News by Xiaomi Miui Hellas
Miui εφαρμογές

Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 NFC (τρέχουσα έκδοση resources v66)

Σας έχουμε ευχάριστα νέα για όσους έχουν το Mi Band 4 – NFC (Κινέζικη Version), καθώς τώρα με την ειδική έκδοση του Mi Fit που σας ετοιμάσαμε, μπορείτε να το έχετε στην Ελληνική γλώσσα.


Το Mi Band 4 NFC σε αντίθεση με το απλό Κινέζικο μοντέλο, μετά την έκδοση firmware 1.0.7.02 δεν δείχνει άλλες γλώσσες πλην Αγγλικών και Κινέζικων στα μενού του, ακόμα και αν αυτές υποστηρίζονται επίσημα από το firmware.

Για αυτό το λόγο χρειάζεται ειδική έκδοση Mi Fit, με απενεργοποιημένη την αυτόματη αναβάθμιση ώστε να παραμείνει στην έκδοση firmware 1.0.7.02 και resources v66, έως ότου υπάρξει (αν υπάρξει) κάποια μελλοντική που να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο.

Έτσι το Mi Band 4 NFC θα μπορεί να γυρίσει στα Ρώσικα τα οποία έχουμε αντικαταστήσει με την Ελληνική μετάφραση.

Πριν ξεκινήσετε λοιπόν να περάσετε τα απαραίτητα αρχεία, εγκαταστήστε πρώτα την παρακάτω έκδοση Mi Fit 4.0.7 για να έχετε και custom Watchface.

MiFit-4.0.7-Greek_MB4-RU-lang_no-OTA.apk (Τελευταία τροποποίηση: 14 Σεπ 19)

Η συγκεκριμένη έκδοση Mi Fit δεν έχει ενεργό το OTA update και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε Mi Band 4 είτε για κανονική χρήση, είτε για τη δοκιμή μελλοντικών beta firmware.

cinco_1.0.7.02.fw (Επίσημο firmware)

MB4_v66_GR_res.pack.bin (Τελευταία τροποποίηση: 25 Σεπ)

Στην συνέχεια κατεβάστε και εγκαταστήστε τα παραπάνω αρχεία (αφού πρώτα τα αποσυμπιέσετε), χρησιμοποιώντας την έκδοση v8.9.8 του Notify & Fitness ή κάποια νεότερη.


Οδηγός σε μορφή βίντεο by Unboxing Lab


Με απλή και κατανοητή γλώσσα, ο Youtuber Βαγγέλης Μηνάς τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ για την όμορφη δουλειά του, σας εξηγεί οπτικοακουστικά μέσα από το κανάλι του όλα τα παρακάτω βήματα και διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να εμφανίσετε τα Ελληνικά στο Mi Band 4 που έχετε αγοράσει.


Σημείωση


Από την ώρα που το Notify & Fitness φτάσει στο 100%, το Mi Band 4 θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα για να ολοκληρώσει τη διαδικασία οπότε περιμένετε χωρίς να πειράξετε κάτι εσείς στο κινητό ή στο band.

Αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η σειρά, είναι προτιμότερο να εγκαταστήσετε πρώτα το αρχείο πόρων (resources) και στη συνέχεια το αρχείο firmware γιατί έτσι αποφεύγεται το reboot της συσκευής πριν τελειώσετε και έτσι δεν χάνεται ο συγχρονισμός.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, αν εξακολουθήσετε να χρησιμοποιείτε το Notify & Fitness παράλληλα με αυτό το ειδικό Mi Fit, τότε η ρύθμιση γλώσσας για το Mi Band 4 στο Notify & Fitness θα πρέπει να είναι στο Default.

Αν και έχει μεταφραστεί πλήρως, ορισμένα μηνύματα θα είναι στα Ρώσικα διότι τα τραβάει από το firmware.

Δείτε παρακάτω τα αντίστοιχα Αγγλικά:

Updating…
Updated successfully
Couldn’t update
Syncing…
Synced successfully
Couldn’t sync
Connect to MI Fit to update again
Fully charged
Pair the phone?
Paired successfully

change log:
14 Σεπ 2019 – 18:27 (Πρώτη έκδοση)

 


Όλες οι εκδόσεις που σας δίνουμε έχουν την υποστήριξη του επίσημης κοινότητας της Xiaomi & MIUI στην χώρα μας (Ελληνικό FAN Club), και έχουν δοκιμαστεί σε δικές μας συσκευές.

Διαβάστε περισσότερα και κατεβάστε την ελληνική μετάφραση από ΕΔΩ !

Να ευχαριστήσουμε θερμά το GearBest για την ευγενική του χορηγία να μας προμηθεύσει με τα Mi Band 4 (Global και China NFC Version), ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στις μεταφράσεις και στις μελλοντικές παρεμβάσεις στο Firmware των συσκευών.

Μπορείτε να αγοράσετε και εσείς το δικό σας Mi Band 4 αλλά και αξεσουάρ από ΕΔΩ !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Samsung Electronics παρουσίασε τον πρώτο αισθητήρα εικόνας 0.7-micrometer (μm)-pixel στη βιομηχανία, τον 43,7 Megapixel…
Η Sharp παρουσίασε την νέα σειρά smartphone της AQUOS με την ολοκαίνουργια ναυαρχίδα…
Translate »