News by Xiaomi Miui Hellas
Δελτίο τύπου

ΕΛΤΑ Courier : Δεν θα δέχονται αποστολές μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2021

Η υπηρεσία των ΕΛΤΑ Courier έβγαλε μία ανακοίνωση υπό μορφή δελτίου τύπου, στο οποίο αναφέρουν ότι προχωρούν σε παύση των παραλαβών από τη Δευτέρα 28.12.20 έως και την Παρασκευή 08.01.21.


Γνωρίζαμε τελευταία ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με όλες τις αποστολές δεμάτων από τα ΕΛΤΑ αλλά και τις άλλες ιδιωτικές εταιρείες ταχυμεταφορών (Courier), ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες και από την στιγμή που προχώρησε η χώρα μας στο δεύτερο Lock Down λόγω του Covid-19.

Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού να προχωρήσει στις On-Line αγορές για να καλύψει τις ανάγκες, και ειδικά τώρα λόγο εορτών που η ζήτηση είναι αυξημένη. Το αποτέλεσμα όλου αυτού του πρωτόγνωρου φόρτου αποστολών και με δεδομένο ότι τα ΕΛΤΑ έχουν σοβαρή έλειψη προσωπικού, έφτασαν πλέον στο σημείο να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τον πολλαπλάσιο όγκο των αποστολών.

Έτσι σήμερα, η υπηρεσία των ΕΛΤΑ Courier έβγαλε μία ανακοίνωση υπό μορφή δελτίου τύπου, στο οποίο αναφέρουν ότι προχωρούν σε παύση των παραλαβών από τη Δευτέρα 28.12.20 έως και την Παρασκευή 08.01.21 με σκοπό να διασφαλιστεί η σταδιακή εξομάλυνση της λειτουργίας του δικτύου και να επιστρέψουν στα συνήθη χρονικά επίπεδα διακίνησης των αποστολών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω….

Αγαπητοί πελάτες,

Όπως ήδη γνωρίζετε, η υπέρμετρη ζήτηση υπηρεσιών ταχυμεταφορών αυτό το διάστημα, έχει δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση με δυσκολίες και καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων, για το σύνολο της αγοράς.

Παρά την έγκαιρη προετοιμασία της ΕΛΤΑ Courier (αύξηση των τετραγωνικών μέτρων στα Κέντρα Διαλογής, εκτεταμένες προσλήψεις προσωπικού, αύξηση του στόλου, επέκταση του Δικτύου με νέα σημεία εξυπηρέτησης, τροποποιήσεις στην παραγωγική διαδικασία για εξοικονόμηση χρόνου, νέες προμήθειες, συνεργασίες με άλλες εταιρείες κλπ.), οι πρωτοφανείς συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί επιβαρύνουν ασύμμετρα το δίκτυο.

Σε αυτή τη συγκυρία και έπειτα από περαιτέρω αύξηση του όγκου διακινηθέντων αντικειμένων λόγω δυσμενών συνθηκών σε όλη την αγορά των ταχυμεταφορών, καλούμαστε να αναζητήσουμε άμεσες λύσεις για την εξομάλυνση των αποστολών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να διασφαλιστεί η σταδιακή εξομάλυνση της λειτουργίας του δικτύου και να επιστρέψουμε στα συνήθη χρονικά επίπεδα διακίνησης των αποστολών, προχωρούμε σε διακοπή παραλαβών από τη Δευτέρα 28.12.20 έως και την Παρασκευή 08.01.21.

Ζητούμε την κατανόησή σας σε αυτή την προσπάθεια, η οποία είναι επιβεβλημένη εκ των συνθηκών και αναγκαία για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησής σας.


Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας !


Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

Κοσμας 24 December 2020 at 19:34

Με άφησαν χωρίς Χριστουγεννιάτικα δώρα για διακίνηση εντός της Θεσσαλονικης.
8/12 μπήκαν στα ΕΛΤΑ courier και μεχρι τις 24 Δεκεμβρίου δεν έχουν φτάσει. Παρακολουθώ με τον αριθμό αποστολης, αλλά υπάρχει στασιμότητα πολλών ημερών.
Στα τηλέφωνα δεν απαντάνε, στα mail το ίδιο και οταν πηγα σε κατάστημα δεν ήξεραν.
Οι άλλες εταιρείες μπορεί να καθυστερούν, αλλά όχι 16+ μέρες για εντός της πόλης.
Απαράδεκτοι! Ποτέ ξανά ΕΛΤΑ courier

Απάντηση
Dimitrios 24 December 2020 at 18:05

Βασικά είναι τόσο αγενής και άχρηστοι και τη λέξη εξυπηρέτηση δε τη ξέρουν…έστειλα πόρτα πόρτα και έφθασε μετά από 5 μέρες….και πλήρωσα 9€ για ένα χαρτί και ένα μικρό αντικείμενο…και όταν ρώτησα…εκτός την ειρωνεία…και το ύφος…απλά δε ασχολήθηκε κάνεις καν να μου πει πότε θα επιστρέψει πίσω και πως θα πάρω τα λεφτά μου πίσω…γιατι πλήρωσα για μια υπηρεσία που δε πρόσφεραν….και γελαγαν και μου έκλεισαν το τηλέφωνο…Αθήνας Μητροπόλεως αποστολή και Ορεστιάδα παραλαβή….Και τι δικαιολογια πάλι το lockdown…. Για όνομα…η καραμέλα…φτάνει πια την πρώτη φορά…ναι οκ..τώρα όμως…τι??

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η OPPO ανακοίνωσε σήμερα επίσημα στην Κίνα το Reno5 Pro+, το οποίο είναι…
Διαδικασία εναντίον του TikTok ξεκίνησε η ρυθμιστική αρχή προστασίας δεδομένων της Ιταλίας, ισχυριζόμενη ότι η…
Translate »