News by Xiaomi Miui Hellas
Κουπόνια

Απομακρυσμένη εργασία : Χρειάζεστε το κατάλληλο λογισμικό στο σπίτι! Ms Office Suite και Windows 10 από τα 8.67€

Οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο έχουν ξεκινήσει την υποχρεωτική απομακρυσμένη εργασία.


Λόγω της εξάπλωσης του COVID-19 στην Ευρώπη από τα τέλη Ιανουαρίου, δεν είναι ασφαλή πλέον η εργασία στο γραφείο, και η Google, Microsoft, Twitter. Hitachi, Apple, Amazon. Chevron, Salesforce, Spotify, από το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, έχουν κάνει υποχρεωτική την εργασία από το σπίτι.

Η εργασία από το σπίτι είναι ο πιο καλύτερος τρόπος για να μείνετε ασφαλείς από την πανδημία του κοροναϊού. Βέβαια για να μπορέσει κάποιος να εργαστεί αποτελεσματικά από το σπίτι, εκτός από την χρήση κάποιου υπολογιστή θα πρέπει ίσως να γίνει και η αγορά κάποιου λογισμικού και εφαρμογών γραφείου.

Το καλύτερο λογισμικό γραφείου στο σπίτι: Microsoft Office 2019 και Office 2016

Το Microsoft Office 2019 είναι η τρέχουσα έκδοση του Microsoft Office, μια σουίτα παραγωγικότητας που διαδέχεται το Office 2016 και περιλαμβάνει πολλές από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Office 365.

Εάν είστε ένας χρήστης και απλά ψάχνετε έναν τρόπο να δημιουργήσετε έγγραφα κειμένων, υπολογιστικών φύλλων ή παρουσιάσεων, τότε το Office 2019 θα σας προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες.

Όμως το Microsoft Office 2019 μπορεί να “τρέξει” μόνο στα Windows 10, και γι’αυτό είναι απαραίτητο να προσθέσετε και τα Windows 10 στην λίστα των αγορών σας μαζί με το όταν το Microsoft Office 2019. Η κανονική αξία των δύο αδειών για τα Windows 10 και το Office 2019 ξεπερνάει συνήθως τα 400 δολάρια.

Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα του υψηλού κόστους, έρχεται το keyworlds.com το οποίο σας προσφέρει πολλές διαφορετικές και φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις !

Εφαρμόζοντας τον μαγικό κωδικό κουπονιού Emkeys50 , θα πάρετε το Office 2019 Professional Plus με επιπλέον 50% έκπτωση.

Κουπόνι : Emkeys50

Office 2019 Professional Plus (1PC) : € 29.50 € 58.99

Υπάρχει επίσης ειδική έκπτωση για το πακέτο του Office 2019 & Windows 10, και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να συμπληρώσετε τον κωδικό κουπονιού Απλά εφαρμόστε τον κωδικό κουπονιού Emkeys50 και θα αποκτήσετε το πακέτο με επιπλέον 50% έκπτωση, δηλαδή ουσιαστικά σα να αγοράζετε τα Windows 10 σχεδόν δωρεάν !

Κουπόνι : Emkeys50

Το Office 2016 Pro επίσης το πιο γνωστό λογισμικό γραφείου, αλλά οι άδειες τους συνήθως είναι αρκετά δαπανηρές . Στο επίσημο κατάστημα της Microsoft, σήμερα κοστίζουν περίπου 400 δολάρια ΗΠΑ. Ωστόσο, εσείς μπορείτε να βρείτε διαφορετικές και φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις στο Keysworlds.com με τιμές μόνο στα € 32,99. Θα λάβετε  40% έκπτωση κάνοντας χρήση του κουπονιού Em16keys40

Κουπόνι : Em16keys40

Office 2016 Professional Plus (1PC) : €19,79 €32,99

Αποκτήστε το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα : Windows 10

Εκτός αυτού, το Keysworlds σας προσφέρει επίσης μια εξαιρετική επιπλέον έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της Microsoft, όπως τα κλειδιά των Windows 10 και του Office 2016. Μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση 38% εφαρμόζοντας τον κωδικό κουπονιού  Emkeys38 

Κουπόνι : Emkeys38

Σημείωση : Η έκπτωση 38% ισχύει για όσο διάστημα λειτουργεί ο κωδικός του κουπονιού, ενώ η έκπτωση 50% ισχύει μόνο έως το τέλος Μαρτίου 2020. Ο χρόνος είναι περιορισμένος, για αυτό φροντίστε να προλάβετε τις προσφορές.

Πριν από την ενεργοποίηση, συνιστάται να επαληθεύσετε την εγκατάσταση της επιθυμητής έκδοσης λογισμικού που έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση προβλημάτων, υπάρχει η υπηρεσία υποστήριξης (service@keysworlds.com). Τα κλειδιά ενεργοποίησης θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λίγα λεπτά μετά την πληρωμή σας.

Εύκολη Αγορά, Εύκολη Πληρωμή

Το Keysworlds σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και αφοσιωμένο αυτόματο σύστημα για την επίτευξη απαράμιλλης αποτελεσματικότητας, που εγγυάται 100% την ικανοποίηση των πελατών! Θα λάβετε τον κωδικό σας για να εξαργυρώσετε στο λογαριασμό σας μέσα σε λίγα λεπτά με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Προσφέρουν επίσης εύκολους τρόπους πληρωμής με ασφαλείς και αξιόπιστες μεθόδους πληρωμής όπως PayPal, πληρωμή μέσω τραπεζικής εντολής, πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα.

Το Keysworlds σας προσφέρει και υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών 24/7 (service@keysworlds.com) για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε τη σωστή βοήθεια όποτε την χρειάζεστε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Google άνοιξε ειδικό ιστότοπο με ενημερωτικό υλικό για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.…
Όπως πάντα έτσι και σήμερα το Banggood έχει ετοιμάζει έναν νέο κύκλο με…
Translate »