News by Xiaomi Miui Hellas
Κουπόνια

Αποκτήστε τώρα το LC400 PRO 50W Laser Engraver DIY (Μηχανή χάραξης με λέιζερ) στα 147,55€ από Γερμανία και με δωρεάν αποστολή

banner

Σήμερα το TomTop επιστρέφει με μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς, καθώς μας προσφέρει τον Laser Engraver (χαράκτης) LC400 PRO 50W Laser Engraver DIY στα 147,55€ από Γερμανία και φυσικά με δωρεάν αποστολή.

Για όσους θέλουν να δημιουργήσουν απίθανες χαράξεις σε διάφορες επιφάνειες, αυτός ο Laser Engraver (χαράκτης) που μας προτείνει το TomTop είναι μία από τις καλύτερες επιλογές και σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

  • Άξονες με Κλίμακα Ακρίβειας : Ο άξονας Χ και ο άξονας Υ έχουν γραμμές κλίμακας ακριβείας, που είναι βολικό όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε γρήγορη μέτρηση του μήκους. Διαθέτει μεγάλο εμβαδό  για την περιοχή της χάραξης (400x400mm), που μπορεί να καλύψει άνετα τις διάφορες ανάγκες χάραξης σας. Χρησιμοποιείται ευρέως σε μέταλλο (μη-ανακλαστικό ή βαμμένο μαύρο), ξύλο, πλαστικό, χαρτί, μπαμπού, δέρμα, κλπ
  • Eλαφρύς σχεδιασμός και προστασία των ματιών : Το λέιζερ χαράκτης είναι εξοπλισμένο με ένα χιτώνιο θωράκισης στο λέιζερ, ώστε να να προστατεύει τα μάτια σας από τον τραυματισμό, ενώ ταυτόχρονα η συσκευή είναι ελαφριά και βολική στην συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση.
  • Ευφυές σύστημα προστασίας & ασφάλειας : Όταν ακτίνα λέιζερ δεν βρίσκεται στο σωστό σημείο και συνεχίζει να ακτινοβολεί, σταματήσει αυτόματα η λειτουργεία του ώστε να αποτρέψει την πυρκαγιά.
    Όταν επίσης για κάποιο λόγο η μηχανή χάραξης χτυπηθεί από κάποια εξωτερική δύναμη, το λέιζερ θα σταματήσει αυτόματα για να αποφευχθεί ο κίνδυνος (έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία).
  • Σταθερή δομή και ευκολία στην συναρμολόγηση : Ο σχεδιασμός της πλήρους μεταλλικής δομής που έχει, κάνει την συσκευή πιο συμπαγή και ανθεκτική και βελτιώνει την ακρίβεια της χάραξης. Oλόκληρη η δομή έχει σχεδιαστεί για γρήγορη συναρμολόγηση, η οποία μπορεί γενικά να ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις 15-20 λεπτά.
  • Εκτεταμένη συμβατότητα : Είναι συμβατό με διάφορα γνωστά λογισμικά χάραξης, όπως το LaserGRBL, LightBurn, Benbox και GrblController, καθώς και με συστήματα Windows και MacOS.
  • Λέιζερ εξαιρετικά λεπτής δέσμης : Η οπτική ισχύς εξόδου του λέιζερ είναι στα 4,5-5,5 W, και η χάραξη υψηλής ισχύος είναι ταχύτερη και ακριβέστερη. Η εξαιρετικά λεπτή ακρίβεια της ακτίνας λέιζερ μειώνεται στα ± 0,01 mm. Το λέιζερ υψηλής πυκνότητας μπορεί να χαράξει άμεσα όλα τα λεία μέταλλα και κεραμικά ή από ανοξείδωτο χάλυβα.
  • Αναβαθμισμένο λέιζερ σταθερής εστίασης: Η χάραξη μπορεί να γίνει χωρίς προσαρμογή της εστίασης. Το λέιζερ μπορεί να συνδυάσει ταυτόχρονα την χάραξη υψηλής ακριβείας και την κοπή υψηλής ενέργειας. Η ισχύς του λέιζερ σταθερής εστίασης είναι πιο σταθερή από το λέιζερ τύπου ζουμ.

Specifications:

Color: Black and blue
Plug: EU/US/UK/AU(optional)
Engraving Size: 400*400mm
Precision: ± 0.01 mm
Input Parameter: 100-240V AC,50/60HZ
Output Parameter: DC 12V,5A
Engraving Speed: 3000mm/min
Laser Wave Length: 455± 5nm
Laser Power: 50W
Laser Output Optical Power: 4.5-5.5W
Laser Life: 15000-20000H
Focusing Type: Fixed focus laser
Focus Adjustment Mode: Convenient Rotary Knob Focus Adjustment
Carving Material: Metal,ceramics, wood, bamboo, paper, plastic, leather, PCB board, aluminum oxide,non-reflective electroplated surface paint
Cutting Material: Cardboard, non-woven fabric, light wood, acrylic material, thin plastic board
Printing Software: LaserGRBL,LightBurn,Benbox,GrblController,LiteFire
Operating System: Windows / MacOS
File Format Supported: NC,BMP ,JPG,PNG,DXF,etc.
Data Transmission Mode: USB
Product Size: 616 * 577 * 212mm / 24.3 * 22.7 * 8.3in
Product Weight: 4.5kg / 9.9lbs
Package Size: 642 * 330 * 162 mm / 25.3 * 13.0 * 6.4in
Package Weight: 5.8kg / 11.13lbs

Packing List:

1 * X-axis Cantilever Assembly
2 * Sections(front and rear) 2040
2 * Sections(left and right) 2020
1 * Main Control Box Assembly
1 * Laser Module
1 * Limit Switch
1 * Hardware Package
1 * Tool Kit
1 * Positioning Block
1 * Rolling Strip
1 * Support Arm
1 * Goggle


147,55€
LC400 PRO 50W Laser Engraver DIY (Μηχανή χάραξης με λέιζερ)
Flash Sale
LC400 PRO 50W Laser Engraver DIY (Μηχανή χάραξης με λέιζερ)
Αποκτήστε το τώρα από το TomTop...
Αποκτήστε το τώρα από το TomTop... Show Less

Μην ξεχάστε να ρίξετε μία ματιά και στην προσφορά που έχουν για το Professional Hair Trimmer στα 9,54€ και με δωρεάν αποστολή.


Αν δεν σας φτάνουν όλα αυτά και θέλετε κάτι παραπάνω, τότε ρίξτε μία ματιά στα παρακάτω κουπόνια που έχει το TomTop για εσάς.


Στο TomTop μπορείτε να βρείτε πλήθος από προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, και έχετε την δυνατότητα επιλογής των αποστολών για τις αγορές σας, και με Duty Free (Χωρίς τελωνείο).

Οι αποστολές τους είναι γρήγορες και υποστηρίζουν όλους τους τρόπους πληρωμής (PayPal – και όλες τις κάρτες).

TomTop

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Σήμερα το Banggood επιστρέφει και πάλι με μία θαυμάσια ακόμη πρόταση αγοράς, καθώς μας…
Σήμερα το Cafago επιστρέφει δυναμικά με μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς, καθώς μας…
Translate »