News by Xiaomi Miui Hellas
Xiaomi

Χαμός στο Twitter, μετά από διαρροή Video που δείχνει την Foldable ναυαρχίδα της Xiaomi

Τον Νοέμβριο, η Google ανήγγειλε την υποστήριξη του Android για τις επερχόμενες  Android Foldables συσκευές, και η Samsung μας είχε δείξει την πρώτη Foldable συσκευή της. Οι περισσότεροι κατασκευαστές αναμένεται να ανακοινώσουν τις foldable συσκευές τους το 2019, αλλά μια νέα σκανδαλώδη διαρροή σήμερα δημιούργησε πραγματικό χαμό, δείχνοντας με ένα Video μια ενδιαφέρουσα ματιά σε μια συσκευή που είναι πιθανώς από την Xiaomi.

Μετά από τις πρώτες διαρροές για το Galaxy S10 σήμερα, ο Evan Blass δημοσίευσε ένα βίντεο με μία Foldable συσκευή που είναι πλήρως λειτουργική, και φοράει MIUI OS. Κανείς δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει για την αυθεντικότητα αυτού του βίντεο ή της συσκευής, αλλά φαίνεται ότι η συσκευή είναι της Xiaomi.

Το κλιπ 20 δευτερολέπτων δείχνει μια συσκευή που προέρχεται από την Κίνα. Σε αυτό βλέπουμε  την οθόνη κλειδώματο αλλά και το Desktop της MIUI που είναι το κλασικό OS της Xiaomi, και περιλαμβάνει τα εικονίδια της γραμμής κατάστασης και τις συντομεύσεις οθόνης κλειδώματος στο κάτω μέρος της οθόνης.

Βλέπουμε επίσης και όλες τις γνωστές εφαρμογές που περιέχονται στη MIUI της Xiaomi, όπως  τα εικονίδια της μουσικής, την συλλογή φωτογραφιών και τις σημειώσεις. Το εικονίδιο της ώρας στην επάνω αριστερή γωνία μπορεί να υποδηλώνει ότι η συσκευή αυτή τρέχει Android 9 Pie.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η συσκευή διπλώνει σε 2 μέρη και δημιουργούν ένα τριπλό σχεδιασμό οθονών, με την κύρια οθόνη να παραμένει ενεργή στο κέντρο, και να αναπροσαρμόζεται μετά την αναδίπλωση, σε νέο Desktop που είναι το γνωστό UI της MIUI, και τα υπόλοιπα 2 μέρη μικρότερων οθονών να γίνονται μέρος της πλάτης της συσκευής.

Με αυτό τον τρόπο η συσκευή γίνεται από ένα Tablet μία πραγματικά μικρή και όμορφη συσκευή με διαστάσεις οθόνης αρκετά μικρότερης από ένα Note.

Ένα κουμπί τροφοδοσίας φαίνεται να βρίσκεται στο κεντρικό άκρο της συσκευής. Δεδομένου ότι αυτό το βίντεο είναι τραβηγμένο στο σκοτάδι, και είναι δύσκολο να φανεί το υπόλοιπο σώμα της συσκευής, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους των πλαισίων. 

Εν τω μεταξύ, φαίνεται να υπάρχει κάποια κάμψη προς τα έξω στα δύο σημεία άρθρωσης, με αποτέλεσμα να φαίνεται μια συσκευή που δεν είναι εντελώς επίπεδη, ακόμα και όταν βρίσκεται σε λειτουργία tablet.

Από την παρουσίαση στο βίντεο, η χρήστη στο λειτουργικό της Miui φαίνεται να είναι αρκετά ομαλή. Φήμες υπήρχαν από πέρυσι ότι η Xiaomi δούλευε πάνω σε μία Foldable συσκευή, αλλά και πάλι, δεν είναι ασαφές αν πρόκειται για τη συγκεκριμένη συσκευή ή αν είναι ένα πρωτότυπο που δεν είναι στην τελική του μορφή ακόμη.

Εν τω μεταξύ, μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή που πρέπει να εξετάσουμε είναι ότι όπως μάθαμε πέρυσι, η Google και η Xiaomi δουλεύουν μαζί πάνω σε μια νέα συσκευή, και δεδομένου ότι η Google ασχολείται με το Android Foldables για να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συμβατότητα εφαρμογών, ίσως αυτή η νέα Foldable συσκευή να είναι και το αποτέλεσμα από αυτή τη συνεργασία. Η Google ενημέρωσε το Νοέμβριο, ότι αναμένεται από αρκετούς κατασκευαστές προϊόντων OEM, να κυκλοφορήσουν σύντομα αναδιπλούμενες συσκευές.

Κρατάμε επιφυλάξεις για όλα τα παραπάνω, και θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα για όλα αυτά, και αν πραγματικά έχουμε να κάνουμε με μία νέα έκπληξη της Xiaomi στον τομέα των Foldable συσκευών.

Και είναι λογικό το ενδιαφέρον πολλών να είναι μεγάλο, αφού όλοι γνωρίζουμε πως οι τιμές της Xiaomi, θα είναι και πάλι το καλύτερο Value For Money, και σε αυτή την κατηγορία των αναδιπλούμενων ναυαρχίδων.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Πρόσφατα μάθαμε ότι το επερχόμενο Mi 9 της Xiaomi θα έχει τριπλές κάμερες πίσω , και σήμερα…
Όπως γνωρίζουμε, η Xiaomi δεν είναι σε θέση να σταματήσει να κάνει συνεχώς εμπορικές…
Translate »