News by Xiaomi Miui Hellas
Νέα

Νέος δρομολογητής Mi 4A: προστέθηκε συμβατότητα μέχρι 1 Gigabit/s !

Η Xiaomi ανέκαθεν έχει δεσμευτεί να αναπτύσσει προϊόντα που μπορούν να ολοκληρώσουν και να τελειοποιήσουν το δικό της οικοσύστημα. Σε αυτά τα προϊόντα συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και δρομολογητές, που επιτρέπουν μια σταθερή σύνδεση μεταξύ όλων των διασυνδεδεμένων οικιακών συσκευών.


Ο νέος Mi Router 4A 1Gb/s της Xiaomi στοχεύει στην περαιτέρω βελτίωση ορισμένων χαρακτηριστικών της προηγούμενης έκδοσης, χωρίς να αλλάζει όμως την αισθητική της σειράς.

Πολλοί από εσάς θα σκεφτούν ότι υπήρχε ήδη ένα 4A Mi Router,  και στην πραγματικότητα έχετε δίκιο!

Μία δημοσίευση που έγινε πριν από λίγες μέρες στο Weibo, στην σελίδα της Xiaomi που είναι αφιερωμένη στις οικιακές συσκευές, παίζει με λέξεις και ζητά από τους χρήστες να «εξαπλώσουν» και να «μοιραστούν» τα νέα, και έμμεσα με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία δηλώνει πως ο νέος δρομολογητής 4Α θέτει τον ίδιο στόχο: να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, και μέσω αυτού να μοιράσετε με ευκολία όλα τα δεδομένα σας.

Η νέα συσκευή λοιπόν έχει μία νέα λειτουργία που είναι συμβατή με δίκτυα έως και 1 Gb/s, και είναι ικανή να μοιράζεται μια σύνδεση διπλής ζώνης Wi-Fi με έως και 64 συσκευές ταυτόχρονα (με 64 συσκευές του οικοσυστήματος της Xiaomi).

Δεν είναι βέβαια και μία επανάσταση σε σχέση με το προϊόν που ήδη γνωρίζαμε, αλλά η εξέλιξη αυτή ήταν απαραίτητη, λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη που φέρνει η οπτική ίνα σε πολλά οικιακά δίκτυα.

Δεν είναι όλα έτοιμα, αλλά …
Όπως παραδέχθηκε η ίδια εταιρεία, ο νέος δρομολογητής Mi Router δεν έχει ακόμη πλήρη υποστήριξη για την έκδοση 6 του πρωτοκόλλου Ίντερνετ ( IPv6 ), αλλά, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν επίσημα, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 για την ενεργοποίηση αυτής της υποστήριξης, προφανώς μέσω κάποιας ενημέρωσης του λογισμικού που θα γίνει μέσω OTA.

Το μόνο – ενδιαφέρον και κρυμμένο – νέο χαρακτηριστικό που εφαρμόζεται στον νέο Mi Router 4A 1Gb/s της Xiaomi είναι ο αλγόριθμος, που ανιχνεύει αυτόματα την αδυναμία του σήματος στη ζώνη των 5 GHz , και διορθώνει αυτόματα κάθε παρεμβολή. Ο στόχος αυτού του νέου συστήματος είναι προφανώς να καταστήσει την ανταλλαγή δεδομένων πιο αποτελεσματική και να βελτιώσει την κάλυψη.

Εν ολίγοις, αυτός ο νέος Xiaomi Mi Router 4A 1Gb/s είναι μόνο μια μικρή καινοτομία, αλλά σίγουρα θα εκτιμηθεί αν θεωρήσουμε ότι η διαφορά τιμής από την τυπική έκδοση είναι μόνο 7 ευρώ (από 15 σε 22 ευρώ) !

Δεν γνωρίζουμε αν έχετε δοκιμάσει μια συσκευή δικτύου της Xiaomi (δρομολογητή, αλλά και αναμεταδότες σήματος), αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ποιότητα αυτών των προϊόντων είναι απόλυτη.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Το επίσημο Global Forum της Xiaomi (en.miui.com), σύντομα θα κλείσει και θα μεταφερθεί…
Τα τελευταία χρόνια η Xiaomi κυκλοφορεί μια SE έκδοση των ναυαρχίδων της σειράς…
Translate »