News by Xiaomi Miui Hellas
Προσφορές

Αποκτήστε τον Indoor Portable CO2 Detector Multifunctional Thermohygrometer (ανιχνευτή ρύπανσης) στα 16,99€ με δωρεάν αποστολή

banner

Σήμερα το Cafago μας έχει μία ενδιαφέρουσα πρόταση, καθώς μας προσφέρει τo Indoor Portable CO2 Detector Multifunctional Thermohygrometer (ανιχνευτή ρύπανσης) στα 16,99€ με δωρεάν αποστολή.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Η ποιότητα του αέρα επηρεάζει το σώμα και το μυαλό μας, αλλά ο αέρας είναι άχρωμος και άγευστος, δεν μπορούμε να μετρήσουμε την ποιότητά του με τα μάτια μας.

Έτσι λοιπόν, χρειαζόμαστε έναν ειδικό ελεγκτή αέρα για να παρακολουθήσουμε την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε, ώστε να αποφύγουμε όλες τις δυσάρεστες συνέπειες που μπορεί να έχει για την υγεία μας η εισπνοή μολυσμένου αέρα.

Χαρακτηριστικά:

Η συσκευή διαθέτει μεγάλη LCD οθόνη η οποία εμφανίζει με διαφορετικά χρώματα και γραμματοσειρές τα επίπεδα της ποιότητας του αέρα. Εμφανίζει με πράσινο το επίπεδο μόλυνσης με διοξείδιο του άνθρακα στα 400-799ppm, με κίτρινο στα 800-1199ppm, πορτοκαλί στα 1200-1599ppm, με κόκκινο στα 1600-1999ppm, και όταν τα πράγματα ξεφύγουν πάνω από 2000ppm,  τότε και τα τέσσερα χρώματα αναβοσβήνουν ταυτόχρονα.

Το προϊόν είναι συμπαγές σε μέγεθος και εύκολο στη μεταφορά. Οι οπές εξαερισμού στο πίσω μέρος όχι μόνο επιταχύνουν τη μεταφορά μεταξύ του αέρα και και των αισθητήρων της συσκευής, έτσι ώστε να επιτευχθεί αποτελεσματική ανίχνευση, αλλά να παρέχει επίσης και σωστές μετρήσεις της θερμοκρασίας και υγρασίας στο περιβάλλον που είναι τοποθετημένο.

Η συσκευή δεν χρειάζεται καμία βαθμονόμηση και παρέχει ακριβή ανίχνευση του διοξειδίου του άνθρακα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκήπια, σε αποθήκες αλλά και σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας κλπ.

Χρησιμοποιείται ευρέως για την ανίχνευση της συγκέντρωσης του CO2 στον αέρα, έτσι ώστε να ελέγχεται ο αριθμός των ατόμων που εισέρχεται σε έναν κλειστό χώρο και να αποφεύγεται ο κίνδυνος της διασταυρούμενης μόλυνσης.

Είναι εξοπλισμένο με μία μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας στα 1200mAh που είναι ικανή να παρέχει στην συσκευή αυτονομία για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ διαθέτει και USB θύρα τύπου Type-C για την εύκολη φόρτιση.

Specifications:

Color: black, white (optional)
CO2 measuring range: 400-5000ppm
Temperature measuring range: 0-50℃
Humidity measuring range: 0%-99%RH
Battery: 3.7V, 1200mAh
Item size: 90 * 70 * 35mm / 3.5 * 2.8 * 1.4in
Item weight: 117g / 4.1ounce
Package size: 140 * 125 * 41mm / 5.5 * 4.9 * 1.6in
Package weight: 173g / 6.1ounce

Packing List:

1 * Air Quality Analyzer
1 * USB Cable
1 * User Manual


16,99€
Indoor Portable CO2 Detector Multifunctional Thermohygrometer (ανιχνευτή ρύπανσης)
Flash Sale
Indoor Portable CO2 Detector Multifunctional Thermohygrometer (ανιχνευτή ρύπανσης)
Αποκτήστε το τώρα από το Cafago...
Αποκτήστε το τώρα από το Cafago... Show Less

Μην ξεχάσετε να ρίξετε και μία ματιά στις προσφορές που έχει για τα Lenovo LP1S True Wireless Stereo Earbuds BT 5.0 Headphones στα 16,14€  με δωρεάν Duty Free αποστολή.

Κάντε δικό σας τα Lenovo LP1S True Wireless Stereo Earbuds BT 5.0 Headphones 16,14€ από ΕΔΩ

Αν δεν σας φτάνουν όλα αυτά και θέλετε κάτι παραπάνω, τότε ρίξτε μία ματιά στις παρακάτω προσφορές σε Xiaomi προϊόντα που έχει το Cafago για εσάς.


Στο Cafago μπορείτε να βρείτε πλήθος από προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, και έχετε την δυνατότητα επιλογής των αποστολών για τις αγορές σας, και με Duty Free (Χωρίς τελωνείο).

Οι αποστολές τους είναι γρήγορες και υποστηρίζουν όλους τους τρόπους πληρωμής (PayPal – και όλες τις κάρτες).

 

Cafago

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Huawei βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ εδώ και…
14 μέλη της Ρεπουμπλικανικής Βουλής των ΗΠΑ υπογράφουν επιστολή προς το Υπουργείο Εμπορίου…
Translate »