News by Xiaomi Miui Hellas
Αρχική Σελίδα » Όλα τα νέα » Deals » Κουπόνια » Godeal24 : Γνήσια Windows 10, MS Office και περισσότερα εργαλεία υπολογιστή στη φθηνότερη τιμή!
Κουπόνια

Godeal24 : Γνήσια Windows 10, MS Office και περισσότερα εργαλεία υπολογιστή στη φθηνότερη τιμή!

godeal24-logo

Αποκτήσετε τώρα τα γνήσια Windows 10 Pro ή τα Office 2021 στη φθηνότερη τιμή, από τις νέες προσφορές που έχει για εσάς το Godeal24, με εκπτώσεις που φτάνουν στο 62%


Η σουίτα του Microsoft Office είναι η καλύτερη επιλογή για μια σουίτα γραφείου. Το μόνο πρόβλημα : Η τιμή του μπορεί να είναι λίγο υψηλή για τους περισσότερους ανθρώπους και δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά τα 439.99 $ για την αγορά του Office 2021 Pro.

Φυσικά, υπάρχουν οι δωρεάν εναλλακτικές λύσεις, όπως το LibreOffice ή η σουίτα του OpenOffice, αλλά η συμβατότητα και η σταθερότητά τους ενδέχεται να μην είναι εγγυημένες και οι εκδόσεις του Microsoft Office δεν είναι πάντα συμβατές με τις νεότερες εκδόσεις από τις παραπάνω εφαρμογές. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν λύσεις χαμηλού κόστους που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Office και να απολαύσετε λογισμικό υψηλής απόδοσης όπως το Word, το Excel ή το PowerPoint. Το Godeal24 έχει ετοιμάσει για εσάς ειδικές πωλήσεις για το λογισμικό του Office για χρήστες με διαφορετικές ανάγκες, με το πιο πρόσφατο Office 2021 Pro, αλλά και το πιο πρόσφατο Office 2021 μόνο με 24,25 €!

Επωφεληθείτε από αυτό τις νέες προσφορές εάν θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό του υπολογιστή σας, αφού τώρα μπορείτε να αγοράσετε πολλές εκδόσεις των Windows σε τιμή που είναι μικρότερη από την επίσημη τιμή κατά 90%! Τα γνήσια Windows 10 Pro κοστίζουν μόνο 7,25 € και υποστηρίζουν επίσης την αναβάθμιση στα πιο πρόσφατα Windows 11 Pro!

Υπάρχουν επίσης και δεκάδες εργαλεία υπολογιστών, όπως ο PDF Editor που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του γραφείου σας – το Ashampoo PDF Pro 3, το οποίο βοηθά τους χρήστες να στην επεξεργασία των PDF, την προβολή, τη μετατροπή και άλλα ζητήματα είναι τόσο απλά και γρήγορα όσο η χρήση του Word.

Το Godeal24 σας παρέχει μια ενιαία εμπειρία αγορών στο λογισμικό, είτε πρόκειται για λογισμικό εργαλείων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του γραφείου είτε για επεξεργαστή εικόνας, διαχείριση συστήματος, προστασία ασφάλειας και πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία λογισμικού που μπορούν να αγοραστούν στην καλύτερη τιμή!

Προτάσεις σε λογισμικό γραφείου για περιορισμένο χρόνο

Το Godeal24 σας προσφέρει πολλά πακέτα των Windows και MS Office, για τους χρήστες που πρέπει να αναβαθμίσουν πολλούς υπολογιστές ή να τα δώσουν ως δώρα στην οικογένεια και τους φίλους. Μεταξύ αυτών, η χαμηλότερη τιμή των Windows 10 Pro είναι μόνο στα 6.12 € / υπολογιστή (για δύο άδειες)! Ακόμη και το Office 2021 Pro, του οποίου η επίσημη τιμή είναι 439.99 $, μπορείτε εσείς να το αγοράσετε μόλις στα 13.05 € / PC (για πέντε άδειες) στις νέες  πωλήσεις λογισμικού γραφείου από το Godeal24!

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Godeal24 εγκαίρως!

Προσφορές σε πακέτα των Windows και Microsoft Office 

Έκπτωση 62% στα πακέτα και στο MS Office (Κουπόνι : GG62)

Έκπτωση 50% σε άλλες εκδόσεις των Windows (Κουπόνι : GG50)

Πωλήσεις των Windows και Microsoft Office σε τιμές χονδρικής

Ειδικό λογισμικό εργαλείων για τους υπολογιστές

Η αξιοπιστία του Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως “εξαιρετική” στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της εμπειρίας αγορών και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση email σας, μέσα σε δευτερόλεπτα από την αγορά. Είναι μια πολύ βολική μέθοδος παράδοσης για τον αγοραστή.

Στο Godeal24, για 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, σας περιμένει η επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και η ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, και μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα στο Godeal24: [email protected]

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Το “The Last of Us”, η πρώτη σειρά παραγωγής ΗΒΟ που βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Sony για…