News by Xiaomi Miui Hellas
Roms

MIUI 9.8.5 Beta : Προσθέτει διπλό ρολόι – γραμμή συντόμευσης κάτω από το πληκτρολόγιο και “Dual WLAN Επιτάχυνση “

Στην τελευταία MIUI 9.8.5 Beta, αποκαλύπτεται ότι η Xiaomi σκοπεύει να προσθέσει μια γραμμή συντομεύσεων που θα βρίσκεται κάτω από το πληκτρολόγιο της οθόνης, καθώς και μια δυνατότητα σύνδεσης Dual Wi-Fi που θα ονομάζεται “Διπλή επιτάχυνση WLAN“.


Οι BETA εκδόσεις του MIUI, χρησιμοποιούνται από την Xiaomi για να δοκιμάσει όλες τις νέες λειτουργίες για ένα ευρύ φάσμα των συσκευών της, που λειτουργούν με το προσαρμοσμένο UX πάνω από το Android.

Είναι πάντα συναρπαστικό να βλέπουμε πρώτοι τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους χρήστες των συσκευών της Xiaomi, και αυτές οι ΒΕΤΑ διανομές των ROM του MIUI – που να σημειώσουμε πως πλέον είναι διαθέσιμες μόνο στις China εκδόσεις και όχι στις Global – μας δίνουν πάντα την ευκαιρία να παρατηρήσουμε μερικές από αυτές τις νέες και επερχόμενες αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας.

Αυτές οι Beta εκδόσεις μας δίνουν επίσης ενδείξεις για το τι να περιμένουμε από τις μελλοντικές συσκευές – αλλά και τα χαρακτηριστικά που θα έχουν, όπως η λειτουργία αντίστροφης ασύρματης φόρτισης για παράδειγμα.

Έτσι λοιπόν στην τελευταία MIUI 9.8.5 Beta αποκαλύπτεται ότι η Xiaomi σκοπεύει να προσθέσει μια γραμμή συντομεύσεων που θα βρίσκεται κάτω από το πληκτρολόγιο της οθόνης, καθώς και μια δυνατότητα σύνδεσης Dual Wi-Fi που θα ονομάζεται “Διπλή επιτάχυνση WLAN”. Η τελευταία έκδοση beta προσθέτει επίσης τη λειτουργία διπλού ρολογιού για το widget ρολογιού.

Διπλό ρολόι


Η λειτουργία διπλού ρολογιού επιβεβαιώνεται απευθείας από τον ίδια τον Xiaomi μέσω του λογαριασμού της MIUI στο Weibo .

Στην τελευταία έκδοση beta, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το διπλό ρολόι για το widget ρολογιού της αρχικής οθόνης μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις >> Πρόσθετες ρυθμίσεις >> Ημερομηνία και ώρα >> Διπλό ρολόι. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό είναι χρήσιμο, ειδικά εάν πρέπει να συντονίσετε το ρολόι σας με κάποιο διαφορετικό μέρος του κόσμου.

Γραμμή συντομεύσεων πληκτρολογίου


Στο MIUI 9.8.5, βρίσκουμε επίσης συμβολοσειρές που δείχνουν ότι η Xiaomi σχεδιάζει να προσθέσει μια μπάρα συντόμευσης κάτω από το πληκτρολόγιο.

<string name="raise_bottom_height_of_keyboard">Enhanced</string>
<string name="raise_bottom_height_of_keyboard_sub_title">A bar with customizable shortcuts will appear under the keyboard if you switch to Enhanced mode</string>
<string name="raise_bottom_height_of_keyboard_title">Adjust keyboard to full screen display</string>

Η γραμμή συντόμευσης θα προσθέσει μερικές συντομεύσεις οι οποίες θα είναι εύκολες στην πρόσβαση κάθε φορά που θα εμφανίζεται στην οθόνη το εικονικό πληκτρολόγιο. Ποιες θα είναι αυτές οι συντομεύσεις είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή, αλλά οι πιθανώς να περιλαμβάνουν μια συντόμευση για την αποκοπή, αντιγραφή και επικόλληση και άλλες βασισμένες επιλογές για την επεξεργασία κειμένου. Αυτές οι συντομεύσεις θα μπορούσαν επίσης να είναι και για την γρήγορη εκκίνηση άλλων εφαρμογών.

Διπλή επιτάχυνση Wi-Fi / διπλο WLAN


Η διπλή σύνδεση Wi-Fi έχει παρουσιαστεί πρόσφατα στην νέα σειρά SoCs, Helio G90 της MediaTek, η οποία ενσωμάτωσε αυτό το νέο χαρακτηριστικό της διπλή σύνδεσης Wi-Fi, ως χαρακτηριστικό γνώρισμα της τεχνολογίας παιχνιδιών HyperEngine. Η Oppo ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι η σύνδεση Dual Wi-Fi αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα των συσκευών Oppo Reno.

Οι γραμμές του κώδικα στη νέα έκδοση του beta MIUI, δείχνουν ότι η Xiaomi εργάζεται επίσης σε ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό.

<string name="slavewifi">Dual WLAN</string>
<string name="slavewifi_disconnect">Disconnect</string>
<string name="slavewifi_notification_title">Dual WLAN acceleration</string>
<string name="slavewifi_settings">Tap to modify configuration</string>

Η διπλή επιτάχυνση WLAN θα επιτρέπει σε ένα smartphone να συνδεθεί ταυτόχρονα σε δύο ζώνες του Wi-Fi ή σε δύο δρομολογητές. Αυτό θα αυξήσει τη συνολική ταχύτητα σύνδεσης της συσκευής και θα βελτιώσει κατά πολύ την συνολική ταχύτητα του δικτύου. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό για την λήψη μεγάλων αρχείων και για τα παιχνίδια.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν δύο μαζικές ένοπλες επιθέσεις, η μία με…
Μια άγνωστη συσκευή της Xiaomi με αριθμό μοντέλου M1908F1XE, έλαβε σήμερα πιστοποίηση από…
Translate »