News by Xiaomi Miui Hellas
Προσφορές

Κάντε δικά σας τα Office 2019 Pro με μόλις 29,50€ και Windows 10 Pro από 8,67€

Καθώς είμαστε σχεδόν όλοι μας αποκλεισμένοι στα σπίτια μας λόγω του κορονοϊού, ίσως βρεθεί χρόνος για ορισμένους να ασχοληθούν με τους παλιούς υπολογιστές τους και, γιατί όχι, να προχωρήσουν σε ορισμένες αναβαθμίσεις.


Ειδικά αυτή την περίοδο, το κατάστημα keysworlds.com, θέλοντας να βοηθήσει από μεριάς του όσο μπορεί, προσφέρει σε πάρα πολύ καλές τιμές κλειδιά για Windows Office 2019 και (κλασικά) για Windows 10 Pro. 

Microsoft Office 2019 από 29,50€ – Office 2016 από 19,79€!

Για όσους δε γνωρίζουν, το MicrosoftOffice 2019 είναι η τελευταία έκδοση της δημοφιλούς σουίτας της εταιρείας, η οποία διαδέχθηκε το Office 2016 και περιλαμβάνει ορισμένες από τις λειτουργίες της online υπηρεσίας Office 365. Ειδικά η έκδοση Microsoft Office 2019 Professional Plus συμπεριλαμβάνει πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία της εταιρείας, όπως Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access και Skype μαζί με τις τακτικές αναβαθμίσεις τους. Η ανοιξιάτικη προσφορά του καταστήματος Keysworlds μας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτούμε το Office 2019 με έκπτωση 50%, αρκεί να δηλώσουμε το κουπόνι Emkeys50  στο ταμείο. Η τελική τιμή του; Μόλις €29.50!

Windows 10 με τιμές από 8,97€!

Τα νέα Windows προσφέρουν κορυφαία ασφάλεια, δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων μας στο σύννεφο (cloud) – με συνδυασμό του Microsoft OneDrive και της υπηρεσίας Box, ενώ παραμένουν πιο εύχρηστα από ποτέ. Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε κλειδί για τα Windows10 Pro, με μόλις €8.67 για έναν υπολογιστή, ενώ με €9.29 μπορείτε να προμηθευθείτε κλειδί για την έκδοση Windows 10 Home. Αν πάλι χρειάζεσαι το λειτουργικό σύστημα σε δύο υπολογιστές, τότε μπορείς να αγοράσεις το πακέτο Professional Bundle με μόλις €14.24 αρκεί να δηλώσεις στο ταμείο το κουπόνι Emkeys50. 

Όμως το Microsoft Office 2019 μπορεί να “τρέξει” μόνο στα Windows 10, και γι’αυτό είναι απαραίτητο να προσθέσετε και τα Windows 10 στην λίστα των αγορών σας μαζί με το όταν το Microsoft Office 2019. Η κανονική αξία των δύο αδειών για τα Windows 10 και το Office 2019 ξεπερνάει συνήθως τα 400 δολάρια.

Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα του υψηλού κόστους, έρχεται το keyworlds.com το οποίο σας προσφέρει πολλές διαφορετικές και φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις !

Εφαρμόζοντας τον μαγικό κωδικό κουπονιού Emkeys50 , θα πάρετε το Office 2019 Professional Plus με επιπλέον 50% έκπτωση.

Κουπόνι : Emkeys50

Υπάρχει επίσης ειδική έκπτωση για το πακέτο του Office 2019 & Windows 10, και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να συμπληρώσετε τον κωδικό κουπονιού Απλά εφαρμόστε τον κωδικό κουπονιού Emkeys50 και θα αποκτήσετε το πακέτο με επιπλέον 50% έκπτωση, δηλαδή ουσιαστικά σα να αγοράζετε τα Windows 10 σχεδόν δωρεάν !

Κουπόνι : Emkeys50

Το Office 2016 Pro επίσης το πιο γνωστό λογισμικό γραφείου, αλλά οι άδειες τους συνήθως είναι αρκετά δαπανηρές . Στο επίσημο κατάστημα της Microsoft, σήμερα κοστίζουν περίπου 400 δολάρια ΗΠΑ. Ωστόσο, εσείς μπορείτε να βρείτε διαφορετικές και φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις στο Keysworlds.com με τιμές μόνο στα € 32,99. Θα λάβετε  40% έκπτωση κάνοντας χρήση του κουπονιού Em16keys40

Κουπόνι : Em16keys40

Αποκτήστε το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα : Windows 10

Εκτός αυτού, το Keysworlds σας προσφέρει επίσης μια εξαιρετική επιπλέον έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της Microsoft, όπως τα κλειδιά των Windows 10 και του Office 365 Professional Plus. Μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση 38% εφαρμόζοντας τον κωδικό κουπονιού  Emkeys38

Κουπόνι : Emkeys38

Σημείωση : Η έκπτωση 38% ισχύει για όσο διάστημα λειτουργεί ο κωδικός του κουπονιού, ενώ η έκπτωση 50% ισχύει μόνο για λίγες μέρες. Ο χρόνος είναι περιορισμένος, για αυτό φροντίστε να προλάβετε τις προσφορές.

Πριν από την ενεργοποίηση, συνιστάται να επαληθεύσετε την εγκατάσταση της επιθυμητής έκδοσης λογισμικού που έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση προβλημάτων, υπάρχει η υπηρεσία υποστήριξης (service@keysworlds.com). Τα κλειδιά ενεργοποίησης θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λίγα λεπτά μετά την πληρωμή σας.

Εύκολη Αγορά, Εύκολη Πληρωμή

Το Keysworlds σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και αφοσιωμένο αυτόματο σύστημα για την επίτευξη απαράμιλλης αποτελεσματικότητας, που εγγυάται 100% την ικανοποίηση των πελατών! Θα λάβετε τον κωδικό σας για να εξαργυρώσετε στο λογαριασμό σας μέσα σε λίγα λεπτά με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Προσφέρουν επίσης εύκολους τρόπους πληρωμής με ασφαλείς και αξιόπιστες μεθόδους πληρωμής όπως PayPal, πληρωμή μέσω τραπεζικής εντολής, πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα.

Το Keysworlds σας προσφέρει και υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών 24/7 (service@keysworlds.com) για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε τη σωστή βοήθεια όποτε την χρειάζεστε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Το λειτουργικό σύστημα MIUI 12 της επόμενης γενιάς της Xiaomi επιβεβαιώθηκε ότι βρίσκεται σε…
Αν και τα σημεία αυτά είναι ευάλωτα μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες, η εταιρεία…
Translate »