News from Xiaomi Miui Hellas
Featured Νέα

Το παγκόσμιο φόρουμ της MIUI μεταφέρεται σε νέο περιβάλλον τον Απρίλιο.

Το επίσημο Global Forum της Xiaomi (en.miui.com), σύντομα θα κλείσει και θα μεταφερθεί σε νέο περιβάλλον, και ήδη έχει δημοσιοποιηθεί μία ανάρτηση στην οποία ενημερώνει όλα τα μέλη της κοινότητας για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, για την μετάβαση στο νέο περιβάλλον.


Παρακάτω σας δίνουμε μεταφρασμένο το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη κοινότητα της Xiaomi & Miui σήμερα.


Γεια σας Mi Fans,


Το MIUI Global Forum είναι μαζί μας εδώ και πάνω από 6 χρόνια. Μέχρι τώρα, περισσότεροι από 14 εκατομμύρια φίλοι της Mi έχουν εγγραφεί στο φόρουμ. Δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε τόσο μακριά χωρίς την υποστήριξή σας. Για να διευκολυνθεί η επικοινωνία μεταξύ μελών μας που είναι από πολλές χώρες,  και να παρασχεθούν στους όλους τους οπαδούς της Mi σε όλο τον κόσμο μεγαλύτερο συγκεντρωμένο περιεχόμενο και καλύτερες υπηρεσίες, αναγγέλλουμε ότι το ΜΙΙΙ Global Forum θα συγχωνευθεί τον Απρίλιο στην κοινότητα Mi.

 

Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την υποστήριξή σας και για όλα όσα έχετε συνεισφέρει στο φόρουμ. Ως εκ τούτου, θα διατηρήσουμε όλα τα θέματα που έχετε δημοσιεύσει στο φόρουμ από το 2015, καθώς και τις απαντήσεις και τις προσωπικές σας πληροφορίες για το φόρουμ και θα μεταφερθούν όλα στην νέα κοινότητα Mi. Και όλοι οι αγαπημένοι μας συντονιστές / υπερ-συντονιστές, θα μεταφερθούν επίσης στην νέα κοινότητα Mi.

Αυτό δεν θα είναι ένα τέλος για το παγκόσμιο φόρουμ, αλλά ένα ολοκαίνουργιο ξεκίνημα. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα ξεκινήσουμε ένα θαυμάσιο νέο ταξίδι στην κοινότητα Mi, και θα αισθανθούμε σα να βρισκόμαστε και πάλι στο σπίτι μας.

 

Η μεταφορά θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου , η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί για περισσότερες από μία εβδομάδες. Μετά τις 8 Απριλίου , το παλιό φόρουμ θα διατηρήσει μόνο την λειτουργία περιήγησης, θα τεθεί επίσημα εκτός λειτουργίας στις 30 Ιουνίου . Η διαδικασία της συγχώνευσης θα γίνει ως εξής:

 

Avatar:
Μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας εάν δεν υπάρχει avatar στην κοινότητα Mi.

 

Όνομα χρήστη:
Εάν έχετε όνομα χρήστη στο Mi Community, μπορείτε να διατηρήσετε το αρχικό. Εάν όχι, θα πρέπει να αλλάξετε χειροκίνητα εάν εμφανιστεί το MID.

Σημείωση: Τα
 ονόματα χρήστη και τα avatar δεν θα μεταφερθούν στην κοινότητα Mi.
1. Εάν δεν έχετε εγγραφεί στο λογαριασμό σας στην κοινότητα Mi, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τώρα με τον υπάρχοντα Λογαριασμό Mi και να επεξεργαστείτε το ψευδώνυμο που προτιμάτε.
2. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει το λογαριασμό σας στην κοινότητα Mi προηγουμένως, απλώς συνδεθείτε ως συνήθως.

Φίλοι:
Όλοι θα μεταφερθούν στο Mi Community

Threads & Answers:
Οι δημοσιεύσεις και τα σχόλια που έχουν δημοσιευτεί από την 1η Ιανουαρίου 2015 έως τις 8 Απριλίου 2019 θα μεταφερθούν στην κοινότητα Mi. Για τις δημοσιεύσεις που έχουν γίνει πριν από το 2015, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας.

Credits, Experiences and Check-in:
Όλα θα μεταφερθούν και θα προστεθούν και από τις δύο πλευρές. (Θα ενημερώσουμε λεπτομέρειες αργότερα.)

Ειδικά μέλη της ομάδας:
Παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για επικείμενες ενημερώσεις.

Άλμπουμ:
Δεν θα υπάρξει μεταφορά για όλα τα αποθηκευμένα άλμπουμ σας. Για σημαντικές φωτογραφίες, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας.

Μετάλλια:
Καθώς το μέγεθος των μεταλλίων στην κοινότητα Mi είναι διαφορετικό από το MIUI Global Forum, τα μετάλλια δεν θα μεταφερθούν προς το παρόν, αλλά σημαντικά μετάλλια θα επιλεγούν, θα δημιουργηθούν εκ νέου μετά τη μεταφορά και θα σας δωθούν και πάλι. Θα ετοιμάσουμε επίσης πολλά νέα μετάλλια και θα τα στείλουμε σε όλους σας στις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στην κοινότητα Mi μετά την επίσημη μεταβίβαση.

Τώρα σε ότι αφορά τις 
άλλες χώρες της Κοινότητας (  κάντε κλικ εδώνα εισέλθετε ) είναι έτοιμη αυτή η κατηγορία του νέου Φόρουμ για όλους, και μπορείτε από τώρα να συνδεθείτε. Θα ενημερώσουμε σύντομα και την τελευταία έκδοση της εφαρμογής της Κοινότητας σύντομα (θα ανακοινωθεί ο χρόνος) για βέλτιστη επικοινωνία μέσω της εφαρμογής.
Μετά την επίσημη συγχώνευση στις αρχές Απριλίου, η νέα Mi Community θα προετοιμάσει μια ποικιλία δραστηριοτήτων για να σας καλωσορίσει όλους. Μείνετε συντονισμένοι!
 

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

  Xiaomi Miui Hellas
  Η επίσημη κοινότητα της Xiaomi και της MIUI στην Ελλάδα.
  Διαβάστε επίσης
  Η Google στο κοντινό μέλλον θα κυκλοφορήσει την midrange σειρά των Pixel 3.…
  Η Xiaomi ανέκαθεν έχει δεσμευτεί να αναπτύσσει προϊόντα που μπορούν να ολοκληρώσουν και…
  Translate »