Η Huami είναι φημισμένη για την κυκλοφορία των smartwatch και των Bands γυμναστικής, που δεν διατίθενται μόνο σε προσιτές τιμές, αλλά είναι ανθεκτικά και αποτελεσματικά στην εκτέλεση των λειτουργιών που εξυπηρετούν.
Η κινεζική εταιρεία έδωσε στο φως της δημοσιότητας την νέα σειρά του Xiaomi Mi Band, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, και για το 2018 από ότι φαίνεται ήταν το νέο Smartwatch Amazfit Verge . Αλλά αυτό δεν ήταν το μοναδικό προϊόν που κυκλοφόρησε η εταιρεία,  καθώς το Amazfit Health Band 1S έκανε επίσης την μεγάλη είσοδό του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Το Amazfit Health Band 1S είναι ο διάδοχος του Amazfit Health Band που ξεκίνησε τον Απρίλιο του περασμένου έτους . Το νέο μοντέλο έρχεται με ακριβώς το ίδιο σχέδιο με τον προκάτοχό του, αλλά τα χαρακτηριστικά του αναβαθμίζονται με την προσθήκη μερικών νέων. Παρά τις βελτιωμένες δυνατότητες, το Amazfit Health Band 1S συνεχίζει να έχει την ίδια τιμή 699 γιουάν (101 δολάρια).

Το νέο αυτό Wearable gadget χρησιμοποιεί ένα μαύρο βραχιόλι με μια καθαρή μαύρη οθόνη και συνεχίζει να διατηρεί έναν καλό και όμορφο σχεδιασμό. Η οθόνη είναι μία OLED 0,42 ιντσών. Ο σχεδιασμός του βραχιολιού περιλαμβάνει μια πόρπη. Οι ιμάντες είναι κατασκευασμένοι από φιλικό προς το δέρμα υλικό (θερμοπλαστικό ελαστομερές).

 

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Amazfit Health Band πρώτου γενιάς είναι ο ενσωματωμένος αισθητήρας HKG, ο οποίος μπορεί να παρακολουθεί τα δεδομένα και να τα εμφανίζει στη δική του οθόνη ή σε ένα συνδεδεμένο smartphone. Η Huami αποκάλυψε ότι μετά την κυκλοφορία της ομάδας πρώτης γενιάς, η πλατφόρμα Cloud της εταιρείας συγκέντρωσε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δεδομένα HKG, και τα συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής που επιβεβαιώθηκαν από τους γιατρούς υπερέβησαν τα 14.000.

Με βάση τη διατήρηση του κλασικού τσιπ ECG, το Amazfit Band 1S έχει τη νέα γενιά οπτικών αισθητήρων υψηλής ακρίβειας της Huami, και η ακρίβεια αυξάνεται στο 98%. Ταυτόχρονα, η Huami αναβάθμισε επίσης το Band για να συμπεριλάβει το νέο Smart AI, το οποίο εξασφαλίζει ότι το band παρέχει συνεχή και ενεργή παρακολούθηση και όχι παθητική.

Άλλα χαρακτηριστικά του Huami Health Band 1S περιλαμβάνουν έναν φωτοηλεκτρικό αισθητήρα PPG που παρακολουθεί τον ρυθμό της καρδιάς και τον ύπνο. Η Band υγείας ανιχνεύει την διακύμανση στον καρδιακό ρυθμό και ενημερώνει αμέσως τον χρήστη.

Διαθέτει επίσης ένα Bluetooth 4.0 χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, μέσω του οποίου συνδυάζεται με ένα smartphone μέσω μιας εφαρμογής, και τα δεδομένα γυμναστικής μπορούν στη συνέχεια να έχουν πρόσβαση στο τηλέφωνο. Επιπλέον, διαθέτει μια IP67 πιστοποίηση, που το καθιστά αδιάβροχο, και τροφοδοτείται από μια μπαταρία 95mAH. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από το μηδέν έως το 100% σε 2,5 ώρες περίπου και μπορεί να διαρκέσει έως 7 ημέρες με πλήρη φόρτιση. Το Band είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ζυγίζει μόνο 10g

To έξυπνo Band της Huami διατίθεται από σήμερα (17 Σεπτεμβρίου) στις τρεις μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου των Jingdong, Tmall και Fighting.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας