News by Xiaomi Miui Hellas
Gadgets

Google : Έγιναν επίσημα τα αναβαθμισμένα Nest Mini Smart Speaker και Nest Wifi

Η Google αποκάλυψε μία αναβαθμισμένη έκδοση του Home Mini smart speaker, το επονομαζόμενο πλέον Nest Mini, καθώς και νέες δικτυακές συσκευές και τιμολόγηση για την υπηρεσία Nest Aware.


Το Nest Mini μοιάζει ακριβώς στον προκάτοχό του, με ένα νέο “ουράνιο” χρώμα το οποίο “ήταν έμπνευση από Λίμνη Κόμο της Ιταλίας,” είπε η Google.

Nest Mini Smart Speaker

Περιλαμβάνεται επίσης και βάση τοίχου στο πίσω μέρος για όσους δεν διαθέτουν χώρο σε κάποιο τραπέζι. Στο εσωτερικό, η Google υπόσχεται “διπλάσια ισχύς στο μπάσο από το αρχικό Google Home Mini“, ή 60 με 100 Hz σε πλήρη ισχύ, όπως επίσης μία “βελτιωμένη… ικανότητα να σας ακούει σε θορυβώδες περιβάλλον.”

Όπως τα επερχόμενα Pixel Buds, το Nest Mini θα ρυθμίζει δυναμικά τον ήχο βασιζόμενο στο περιβάλλον. “Οπότε όταν λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων και ρωτήσετε για τον καιρό, ο Βοηθός θα απαντήσει με αυξημένη ένταση,” λέει η Google. Αν θέλετε να αλλάξετε την φωνή χειροκίνητα, οι ενδείξεις LED του Nest Mini θα εμφανιστούν μόλις πλησιάσει το χέρι σας κοντά, όπου και θα μπορείτε να επιλέξετε την προτιμώμενη επιλογή σας.

Το Nest Mini διαθέτει έναν αποκλειστικό επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης με έως και ένα TeraOPS υπολογιστικής ισχύς, “ο οποίος μας επιτρέπει να μεταφέρουμε κάποιες εμπειρίες του Google Assistant από τα κέντρα δεδομένων μας απευθείας στη συσκευή, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερο χρόνο απόκρισης,” λέει η Google.

Nest Wifi

Μία ακόμα συσκευή της Google που θα λάβει Nest “περίθαλψη” είναι το Google WiFi. Πλέον γνωστό ως Nest WiFi, το σύστημα Wifi θα λάβει έναν ελκυστικό επανασχεδιασμό και υπόσχεται έως και δύο φορές παραπάνω ταχύτητα και 25% καλύτερη κάλυψη από τον προκάτοχό του. Ένα Nest Wifi two-pack θα καλύπτει μία έκταση σπιτιού 350 (περίπου) τετραγωνικών μέτρων, λέει η Google.

Όσοι διαθέτουν ήδη σύστημα Wifi της Google θα μπορούν να προσθέσουν ένα Nest Wifi για μεγαλύτερη κάλυψη.

Το setup το διαχειρίζεστε μέσω της εφαρμογής Google Home, μέσα από την οποία μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα σε συσκευές, να τεστάρετε την ταχύτητα δικτύου, να σετάρετε ένα δίκτυο επισκέπτη, να αλλάξετε τους κωδικούς Wi-Fi, ή να μοιραστείτε κωδικούς. (Οι κωδικοί αυτοί μπορούν να αναγράφονται στην οθόνη κάποιας Nest συσκευής, αν διαθέτετε μία.)

Nest Aware

Αν (ως δια μαγείας) έχετε κάμερα ασφαλείας Nest, η Google ανακοίνωσε τις νέες τιμές για την υπηρεσία Nest Aware, η οποία προσφέρει ειδοποιήσεις και καταγραφή βίντεο.

Προηγουμένως, οι ενδιαφερόμενοι πλήρωναν ξεχωριστά την υπηρεσία για κάθε συσκευή, πλέον όμως η συνδρομή Nest Aware θα καλύπτει τα πάντα, κάμερες, ηχεία και οθόνες. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις κάμερες να καταγράφουν όταν εντοπίζουν κίνηση ή ήχους, ενώ τα Nest και Google Home ηχεία θα μπορούν να “ακούν” τυχόν ασυνήθιστους ήχους, αν τους το επιτρέψετε.

Τα νέα σχέδια περιλαμβάνουν διαθεσιμότητα στις “αρχές του νέου έτους” σε 19 χώρες. Το πότε θα τα δούμε στην χώρα μας… θα εξαρτηθεί από την Google.

Πηγή

[the_ad_group id=”966″]

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Τα έγγραφα του διπλώματος ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η Oppo, δείχνουν ένα smartphone με…
Μία ακόμη μικρή, αλλά θαυματουργή καμερούλα με καταγραφή Video 720P, και με Night…
Translate »