News by Xiaomi Miui Hellas
Κουπόνια

Απίστευτες προσφορές από το Godeal24 : Windows 10 Pro – δικά σας από 6,14€ και Office 2021 από 13,52€

godeal24-logo

Αποκτήσετε τώρα τα γνήσια Windows 10 Pro ή τα Office 2021 στη φθηνότερη τιμή, από τις νέες καλοκαιρινές προσφορές που έχει για εσάς το Godeal24, με εκπτώσεις που φτάνουν στο 62%


Εάν θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, αλλά ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, το Godeal24 πρέπει να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Στο Microsoft Store, τα Windows 10 Pro τιμολογούνται στα 199.99 $ ενώ το Microsoft Office 2021 έχει τιμή 439.99 $, κάτι το οποίο είναι βέβαιο πως θα σας βγάλει πολύ έξω από τον προϋπολογισμό σας.

Τώρα όμως, το Godeal24 σας προσφέρει τα γνήσια Windows 10 Pro σε απίστευτα χαμηλές τιμές για να τα αποκτήσετε. Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Microsoft, η υποστήριξη για τα Windows 10 θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2025, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για τη χρήση των Windows 10, αφού όλοι οι χρήστες των Windows 10 Pro θα μπορούν να λάβουν δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11 Pro.

Αυτή την στιγμή, στο Godeal24, μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 10 Pro μόλις στα 7,42 €, και εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση απευθείας στα Windows 11, τότε μπορείτε να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα Windows 11 Pro μόλις στα 10,24 €. Προς το παρόν, η σταθερότητα και η συμβατότητα των Windows 10 είναι η καλύτερη και έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, η τελευταία έκδοση των Windows 11 Pro την οποία η Microsoft την ενημερώνει και την βελτιώνει συνεχώς, παρέχει ισχυρότερη απόδοση και μεγαλύτερη ασφάλεια από τα Windows 10, αλλά μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επιλέξετε τα Windows 10 ή τα Windows 11 σύμφωνα με τις ανάγκες του λειτουργικού σας συστήματος από το Godeal24, και όλα αυτά στη χαμηλότερη τιμή!

Γνήσιο λειτουργικό σύστημα των Windows σε ειδικές τιμές για περιορισμένο χρόνο!

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η υποστήριξη για τα προϊόντα του Office 2013 θα τερματιστεί στις 11 Απριλίου 2023 και η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον καμία μορφή ενημέρωσης και συντήρησης. Έτσι λοιπόν οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν διάφορα ζητήματα σταθερότητας και ασφάλειας, και όσοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αυτήν την έκδοση ίσως χρειαστεί να την αναβαθμίσουν ή να αντικαταστήσουν αργότερα.

Τώρα όμως, στο Godeal24, μπορείτε να αποκτήσετε τα γνήσια Office 2021 μόλις στα 25,61€, και εάν θα πρέπει να αναβαθμίσετε πολλούς υπολογιστές ή να αγοράσετε παρέα με τους φίλους σας, τότε σας συνιστούμε να αγοράσετε το συνδυαστικό πακέτο το Office 2021 για 5 PCs ώστε να σας κοστίσει μόλις στα 13,52 € η άδεια ανά PC!

Προσφορές για το Microsoft Office για περιορισμένο χρόνο
Έκπτωση 62% σε συνδυαστικά πακέτα και στο MS Office (κουπόνι GG62)

Για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών των χρηστών, παρέχονται διαφορετικές εκδόσεις των Windows 10 που ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους Hardware, για προσωπική ή επαγγελματική χρήση.

Τώρα το Godeal24 σας παρέχει όχι μόνο τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα Windows 10 Pro, αλλά και την καλύτερη έκδοση των Windows 10 Enterprise για επαγγελματική χρήση, τα Windows Server κ.λπ.

Περισσότερες προσφορές στα Windows με έκπτωση 50% (Κουπόνι GG50)

Το Godeal24 διαθέτει ένα πλήρες και επαγγελματικό κατάστημα με έναν εκτεταμένο κατάλογο 100% εγγυημένων και νόμιμων ψηφιακών αδειών. Μπορείτε να αποκτήσετε το λογισμικό που χρειάζεστε με έκπτωση άνω του 80% και εξακολουθεί να είναι επίσημο. Εδώ θα βρείτε όχι μόνο το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Windows και Office, αλλά και πλήθος από λογισμικό εργαλείων υπολογιστών και κινητών συσκευών, όπως η σειρά της IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα.

Ειδικό λογισμικό εργαλείων για τους υπολογιστές στην καλύτερη τιμή

Με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις επαγγελματικές υπηρεσίες του, το Godeal24 έχει λάβει βαθμολογία 4.9 και βαθμολογία ικανοποίησης 98% στο TrustPilot (μια ανεξάρτητη πλατφόρμα για τους χρήστες να αξιολογούν την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων), η οποία είναι η επιβεβαίωση και η αναγνώριση του Godeal24 από τους χρήστες!

Στο Godeal24, για 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, σας περιμένει η επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και η ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, και μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα στο Godeal24: service@godeal24.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η οικογένεια των Smarphone της σειράς 12 της Xiaomi συνεχίζει να μεγαλώνει, και…
Translate »