News by Xiaomi Miui Hellas
Νέα

FedEX : Αρνήθηκε την μεταφορά συσκευής της Huawei από το Η.Β. στις Η.Π.Α.

Τα χτυπήματα κατά της Huawei συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Λόγω της περίφημης απαγόρευσης συναλλαγών που επέβαλε η διακυβέρνηση Trump, πολλοί προμηθευτές και συνεργάτες της Huawei σε όλο τον κόσμο έχουν διακόψει τις σχέσεις τους με την εταιρεία.

Τώρα, έχουμε ένα νέο περιστατικό που έχει να κάνει με τη μεταφορά τηλεφώνου της Huawei στις ΗΠΑ. Το PCMag προσπάθησε να στείλει ένα P30 Pro από το Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ, το οποίο όμως, επιστράφηκε στον αποστολέα λόγω της απαγόρευσης, από την FedEx.

Το γραφείο του PCMag στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε στη κατοχή του το P30 Pro και το γραφείο της Νέας Υόρκης το χρειάστηκε. Αν ήταν οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο, θα ήταν απλό να το αποστείλει. Ωστόσο, το προσωπικό του PCMag συμπλήρωσε με ειλικρίνεια τη φόρμα αποστολής και ανέφερε το μοντέλο του τηλεφώνου.

Το πακέτο έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Parcelforce, ενός μέλους της Royal Mail. Η FedEx παρέλαβε το πακέτο στις ΗΠΑ και πέντε ώρες αργότερα το επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο με ένα σημείωμα που ρίχνει το φταίξιμο στην απαγόρευση της αμερικανικής κυβέρνησης κατά της Huawei.

Πάνω σε αυτό, ένας πράκτορας εξυπηρέτησης πελατών της FedEx δήλωσε τα εξής:

«Στις 16 Μαΐου 2019, η Huawei Technologies Co., Ltd. και 68 από τις θυγατρικές της παγκοσμίως συμπεριελήφθησαν στον κατάλογο οντοτήτων (Μαύρη Λίστα), ο οποίος παρουσιάζει έναν κατάλογο ορισμένων οντοτήτων με τις οποίες οι αμερικανικές εταιρείες απαγορεύεται να συνεργάζονται. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία που σας προκαλέσαμε»

Μια εκπρόσωπος της Huawei απάντησε στην ανάρτηση στο Twitter, λέγοντας ότι η FedEx έχει «παρερμηνεύσει» το περιεχόμενο της «μαύρης λίστας». Συμφωνούμε πλήρως με την Huawei σε αυτό το θέμα. Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας νόμιμος λόγος για τη FedEx να μην μπορεί να παραδώσει ένα τηλέφωνο της Huawei. Πρόκειται απλά για ένα παράδειγμα αποφυγής ακραίων καταστάσεων. Δείχνει ότι η FedEx δεν θέλει καμία σχέση με οτιδήποτε αναγράφει τη λέξη «Huawei» πάνω του.

Όλο αυτό φαίνεται ιδιαίτερα απογοητευτικό όταν βλέπουμε ότι μια άλλη μεγάλη μεταφορική εταιρεία, η UPS, δεν έχει τέτοια προβλήματα με την μεταφορά συσκευών της Huawei. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, «Δεν υπάρχει γενική απαγόρευση μεταφοράς συσκευών Huawei μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ηνωμένων Πολιτειών». Η UPS απαγορεύει μόνο την αποστολή προϊόντων προς «69 επιλεγμένες διευθύνσεις της Huawei», όλες εκτός ΗΠΑ. Εκτός αυτού, όλες αυτές οι χώρες βρίσκονται σε έναν κατάλογο του ομοσπονδιακού μητρώου που εκδόθηκε στις 21 Μαΐου.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Xiaomi παρουσίασε το Mi Band 4 νωρίτερα αυτό το μήνα με έγχρωμη οθόνη…
Σήμερα 22/06/2019 το GearBest μας παραχώρησε νέα λίστα με πολλά κουπόνια και Flash…
Translate »