News by Xiaomi Miui Hellas
Προσφορές

Κορυφαία δώρα για την ημέρα του πατέρα : Αποκτήστε τα γνήσια Office 2021 στα 12,99€ ανά PC (2 άδειες) έως και 62% έκπτωση

godeal24-logo

Αποκτήσετε τώρα τα γνήσια Office 2021 με μόλις 12,99€ ανά PC (2 άδειες) από τις νέες προσφορές για την ημέρα του πατέρα που έχει για εσάς το Godeal24


Τα Windows OS και το Microsoft Office είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα συστήματα υπολογιστών και λογισμικό γραφείου στον κόσμο σήμερα, με περισσότερες από 1 εκατομμύριο εταιρείες παγκοσμίως να χρησιμοποιούν τα Windows και τα Microsoft Office. Με την αγορά σας, θα έχετε πρόσβαση εφ’ όρου ζωής στο Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook και πολλά άλλα σε μία μόνο συσκευή για επαγγελματική ή προσωπική χρήση, χωρίς μηνιαίες ή ετήσιες χρεώσεις.

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε καλά, ότι η τελευταία άδεια χρήσης του Office 2021 Pro στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft κοστίζει 439,99 $, αλλά τώρα στις ειδικές προσφορές που έχει το Godeal 24 για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα βρείτε το Office 2021 Pro να είναι διαθέσιμο μόλις στα 24.99 €!

Στην παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, μπορείτε να επιλέξετε ένα τόσο σημαντικό και πρακτικό δώρο για τον πατέρα σας! Το Godeal24 προσφέρει διαφορετικούς συνδυασμούς του Office 2021 ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών.

Για παράδειγμα, η χαμηλότερη τιμή που θα βρείτε είναι ο συνδυασμός για άδειες σε ταυτόχρονα 5PCs, και έτσι η κάθε άδεια χρήσης του Office 2021 κοστίζει μόλις στα 12,99 €! Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε με τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους στην εργασίας σας, γεγονός που σας δίνει το πλεονέκτημα να εξοικονομήσετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό! Ο κωδικός ενεργοποίησης κλειδιού αποστέλλεται μέσω e-mail, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε για την παράδοσή του, αφού παραδίδεται αμέσως!

Τώρα αποκτείστε το Microsoft Office 2021 μόλις στα 12.99€ ανά PC (συνολικά πέντε άδειες)

Έκπτωση 62% στο Microsoft Office με το κουπόνι EGD62

Εάν θέλετε ταυτόχρονα να αναβαθμίσετε τα Windows και το Office, τότε μην χάσετε τις παρακάτω απίστευτες προσφορές στα πακέτα που έχει για εσάς το Godeal24.

Έκπτωση 62% πακέτο τα Windows & MS Office 2021 με το κουπόνι EGD62

Τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα Windows 10 μπορείτε να τα αποκτήσετε στα 6.06 € ανά PC, και η Microsoft υποστηρίζει επί του παρόντος τους χρήστες των Windows 10 με δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11, οπότε τώρα είναι η καλύτερη στιγμή σας για να αγοράσετε τα Windows 10!

Προσφορές στα Windows σε 50% έκπτωση με το κουπόνι EGD50

Γιατί το Godeal24 πουλάει τόσο φθηνά, είναι γνήσιο το λογισμικό και είναι νόμιμο;

Με το Godeal24, αποφεύγετε εντελώς τον κίνδυνο της πειρατείας, καθώς η μεταπώληση των μεταχειρισμένων αδειών είναι μια νομική διαδικασία που διέπεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δεδομένου ότι πολλές εταιρείες δεν χρησιμοποιούν τις άδειες που κατέχουν, τις μεταπωλούν στο Godeal24 σε χαμηλή τιμή, το Godeal24 τις ελέγχει πριν από τη μεταπώληση, και μια χρησιμοποιημένη άδεια δεν σημαίνει ότι το προϊόν δεν είναι σε ισχύ, αλλά εξακολουθεί να είναι σαν ολοκαίνουργιο λογισμικό. Οι χρησιμοποιημένες άδειες είναι αποϋλοποιημένες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κόστος παράδοσης.

Περισσότερες εκδόσεις με 62% έκπτωση στο Office και πακέτα με το κουπόνι EGD62

Δείτε περισσότερες προσφορές (σε πακέτα) ΕΔΩ

Άλλες εκδόσεις των Windows σε 50% έκπτωση με το κουπόνι EGD50

Περισσότερα Εργαλεία για το PC σας – στις καλύτερες τιμές

Επιπλέον, ο πλούσιος κατάλογος του Godeal24 περιλαμβάνει επίσης διάφορους τύπους λογισμικού εργαλείων υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων των Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, λογισμικό σειράς iObit κ.λπ., τα οποία μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του λογισμικού σας, και το Godeal24 σας παρέχει 100% αυθεντικό λογισμικό!

Δείτε περισσότερες προσφορές (σε Tools) ΕΔΩ

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναβαθμιστείτε από τα Windows 7 στα Windows 10 ή τα Windows 11. Προς το παρόν, η Microsoft θα ενημερώσει τα Windows 10 και τα Windows 11 για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Όσον αφορά τις επιδόσεις ασφαλείας, η νέα έκδοση του συστήματος είναι πάντα καλύτερη από την παλιά έκδοση και πολύ ισχυρότερη ! Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας με τις μεγάλες εκπτώσεις από το Godeal24!

Εάν ανησυχείτε για την επίλυση προβλημάτων κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης του Godeal24 24, ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και θα λύσουν τα προβλήματά σας εγκαίρως! Και το Godeal24 παρέχει υπηρεσία μετά την πώληση εφ’ όρου ζωής! (Επικοινωνήστε με τον Godeal 24 :  service@godeal24.com)

Πώς να ενεργοποιήσετε το κλειδί του Microsoft Office 2021 Professional Plus:
  1. Κατεβάστε το αρχείο χρησιμοποιώντας τον επίσημο σύνδεσμο λήψης.
  2. Κάνετε Unzip το αρχείο με λογισμικό όπως το WinZip.
  3. Κάντε κλικ στο Settings Launcher στον φάκελο που αποσυμπιέσαμε.
  4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο email για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.
  5. Εκτελέστε οποιαδήποτε εφαρμογή του Office και χρησιμοποιήστε το κλειδί που αγοράσατε για να ενεργοποιήσετε το Microsoft Office 2021 Professional Plus.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Tώρα μπορείτε να κάνετε δικά σας τα εκπληκτικά αθλητικά παπούτσια Xiaomi Mijia Sneakers…
Translate »