News by Xiaomi Miui Hellas
Miui εφαρμογές

Νέο Mi Fit (4.0.0_V2) για το Mi Band 2/3 & 3 NFC με Ελληνικό Firmware (v2.3.0.28_V47 & v1.7.0.16 V47)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: (12 Μαϊου. 2019)


Mi Band 3 απλό & NFC Edition – V2 Firmware

Έγινε νέα ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.0_V2 με ενσωματωμένα τα τελευταία Ελληνικά αρχεία (firmware v2.3.0.28 & resources v47) για το απλό Mi Band 3 και (firmware v1.7.0.16 & resources v47) για το Mi Band 3 NFC.

Η εφαρμογή ανανεώθηκε στο Google Play Store, και έτσι σας δίνουμε και την αντίστοιχη νέα Ελληνική Version από την κοινότητά μας.

Επίσης, αναρτήθηκαν οι παραπάνω Ελληνικές εκδόσεις firmware και resources, καθώς και Αγγλική έκδοσή τους για όσους προτιμούν Αγγλικό UI στο Mi band 3.

Όσοι έχετε ακόμα την παλιά έκδοση MiFit, απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε την έκδοση 4.0.0 και θα περαστούν όλα αυτόματα.

Όσοι έχετε την official έκδοση MiFit 4.0.0 από Google Play και σας έχει κάνει ήδη την αναβάθμιση, κατεβάστε από το 2ο post της πρώτης σελίδας στο φόρουμ μας, το νέο Ελληνικό ή Αγγλικό firmware και το αντίστοιχο νέο resources και περάστε τα με το Notify & Fitness.

Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.

Στην πρώτη σελίδα στο φόρουμ μας, θα βρείτε επίσης τα νέα resources v47 που δίνουμε ως θέματα και τα οποία όπως και τα προηγούμενα v46, είναι κατάλληλα και για τα δύο μοντέλα Mi Band 3 (απλό και NFC)

! ! ! Καλά Updates ! ! !

Επίσης αναρτήθηκαν εκ νέου τα αντίστοιχα βασικά αρχεία resources v47 (όχι τα θέματα) με επικαιροποιημένη προεπισκόπιση του watchface-2.Δεν είναι απαραίτητο να περάσετε το επικαιροποιημένο αρχείο πόρων (resources), παρά μόνο αν θέλετε να βλέπετε σωστά και στην προεπισκόπιση (κατά την επιλογή watch-face από το μενού) το νέο watchface-2.

Mi Fit (Έκδοση 4.0.0_V2)
Mi band 3: (Firmware v2.3.0.28 V47)
Mi Band 3 NFC: (Firmware v1.7.0.16 V47)
! ! ! Καλά Updates ! ! !
Για να μπορέσετε να περάσετε τα νέα Firmware, κατεβάστε από το 2ο post της πρώτης σελίδας το σωστό firmware για τη δική σας συσκευή και περάστε τα με το Notify & Fitness ακολουθώντας τα βήματα του οδηγού στο πρώτο ποστ στο φόρουμ μας.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα του νήματος στο φόρουμ μας.

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

8 σχόλια

Avatar
Κώστας 12 May 2019 at 00:56

Πέρασα την καινούργια έκδοση όχι τα ελληνικά δυστυχώς κάπου έκανα λάθος και έχω την κινεζική έκδοση. Πως παίρναμε τα ελληνικά τώρα?

Απάντηση
Miui_Art
Miui_Art 12 May 2019 at 01:48

Κώστα,
για όση βοήθεια χρειάζεσαι κάνε μία ερώτηση στο σχετικό νήμα που υπάρχει για το Mi Fit στο φόρουμ μας και θα λάβεις βοήθεια από πολλά έμπειρα μέλη μας.
ΕΔΩ >> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/33303

Απάντηση
Avatar
Γιάννης 11 May 2019 at 16:03

Καλησπέρα ομάδα. Κατέβασα την εφαρμογή, έκανα εγκατάσταση και δεν μου βγάζει ελληνικά. Έχει τα γνωστά???…???? Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Miui_Art
Miui_Art 11 May 2019 at 16:17

Πρέπει να εγκαταστήσεις και το αρχείο με τα resources που περιέχουν και τα Fonts.
Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια, μπορείς να απευθυνθείς στο φόρουμ μας ΕΔΩ >> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/33303 όπου και θα λάβεις όση βοήθεια χρειαστείς από πολλά έμπειρα μέλη μας.

Απάντηση
Avatar
ΓΙΩΡΓΟΣ 11 May 2019 at 15:15

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες των νέων σας αγγλικά γιά να καταλαβαίνουν τι δημοσιεύετε ; Υπάρχει καί κόσμος που δεν ξέρει αλλά θέλει να μάθει νέα σας γιατί (ίσως) έκανε το λάθος καί πήρε την μάρκα που εκπροσωπείτε, επειδή την πίστεψε. Στην συνέχεια όμως μένει
*τυφλός* γιατί τα άρθρα σας περιέχουν αγγλικές ονοματοδοσίες. Γιατί ; Πρέπει να πεθάνουμε ;
Αν καί το πιθανότερο είναι να μείνω χωρίς απάντηση, πάντα ελπίζω στο αύριο.

Απάντηση
Avatar
dnomikos 12 May 2019 at 20:18

Αγαπητέ φίλε “Γιώργο” (11 May 2019 at 15:15)

Το άρθρο που διάλεξες μέσα στα δεκάδες άλλα άρθρα που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο για να κάνεις την παρατήρησή σου, με βάζει σε περίεργες σκέψεις περί της πραγματική σου ταυτότητας, τις οποίες κρατώ βέβαια για τον εαυτό μου γιατί μπορεί να κάνω και λάθος….

Μου κάνει όμως εντύπωση τόσο καιρό που “φυλλομετρώ στον ιστό” το ότι δεν έχω δει παρόμοιο σχόλιο/παρατήρηση σε αντίστοιχα άρθρα (τίγκα στο Αγγλικό) πουθενά αλλού ούτε ακόμα στο “Προσωποβιβλίο”.

Δεν θα μιλήσω περί φθόνου, προκατάληψης,προβοκάτσιας κλπ, ούτε με ενδιαφέρουν οι πραγματικές σου προθέσεις.

Θα μιλήσω βέβαια περί του “λάθους” να αγοράσεις μια μάρκα που “εκπροσωπούμε”. Λοιπόν, δεν εκπροσωπούμε τίποτα… εκπροσωπείς, όταν από αυτό που κάνεις έχεις κάποιο όφελος συνήθως οικονομικό και εμείς δεν έχουμε κανένα. Όσο για το αν πρόκειται για λάθος, πολύ αμφιβάλω. Αγόρασες την συγκεκριμένη μάρκα γιατί έχει εξαιρετικό VFM (value for money, σχέση ποιότητας και τιμής, តម្លៃសម្រាប់ប្រាក់ κλπ κλπ). Αν είσαι κάτοχος του Mi Band 3 και για αυτό ήρθες στο συγκεκριμένο άρθρο, κανονικά και σύμφωνα με τις θέσεις σου και τους προβληματισμούς σου, αύριο το πρωί πρέπει να το επιστρέψεις πίσω και να ζητήσεις να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου διότι αυτή η συσκευή έρχεται στην Ελλάδα χωρίς επίσημη υποστήριξη Ελληνικών.

Να ξέρεις επίσης ότι παρότι αρκετές φορές χρησιμοποιούμε Αγγλικές λέξεις/ ορολογίες στις δημόσιες συζητήσεις μας, σχεδόν πάντα συνοδεύονται από την αντίστοιχη Ελληνική λέξη μέσα σε παρένθεση και πέρα από το ότι για την κάθε σχετική λέξη υπάρχει και άμεση παραπομπή στο λεξικό μας με ολόκληρο κατεβατό επεξήγησης πράγμα το οποίο δεν νομίζω να συναντήσεις αλλού.

Απάντηση
Avatar
Γιάννης 12 May 2019 at 16:58

Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Miui_Art
Miui_Art 11 May 2019 at 15:39

Αγαπητέ μου φίλε Γιώργο.
Δυστυχώς πολλές από τις ορολογίες δεν μπορούν να μεταφραστούν καθώς είναι καθαρά εξειδικευμένες.
Παρ’όλα αυτά αν κάνεις κλικ στον σύνδεσμο που θα σε μεταφέρει στο φόρουμ μας, πάνω σε κάθε ορολογία υπάρχει σύνδεσμος που σε μεταφέρει στο λεξικό μας που εξηγεί ακριβώς την σημασία της.
Το λεξικό μας είναι εδώ >> https://xiaomi-miui.gr/community/lexicon/index.php/Lexicon/

Δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω φίλε μου, και καλώς ή κακώς θα πρέπει να μάθουμε από εδώ και πέρα την χρήση τους.
Είναι ορολογίες που όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο είναι υποχρεωμένοι να τις μάθουν.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Μια νέα λειτουργία φαίνεται ότι θα προστεθεί σύντομα στο κατάστημα Google Play, η…
Ολοκληρώθηκε η διανομή των νέων 9.5.9 ROM, για 34 συσκευές. Έγινε η διανομή…
Translate »