβολαιογράφο, στην οποία έχουν κατατεθεί οι Αναλυτικοί Όροι, και θα ανακοινώνεται στην Ιστοσελίδα.

Η συμμετοχή στο Παιχνίδι σημαίνει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Ειδικότεροι Όροι Συμμετοχής

 1. Περιγραφή παιχνιδιού

Το Παιχνίδι διεξάγεται μέσω διαδικτύου, για τη χρονική περίοδο από 04/10/2021 και ώρα 00:00:00 (έναρξη) έως και την 03/04/2022 και ώρα 23:59:59 (λήξη).

Α. Κάθε εβδομάδα που αρχίζει κάθε Δευτέρα και ώρα 00:00:00 μέχρι την επόμενη Κυριακή και ώρα 23:59:59 αναδεικνύεται ένας νικητής, αυτός με το καλύτερο σκορ στο Παιχνίδι στο συντομότερο χρονικό διάστημα ανά Συμμετοχή.

Β. Την 04/04/2022 αναδεικνύεται ένας νικητής, αυτός που κατά την περίοδο 04/10/2021 και ώρα 00:00:00 έως και την 03/04/2022 και ώρα 23:59:59 έχει το καλύτερο σκορ παιχνιδιού στο συντομότερο χρονικό διάστημα ανά Συμμετοχή.

Κάθε Συμμετοχή διαρκεί εξήντα (60) δευτερόλεπτα, αλλά η διάρκεια αυτή μπορεί να συντομευτεί ή να αυξηθεί.

Ως «χρονικό διάστημα ανά Συμμετοχή» ορίζεται η χρονική περίοδος, που έχει παρέλθει από τη στιγμή που ένας συμμετέχων απάντησε στην 1η φράση-ερώτηση του Παιχνιδιού, μέχρι τη στιγμή που έδωσε την τελευταία σωστή απάντησή του στην ίδια Συμμετοχή και εντός του χρονικού διαστήματος κατά το οποίο αναδεικνύεται ένας νικητής, δηλαδή των διαστημάτων που προβλέπονται στις παρ. Α και Β του παρόντος άρθρου.

Για να συμμετάσχει κάποιος στο Παιχνίδι, πρέπει να μπει στην Ιστοσελίδα και να εγγραφεί στο Παιχνίδι ακολουθώντας τα σχετικά βήματα και αποδεχόμενος τους παρόντες όρους συμμετοχής. Η εγγραφή στο Παιχνίδι είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Με την εγγραφή στο Παιχνίδι κάθε Συμμετέχων συμμετέχει για 7 ημέρες δωρεάν (δοκιμαστική εβδομάδα). Επίσης πέραν της α’ δωρεάν εβδομάδας λαμβάνει με κάθε εβδομαδιαία ανανέωση της συνδρομής του ως «εγγυημένο δώρο» ένα πακέτο 30 SMS διαρκείας 24 ωρών από τη στιγμή της παροχής του. Κάθε μέρα κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής εβδομάδας ο Συμμετέχων θα μπορεί να παίζει 2 παιχνίδια Swipe & Win. Μετά την δοκιμαστική εβδομάδα και για όσο διάστημα ο Συμμετέχων είναι εγγεγραμμένος στο Παιχνίδι, υπάρχει ΧΡΕΩΣΗ, όπως ορίζεται στον όρο 6 κατωτέρω.

Επίσης, μετά την επιτυχή εγγραφή στο Παιχνίδι , ο Συμμετέχων θα λάβει δωρεάν δύο ενημερωτικά SMS με τις απαιτούμενες πληροφορίες, όπως:

 • Δώρα Παιχνιδιού
 • Εγγυημένο Δώρο
 • Προσωπικό μοναδικό σύνδεσμο (personal unique link) μέσω του οποίου μπορεί να συνδεθεί άμεσα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Παιχνίδι, χωρίς επιπλέον διαδικασία ταυτοποίησης
 • Χρέωση Παιχνιδιού (Συνδρομή)
 • Χρέωση SMS (αποστολής και λήψης)
 • Πληροφορίες για το Παιχνίδι
 • Αριθμός επικοινωνίας για εξυπηρέτηση πελατών (1222)
 • Πληροφορίες αναφορικά με την απεγγραφή από το Παιχνίδι

Κατά την ημέρα που προηγείται της πρώτης χρέωσης στο παιχνίδι ο Συμμετέχων ενημερώνεται μέσω SMS για το πέρας της δοκιμαστικής εβδομάδας και για τις επακόλουθες χρεώσεις. Μετά το τέλος της δοκιμαστικής εβδομάδας ( 7 ημερολογιακές ημέρες) η χρέωση για την συμμετοχή στο Παιχνίδι είναι 0,87€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και επιβάλλεται την επόμενη ημέρα μετά την πάροδο επτά ημερολογιακών ημερών συμμετοχής στο Παιχνίδι. Για την πρώτη χρέωση και για κάθε ανανέωση συνδρομής θα πρέπει να υπάρχει επαρκές χρηματικό υπόλοιπο στη σύνδεση του συνδρομητή, σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορεί ο Συνδρομητής να συμμετέχει στο Παιχνίδι. Μόλις διαπιστωθεί ότι υπάρχει επαρκές υπόλοιπο, η συνδρομή ανανεώνεται και αρχίζει το χρονικό διάστημα των επτά (7) ημερών. Κάθε χρέωση για τη συνδρομή δίνει στον συμμετέχοντα τη δυνατότητα να παίξει με 2 Συμμετοχές ανά ημέρα για 7 ημέρες.

Με κάθε επιτυχή χρέωση και ανανέωση της συνδρομής ο Συμμετέχων επίσης λαμβάνει ενημέρωση μέσω SMS, τόσο για την επιτυχή ανανέωση της υπηρεσίας όσο και για την απόδοση του εγγυημένου δώρου, ένα πακέτο 30 SMS με διάρκεια ισχύος 24 ώρες. Τα δωρεάν SMS και η κατανάλωση τους αφορούν αποστολή μηνυμάτων σε εθνικά δίκτυα

Οι 7 ημέρες ξεκινάνε πάντα από την ημέρα της ανανέωσης της Συνδρομής.

Οι ημερήσιες Συμμετοχές δίνονται στον συμμετέχοντα αυτόματα και πρέπει να χρησιμοποιηθούν μέχρι το τέλος της ημέρας (23:59:59), αλλιώς χάνονται.

Κατά την περιήγηση στην Ιστοσελίδα ο Συμμετέχων χρεώνεται βάσει του τιμοκαταλόγου του οικονομικού προγράμματός του. Πρώτα καταναλώνεται η τυχόν ενσωματωμένη χρήση δεδομένων του προγράμματος του Συμμετέχοντος. Ο Τιμοκατάλογος βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα www.cosmote.gr στην Ενότητα «Τιμοκατάλογοι».

 1. Διάρκεια παιχνιδιού

Ως συνολική διάρκεια του Παιχνιδιού ορίζεται το διάστημα από 04/10/2021 και ώρα 00:00:00 (έναρξη) έως 03/04/2022 και ώρα 23:59:59 (λήξη) (εφεξής η «Διάρκεια»)

 1. Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Παιχνίδι έχει κάθε συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, είτε συμβολαίου είτε καρτοκινητής τηλεφωνίας, ο οποίος έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (εφεξής ο «Συμμετέχων») και έχει δικαιοπρακτική ικανότητα.

Η Διοργανώτρια θεωρεί ότι αυτοί που συμμετέχουν στο Παιχνίδι, είναι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας COSMOTE ή έχουν την νόμιμη έγκριση ή εξουσιοδότηση του συνδρομητή της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας από την οποία έγινε η εγγραφή και η συμμετοχή στο Παιχνίδι.

Σε περίπτωση που ο χρήστης της σύνδεσης κερδίσει κάποιο δώρο και είναι διαφορετικό πρόσωπο από το συνδρομητή της σύνδεσης, απαιτείται η συναίνεση του συνδρομητή της σύνδεσης για την παραλαβή του.

Σε περίπτωση που ο συνδρομητής σύνδεσης που δικαιούται Δώρο είναι νομικό πρόσωπο το Δώρο θα αποδίδεται, υπό όλες τις εδώ αναφερόμενες προϋποθέσεις, στο χρήστη με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσει και βεβαίωση του νόμιμου εκπροσώπου του νομικού προσώπου, στην οποία θα δηλώνεται και θα βεβαιώνεται ότι είναι χρήστης του συγκεκριμένου αριθμού κλήσης (MSISDN), άλλως θα ακυρώνεται και δεν θα δικαιούται το Δώρο, που του αντιστοιχεί.

Η σύνδεση κινητού με την οποία συμμετέχει κάθε συνδρομητής ή/και χρήστης θα πρέπει να είναι ενεργή στο δίκτυο της COSMOTE μέχρι και τη λήψη του τυχόν κερδισμένου Δώρου, αλλιώς το Δώρο δε θα παρέχεται, χωρίς ουδεμία περαιτέρω αξίωση του νικητή.

 1. Εξαιρέσεις

Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Παιχνίδι:

 • Όσοι δεν είναι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας COSMOTE.
 • Οι εργαζόμενοι στις εταιρείες COSMOTE, εν γένει του Ομίλου εταιρειών ΟΤΕ, των ιδιοκτητών και εργαζόμενων στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, COSMOTE Corner και στην εταιρεία VERLABS IKE, καθώς και οι συγγενείς όλων των ανωτέρω μέχρι δευτέρου βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.
 1. Τρόπος συμμετοχής στο παιχνίδι

Ο συνδρομητής COSMOTE που γράφτηκε επιτυχώς στο Παιχνίδι έχει άμεση πρόσβαση σε αυτό στην Ιστοσελίδα. Εκεί πατώντας το κουμπί « Παίξε Τώρα!», θα εμφανιστεί η πρώτη ερώτηση του Παιχνιδιού στην οθόνη. Οι φράσεις-ερωτήσεις παρουσιάζονται στον Συμμετέχοντα σε μορφή «δήλωσης» με τη συνοδεία μιας σχετικής εικόνας και ο Συμμετέχων πρέπει να απαντήσει εάν η «φράση» είναι ΣΩΣΤΗ ή ΛΑΘΟΣ . Για να απαντήσει στη φράση-ερώτηση ο Συμμετέχων πρέπει είτε να σύρει την εικόνα δεξιά (swipe right), αν θεωρεί ότι είναι σωστή (ναι), είτε να σύρει την εικόνα αριστερά (swipe left), αν θεωρεί ότι είναι λάθος (όχι). Εναλλακτικά, μπορεί να πατήσει τα σχετικά κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης του. Με την απάντηση της πρώτης ερώτησης του Παιχνιδιού εμφανίζεται η δεύτερη φωτογραφία-ερώτηση και ούτω κάθε εξής.

Οι ερωτήσεις του Παιχνιδιού καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος κατηγοριών, όπως τρέχοντα νέα, επιστήμες, αθλητικά, γεωγραφία, μόδα, τηλεόραση, κινηματόγραφο, μουσική και αλλά.

Η κάθε Συμμετοχή διαρκεί αρχικά 60 δευτερόλεπτα, αλλά η διάρκεια αυτή μπορεί να συντομευτεί ή να αυξηθεί ανάλογα με τον αριθμό των σωστών ή λάθος απαντήσεων σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στους παρόντες όρους, και σε αυτήν την διάρκεια πρέπει να απαντηθούν σωστά όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις.

Η κάθε σωστή απάντηση δίνει 10 πόντους.

Η λάθος απάντηση αφαιρεί 5 δευτερόλεπτα από τον εναπομείναντα χρόνο της Συμμετοχής.

Κατά τη διάρκεια κάθε Συμμετοχής ο Συμμετέχων θα συναντήσει 2 τύπους ερωτήσεων, πέραν των κανονικών που εμφανίζονται τυχαία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού:

(α) Ερώτηση επιπλέον χρόνου

Η ερώτηση επιπλέον χρόνου είναι μια ερώτηση που αν απαντηθεί σωστά δίνει, εκτός από 10 πόντους, και 5 επιπλέον δευτερόλεπτα στον υπολειπόμενο χρόνο της Συμμετοχής. Εάν όμως απαντηθεί λάθος αφαιρούνται 5 δευτερόλεπτα από τον υπολειπόμενο χρόνο της Συμμετοχής.

(β) Ειδικές ερωτήσεις

Οι ειδικές ερωτήσεις είναι ερωτήσεις που αν απαντηθούν σωστά, δίνουν επιπλέον πόντους.

Υπάρχουν 3 τύποι ειδικών ερωτήσεων:

 • Οι Χάλκινες ερωτήσεις που δίνουν 20 πόντους
 • Οι Ασημένιες ερωτήσεις που δίνουν 50 πόντους
 • Οι Χρυσές ερωτήσεις που δίνουν 100 πόντους

Οι ερωτήσεις αυτές μετράνε στο σκορ του Συμμετέχοντα και αν απαντηθούν λάθος αφαιρούνται 5 δευτερόλεπτα από τον υπολειπόμενο χρόνο της Συμμετοχής.

Το σκορ κάθε Συμμετοχής υπολογίζεται από το άθροισμα των πόντων των σωστών απαντήσεων ανά Συμμετοχή. Στο τέλος κάθε Συμμετοχής εμφανίζεται το σκορ στην οθόνη της συσκευής του Συμμετέχοντα.

Tα στατιστικά του κάθε Συμμετέχοντα στο Παιχνίδι είναι διαθέσιμα στην προσωπική του σελίδα / My Account στην Ιστοσελίδα.

Ακολουθεί η λίστα με τις εντολές που οι Συμμετέχοντες μπορούν να στέλνουν δωρεάν στο 19545 προκειμένου να λάβουν σχετική ενημέρωση:

Λειτουργία Εντολές
Πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία και το παιχνίδι (τρόπος εγγραφής, site, κόστος, γραμμή εξυπηρέτησης, διαγραφή από την υπηρεσία κτλ) ΙΝΦΟ INFO
Ενημέρωση για την διακοπή λήψης πληροφοριών σχετικά με την υπηρεσία ΣΤΟΠ STOP

Κατά τη διάρκεια του Παιχνιδιού, ο Συμμετέχων ενδέχεται να λάβει δωρεάν ενημερωτικά μηνύματα σχετικά με το Παιχνίδι, την ανανέωση της Συνδρομής, τις ημερήσιες Συμμετοχές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

H COSMOTE δύναται να ζητήσει από τους Συμμετέχοντες να εισάγουν τον Μοναδικό Κωδικό Επιβεβαίωσης (OTP – One time password) που θα τους έχει γνωστοποιήσει μέσω δωρεάν SMS, όποτε εκείνη το κρίνει απαραίτητο, είτε κατά την διάρκεια εγγραφής στο Παιχνίδι είτε κατά την διάρκειά του. Η μη καταχώρηση ή η λανθασμένη καταχώρηση του Μοναδικού Κωδικού Επιβεβαίωσης συνεπάγεται την προσωρινή διακοπή της συμμετοχής στο Παιχνίδι, μέχρι την καταχώρηση του σωστού Μοναδικού Κωδικού Επιβεβαίωσης.


Ο Συμμετέχων απαγορεύεται αυστηρά:

 • Να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό εξοπλισμό που να του επιτρέπει την παράλληλη συμμετοχή με πολλούς αριθμούς σύνδεσης (MSISDNs)
 • Να προβαίνει σε καταγραφή ερωτήσεων και απαντήσεων και μετέπειτα χρήση τους
 • Να αποκαλύπτει ή/και δημοσιεύει σε οποιεσδήποτε ιστοσελίδες, φόρουμ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κτλ, πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων:
  • ανταλλαγής προσωπικών εμπειριών,
  • συλλεχθέντων ερωτήσεων και απαντήσεων,
  • άλλων πληροφοριών που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη συμμετοχή άλλων συμμετεχόντων.
 • Χρήση υπολογιστικών προγραμμάτων (περιλαμβάνοντας και χωρίς να περιορίζεται σε αυτά, μόντεμ, αλγόριθμους, bots κ.α.) τα οποία θα μπορούσαν δυνητικά να αποφέρουν αθέμιτο πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων συμμετεχόντων.

Σε περίπτωση υποψίας ότι συντρέχει έστω και ένας από τους παραπάνω λόγους, η COSMOTE και /ή η Διαφημιστική έχουν το δικαίωμα να αποκλείσουν τον Συμμετέχοντα από το Παιχνίδι, μη καταβάλλοντας τα χρήματα για τη συμμετοχή στο παιχνίδι, και σε όποιο δώρο μπορεί να έχει κερδίσει μέχρι εκείνο το σημείο, χωρίς πρότερη ενημέρωση και χωρίς υποχρέωση επιπλέον ενημέρωσης.

 1. Χρεώσεις

Η εγγραφή στο Παιχνίδι είναι δωρεάν.

Η εβδομαδιαία συνδρομή (7 ημερολογιακές ημέρες) μετά το πέρας της δοκιμαστικής εβδομάδας είναι 0,87 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Με κάθε επιτυχή χρέωση και ανανέωση της συνδρομής ο Συμμετέχων λαμβάνει και το εγγυημένο δώρο, ήτοι πακέτο 30 SMS με διάρκεια ισχύος 24 ώρες, αξίας 1 €.

Η αποστολή και λήψη γραπτού μηνύματος (SMS) προς/από το 19545 είναι δωρεάν.

Η κλήση φωνής προς την εξυπηρέτηση πελατών για το Παιχνίδι (1222) είναι δωρεάν από συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας COSMOTE.

Η χρέωση για την περιήγηση στην Ιστοσελίδα του Παιχνιδιού γίνεται βάσει του τιμοκαταλόγου του οικονομικού προγράμματος του Συμμετέχοντα. Πρώτα καταναλώνεται η τυχόν ενσωματωμένη χρήση δεδομένων του προγράμματος του Συμμετέχοντα. Ο Τιμοκατάλογος βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα www.cosmote.gr στην Ενότητα «Τιμοκατάλογοι».

Σε περίπτωση περιαγωγής δεδομένων (data roaming), ισχύει η πολιτική χρέωσης περιαγωγής για τις συνεργαζόμενες χώρες και δίκτυα.

Για την πλοήγηση μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας άλλου παρόχου ο Συμμετέχων χρεώνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου της σύνδεσης.

 1. Χρήση του αριθμού κλήσης (MSISDN)

Για κάθε ενέργεια που γίνεται στο Παιχνίδι, ο αριθμός κλήσης (MSISDN), μέσω του οποίου έγινε η εγγραφή στο Παιχνίδι, θα καταχωρείται σε ηλεκτρονικό σύστημα, με σκοπό τη συμμετοχή στο Παιχνίδι και τις λειτουργίες αυτού, καθώς και την κατάταξη για την ανάδειξη των νικητών του Παιχνιδιού. Συμπληρωματικά για τη συμμετοχή στο Παιχνίδι, τα αρχεία τα οποία θα τηρούνται με τους αριθμούς κλήσης (MSISDN) των Συμμετεχόντων, θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη συμμετοχή στο Παιχνίδι, την εγκυρότητα αυτού, και τον αριθμό κλήσης (MSISDN) από τον οποίο προέρχεται.

 1. Δώρα – Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Παιχνιδιού

Πρωτεύοντα Δώρα :

Τα δώρα που θα απονεμηθούν στους νικητές είναι τα εξής:

(α) Kάθε Δευτέρα στις 00:00:00 κατά τη διάρκεια του Παιχνιδιού, θα αναδεικνύεται αυτόματα από το Σύστημα ως νικητής της εβδομάδας που έχει αρχίσει την προηγούμενη Δευτέρα και ώρα 00:00:00 μέχρι την Κυριακή και ώρα 23:59:59 ο Συμμετέχων με το καλύτερο σκορ στο Παιχνίδι στο συντομότερο χρονικό διάστημα ανά Συμμετοχή, ο οποίος θα κερδίζει ένα iPhone 12 5G 64GB.

(β) Την 04/04/2022 στις 00:00:00 θα αναδεικνύεται αυτόματα από το Σύστημα ως νικητής της περιόδου 04/10/2021 έως 03/04/2022 ο Συμμετέχων με το καλύτερο σκορ παιχνιδιού στο συντομότερο χρονικό διάστημα ανά Συμμετοχή, ο οποίος θα κερδίζει ένα MiniCooper.

Εγγυημένο Δώρο

Όλοι οι Συμμετέχοντες στο Παιχνίδι με τη δωρεάν εγγραφή τους, καθώς και με κάθε επιτυχή χρέωση και ανανέωση της συνδρομής τους, θα λαμβάνουν ωςεγγυημένο δώρο ένα πακέτο 30 SMS με διάρκεια ισχύος 24 ώρες, αξίας 1 € . Το δώρο αυτό θα αποδίδεται άμεσα στο συμμετέχοντα ο οποίος θα ενημερώνεται μέσω SMS. Τα SMS του πακέτου καταναλώνονται με προτεραιότητα έναντι άλλων πακέτων SMS που μπορεί να έχει διαθέσιμα ο κάθε Συμμετέχων. Τα δωρεάν SMS του πακέτου θα μπορούν να καταναλωθούν μόνο σε αποστολή μηνυμάτων σε εθνικά δίκτυα.

Δευτερεύοντα Δώρα :

Στο πλαίσιο του Παιχνιδιού, πέρα από τα προαναφερόμενα Δώρα, η Διαφημιστική δύναται, κατά την απόλυτη και ανέλεγκτη κρίση της, να διαθέσει προς τους Συμμετέχοντες και επιπλέον Δώρα. Τα Δώρα αυτά μπορεί να είναι: δωροεπιταγές, ηλεκτρικά είδη, εκδρομές, κτλ. Τα δώρα θα ανακοινώνονται μέσω της Ιστοσελίδας ή μέσω SMS στους Νικητές την ημέρα κατά την οποία θα δοθούν.

Σε περίπτωση που το Παιχνίδι διακοπεί ή ολοκληρωθεί νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης που ορίζεται παραπάνω (03/04/2022 και ώρα 23:59:59), τότε η COSMOTE υποχρεούται να αποδώσει τα εβδομαδιαία δώρα μέχρι και την πρώτη Κυριακή που ακολουθεί την ημερομηνία που τελικά ολοκληρώθηκε το Παιχνίδι, προσμετρώντας τα παιχνίδια των συμμετεχόντων από την Δευτέρα και ώρα 00:00:00 που προηγήθηκε αυτής μέχρι και την ώρα ολοκλήρωσης.

Στα Δώρα δεν συμπεριλαμβάνονται τυχόν πρόσθετες επιβαρύνσεις λόγω φόρων, εξόδων ταξινόμησης, ασφάλειας οχήματος, τέλη κυκλοφορίας και εξόδων μεταφοράς οχήματος, τα οποία επωμίζεται ο νικητής. Η COSMOTE ευθύνεται μόνο για την παροχή των οριζόμενων δώρων και δεν προσφέρει καμία άλλη άμεση ή έμμεση παροχή σχετιζόμενη με αυτά.

Τα Δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται ή αντικαθίστανται με άλλα. Προ ή κατά την διάρκεια του Παιχνιδιού και μέχρι την παράδοση των Δώρων στους νικητές ή στους τυχόν επιλαχόντες αυτών, η Διοργανώτρια έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα Δώρα για σκοπούς διαφήμισης, χωρίς να γεννάται οποιαδήποτε αξίωση από πλευράς των νικητών.

Τα στοιχεία των νικητών θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού, εφόσον οι ίδιοι έχουν προηγουμένως παράσχει τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση τους για τη δημοσίευσή τους. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν επιθυμεί να ανακοινωθούν τα στοιχεία του θα ανακοινώνεται ο αριθμός της σύνδεσής του με διαγραμμένα τα τέσσερα τελευταία ψηφία του.


Για όλα τα ανωτέρω, νικητές και δώρα, ισχύουν τα εξής:

 • Η ανάδειξη των νικητών των Δώρων θα γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικού συστήματος, το οποίο εξασφαλίζει το γεγονός ότι δε θα υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση κατά τη διαδικασία ανάδειξης των Νικητών.
 • Το Σύστημα θα υπολογίζει τους πόντους που έχει συλλέξει και το χρόνο που χρειάστηκε για να τους συλλέξει ο κάθε αριθμός σύνδεσης (MSISDN) σε κάθε παιχνίδι την συγκεκριμένη εβδομάδα (από Δευτέρα και ώρα 00:00 μέχρι την Κυριακή και ώρα 23:59:59). Τα στοιχεία των συνδέσεων των νικητών και αντίγραφο από το ηλεκτρονικό σύστημα θα αποστέλλονται στις 10.00 π.μ., κάθε Δευτέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε περίπτωση που η Δευτέρα είναι επίσημη αργία σύμφωνα με τα ανωτέρω, στα γραφεία της συμβολαιογράφου κας Λήδας Λάβδα, Ζωοδόχου Πηγής 12-14, Αθήνα, για τη σύνταξη σχετικού πρακτικού.
 • Σε περίπτωση που 2 ή περισσότεροι συμμετέχοντες έχουν τον ίδιο αριθμό πόντων στην ίδια περίοδο που αφορά το κάθε δώρο, νικητής αναδεικνύεται αυτός που μάζεψε τους πόντους στο συντομότερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού.
 • Κάθε ένας από τους Συμμετέχοντες (φυσικό πρόσωπο) μπορεί να κερδίσει το iPhone 12 και το Mini Cooper μόνο μια φορά κατά τη διάρκεια του Παιχνιδιού (04/10/2021 έως και 03/04/2022). Σε περίπτωση που κάποιος Συμμετέχων αναδειχθεί νικητής για δεύτερη φορά, είτε με τον ίδιο είτε με διαφορετικό αριθμό σύνδεσης, για το ίδιο δώρο, τότε εξαιρείται, δεν μπορεί να κερδίσει το Δώρο το οποίο κερδίζει ο επόμενος στη σειρά Συμμετέχων , εκτός εάν και αυτός εξαιρείται, οπότε κερδίζει ο επόμενος κοκ.
 1. Ενημέρωση για την κατακύρωση

(1) Οι Νικητές στο παιχνίδι με τη συμμετοχή τους παρέχουν τη ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των αναγκαίων δεδομένων τους από τη Διαφημιστική, προκειμένου να είναι εφικτή η επικοινωνία της Διαφημιστικής για την παράδοση των Δώρων σε αυτούς.

(2) Η Διαφημιστική θα επικοινωνεί με τους νικητές του Παιχνιδιού τηλεφωνικά, προκειμένου να συλλέξει τα ελάχιστα αναγκαία δεδομένα τους (e-mail – ονοματεπώνυμο – πλήρης διεύθυνση), ώστε να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την παράδοση των Δώρων σε αυτούς. Με την επιφύλαξη των οριζομένων στο άρθρο 3 των παρόντων όρων, το Δώρο παραδίδεται στον Συνδρομητή του αριθμού σύνδεσης (MSISDN) και όχι στον τυχόν δηλωθέντα Χρήστη.

(3) Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιοδήποτε νικητή του Παιχνιδιού εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) εργάσιμων ημερών από την τηλεφωνική κλήση, το σχετικό Δώρο του Παιχνιδιού θα κατακυρώνεται στον επόμενο στη σειρά κατάταξης, κοκ. Για την επικοινωνία με οποιοδήποτε επόμενο νικητή ισχύουν τα ανωτέρω. Οι νικητές θα πρέπει απαραιτήτως κατά την αποδοχή των Δώρων να υπογράφουν σχετική δήλωση αποδοχής αυτών, επιδεικνύοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης όπως αυτά προβλέπονται στον ν. 3783/2009.

Επιπλέον, οι νικητές σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και αυτό της παραλαβής των Δώρων, μπορούν να ακυρωθούν για τους εξής λόγους:

(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν υπογράψουν τη σχετική δήλωση παραλαβής Δώρου

(β) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθούν πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις

(γ) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν πληρούν ή δεν τηρήσουν τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το Δώρο θα δικαιούται ο αντίστοιχος επιλαχών, ο οποίος θα ενημερωθεί σύμφωνα με την προαναφερόμενη διαδικασία.

 1. Χορήγηση Δώρων

Οι νικητές του Παιχνιδιού θα πρέπει να αποστείλουν:

– είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σε διεύθυνση που θα τους υποδεικνύεται κατά την επικοινωνία μαζί τους,

– είτε μέσω κούριερ στη διεύθυνση, Παπανικολή 22 Α, Χαλάνδρι Αττικής, 15232 – Εταιρεία VERLABS IKE,

την υπογεγραμμένη δήλωση αποδοχής Δώρου που θα τους αποσταλεί από την Διαφημιστική εταιρεία μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα που αναφέρονται ανωτέρω, εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ειδοποίησής τους.

Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν έξοδα παράστασης, ταξιδιού ή μεταφορικών για την υπογραφή ή προσκόμιση της δήλωσης αποδοχής Δώρου των νικητών.

Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων.

Με την παράδοση του Δώρου, οι νικητές υποχρεούνται να υπογράψουν τη δήλωση Παράδοσης Δώρου.

Η διάθεση των Δώρων Παιχνιδιού θα γίνεται το μέγιστο εντός 180 ημερών από τη λήξη του Προγράμματος.

Η ευθύνη της COSMOTE περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων. Η COSMOTE δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα Δώρα, την χρήση των Δώρων ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Ειδικότερα αναφορικά με τα Δώρα η COSMOTE δεν ευθύνεται για την καλή λειτουργία τους, για τυχόν πραγματικά ή νομικά ελαττώματά τους και δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τη χρήση τους και οι νικητές θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στην κατασκευάστρια εταιρεία. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Παιχνιδιού και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της COSMOTE και της Διαφημιστικής παύει να υφίσταται. Η COSMOTE και η Διαφημιστική δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλάβουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.

 1. Προσωπικά Δεδομένα

Αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε ενημερωθείτε από το κείμενο Ενημέρωσης αναφορικά με την με την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων (Data Privacy Notice) για την υπηρεσία Swipe and Win, όπως αυτή διατυπώνεται στο https://cosmote.swipe-win.gr/datacontrol

 1. Ευθύνη

Οι Συμμετέχοντες ή/και νικητές είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ενέργειές τους και τη συμμετοχή τους στο Παιχνίδι. Μετά τη Λήξη του Παιχνιδιού καθώς και τη παράδοση των Δώρων, κάθε υποχρέωση της COSMOTE και της Διαφημιστικής παύει να υφίσταται.

 1. Δημοσιότητα

Οι όροι συμμετοχής στο Παιχνίδι έχουν κατατεθεί στη Συμβολαιογράφο Αθηνών κα Λήδα Λάβδα, Ζωοδόχου Πηγής 12-14, Αθήνα, Τηλ. 210-3824107, Fax: 210-3824005 και έχουν αναρτηθεί και θα ενημερώνονται διαρκώς στην Ιστοσελίδα. Οποιοσδήποτε Συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται με έξοδά του να λαμβάνει ακριβές αντίγραφο των παρόντων όρων, όπως αυτοί θα κατατεθούν στην ανωτέρω Συμβολαιογράφο.

 1. Πληροφορίες – Παράπονα

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Παιχνίδι οποιοσδήποτε Συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο 1222 από κινητό COSMOTE χωρίς χρέωση, 24 ώρες το 24ώρο, συμπεριλαμβανομένων αργιών και εφόσον ο χρήστης δεν κάνει χρήση περιαγωγής.

 1. Αποδοχή των όρων

Η συμμετοχή στο Παιχνίδι συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων, ως παρατίθενται ανωτέρω, παραιτούμενου του Συμμετέχοντος από την προσβολή της εγκυρότητας των παρόντων.

 1. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία

Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τους παρόντες όρους και τη διεξαγωγή του Παιχνιδιού αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.

Διαβάστε ΕΔΩ για την προστασία δεδομένων
Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, απλά κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Συχνές ερωτήσεις για το παιχνίδι Swipe & Win της Cosmote

Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

 

Ακολουθήστε μας και στο Telegram ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Samsung ξεκίνησε από χθες να κυκλοφορεί παγκοσμίως την σταθερή ενημέρωση στα One UI…
Καθώς πλησιάζει η επίσημη κυκλοφορία του κορυφαίου επεξεργαστή Snapdragon 898 της Qualcomm, μας…
Translate »