News by Xiaomi Miui Hellas
Προσφορές

Oclean X Pro : Αποκτήστε τώρα την απίστευτη Smart ηλεκτρική οδοντόβουρτσα σε ειδικές προσφορές (11.11 Event)

Η Oclean παρουσίασε πρόσφατα την πιο αθόρυβη μηχανική οδοντόβουρτσα στον κόσμο – την X Pro, και τώρα μπορεί να γίνει δική σας σε πολύ ελκυστική τιμή από τις ειδικές προσφορές και κουπόνια που θα δείτε παρακάτω.

Double 11 Event από 11 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου

Πριν συνεχίσουμε, να σας πούμε πως θα υπάρχει ταυτόχρονα με την αγορά της Oclean X Pro και η ευκαιρία να κερδίσετε και πλούσια δώρα την περίοδο του Double 11 Event που διοργανώνει η εταιρεία

1. Double 11 Event (από 11 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου) υποβάλετε μια παραγγελία αγοράς για την Oclean Xpro ώστε να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε την Xiaomi G9 Vacuum Cleaner εντελώς δωρεάν.
2. Double 11 Event (από 11 Νοεμβρίου~13 Νοεμβρίου), γίνετε οι πρώτοι 50 που θα κάνετε παραγγελίες για την Xpro ώστε να κερδίσετε την παραγγελία σας εντελώς δωρεάν.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της Oclean X Pro

 • Πρωτοποριακή έγχρωμη οθόνη αφής LCD 0,96″ για απλή και διαισθητική λειτουργία.
 • Η Oclean X Pro διαθέτει το μοτέρ νέας γενιάς aglev Brushless , παρέχοντας έως και 42.000 δονήσεις ανά λεπτό στην βούρτσα και μέγιστη περιστροφή 220 gs/cm.
 • Έχει αναβαθμισμένη ανίχνευση κάμψης: Αυτή η έξυπνη οδοντόβουρτσα διαθέτει ενσωματωμένο γυροσκόπιο που μπορεί να ανιχνεύσει κίνηση, την γωνία αλλά και την πίεση.
 • Έχει 32 διαφορετικές επιλογές ισχύος για κάθε λειτουργία βουρτσίσματος: τρεις εξαιρετικά αποτελεσματικές λειτουργίες καθαρισμού (καθαρισμός / λεύκανση / μασάζ) και 32 επιλογές ισχύος.
 • Έχει εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία στην μπαταρία που διαρκεί μέχρι τις 30 ημέρες : με μία πλήρη  φόρτιση διάρκειας 2 ωρών παρέχει διάρκεια αυτονομία στην μπαταρία μέχρι 1 μήνα.

Σύγκριση της Oclean X Pro με την Oral-B iO 8

Και οι δύο ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες έχουν πολλούς διαφορετικούς τρόπους καθαρισμού, αλλά ο αριθμός τους είναι διαφορετικός. Έτσι, με τις 6 διαφορετικές λειτουργίες καθαρισμού, η Oral-B iO 8 μπορεί να σας δίνει περισσότερες επιλογές, αλλά με την Oclean X Pro ενώ μπορείτε επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές λειτουργίες καθαρισμού, έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες.

Ενώ κα οι δύο συσκευές προσφέρουν την επιλογή επιπέδων έντασης, μόνο η Oclean X Pro προσφέρει επιλογή ανάμεσα σε 32 επίπεδα έντασης, ενώ η Oral-B iO 8 έχει μόνο ένα επίπεδο έντασης.

Υπάρχει διαφορά και στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται. Η Oclean X Pro είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία υπερήχων, η Oral-B iO 8 χρησιμοποιεί την μαγνητική τεχνολογία.

Έλεγχος πίεσης

Η υπερβολική πίεση σε μια οδοντόβουρτσα μπορεί να βλάψει τα δόντια και ειδικά τα ούλα. Επιπλέον, η υπερβολική πίεση επηρεάζει το αποτέλεσμα καθαρισμού. Για να διορθωθεί αυτό, πολλές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες προσφέρουν έλεγχο πίεσης. Τόσο το Oclean X Pro όσο και το Oral-B iO 8 προσφέρουν αισθητήρα πίεσης.

Η Oral-B iO 8 παρέχει απλά μια οπτική ειδοποίηση. Εάν η πίεση είναι πολύ υψηλή, θα ανάψει κάποιο LED, ενώ η Oclean X Pro παρέχει ακόμη και οπτική ανατροφοδότηση.

Χρονοδιακόπτης και χρόνος καθαρισμού

Και οι δύο ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες διαθέτουν ενσωματωμένο χρονόμετρο για σωστό χρόνο καθαρισμού. Για το Oral-B iO 8, ο βέλτιστος χρόνος καθαρισμού είναι 120 δευτερόλεπτα. Υπάρχει επίσης ξεχωριστός χρονοδιακόπτης για 30 δευτερόλεπτα και για τις δύο οδοντόβουρτσες. Το χρονόμετρο λειτουργεί για δύο συσκευές δόνησης. Και για τις δύο συσκευές, ο χρόνος καθαρισμού εμφανίζεται επίσης στην οθόνη.

Απεικόνιση στην Οθόνη

Και οι δύο οδοντόβουρτσες είναι εξοπλισμένες με οθόνη για την εμφάνιση πρόσθετων πληροφοριών. Και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για έγχρωμες οθόνες.

Σύνδεση με την εφαρμογή και το smartphone

Υπάρχει μια ειδική εφαρμογή Smartphone και για τις δύο οδοντόβουρτσες, μέσα από την οποία μπορείτε να δείτε διάφορες πληροφορίες για τον καθαρισμό των δοντιών σας, αλλά και την κατάσταση στην μπαταρία.

Μπαταρία

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για το Oclean X Pro είναι έως και 30 ημέρες ενώ στην Oral-B iO 8 μόνο έως και 14 ημέρες. Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τα  ταξίδια όπου η δεν είναι πάντα διαθέσιμη κάποια πηγή ενέργειας.

Λίγα λόγια για την Oclean

Η Oclean κατασκευάζει επαγγελματικά και έξυπνα προϊόντα στοματικής φροντίδας, από ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και μέχρι και φορητά συστήματα πλυσίματος της στοματικής κοιλότητας.

Η Oclean είναι η εταιρεία που κυκλοφόρησε την πρώτη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα στον κόσμο με το μοτέρ Maglev χωρίς ψήκτρες και έγχρωμη οθόνη αφής, τις συσκευές πλυσίματος της στοματικής κοιλότητας W1 και W10 και τον αποστειρωτή S1,  για να συμπληρώσει περαιτέρω τη σειρά προϊόντων της ώστε να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, συνδυάζοντας τόσο την αισθητική σχεδίαση αλλά και την τέλει εμπειρία κατά την χρήση των προϊόντων της.

Προσφορές από το επίσημο κατάστημα της Oclean

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε την Oclean X Pro στο επίσημο κατάστημα της Oсlean στο AliExpress και τα παρακάτω κουπόνια θα σας βοηθήσουν να μειώσετε ακόμη περισσότερο την τιμή της ….

Αγοράστε την Oclean X Pro από ΕΔΩ (AliExpress)

Οι τιμές θα είναι στα 63,32 $ (από 2 – 10 Νοεμβρίου) και 56,65 $ (από 11 – 13 Νοεμβρίου)

Την οδοντόβουρτσα μπορείτε να την αγοράσετε από διαφορετικές αποθήκες στην Ευρώπη (Γερμανία – Γαλλία – Ισπανία – Πολωνία), και με τα παρακάτω κουπόνια έχετε επιπλέον έκπτωση.

 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Γερμανία : FAST5GO
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Γαλλία : FRTOP08
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Ισπανία : ESD114
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Πολωνία : SZYBKA5

Μην ξεχάσετε επίσης να ρίξετε μία ματιά και στις άλλες προσφορές που τρέχουν κατά το ίδιο διάστημα από το κατάστημα της Oclean στο Aliexpress


Oclean Air 2


Αποκτήστε την Oclean Air 2 από ΕΔΩ από τα 34,99$ έως 29,99$ (AliExpress)

 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Γερμανία : FAST5GO
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Γαλλία : FRTOP06
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Ισπανία : ESD114
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Πολωνία : SZYBKA5

Oclean S1

Αποκτήστε την Oclean S1 από ΕΔΩ από τα 19,99$ έως 19,99$ (AliExpress)
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Γερμανία : FAST5GO
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Γαλλία : FRTOP06
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Ισπανία : ESD114
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Πολωνία : SZYBKA5

Oclean W10

Αποκτήστε την Oclean W10 από ΕΔΩ από τα 54,99$ έως 49,99$ (AliExpress)
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Γερμανία : FAST5GO
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Γαλλία : FRTOP06
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Ισπανία : ESD114
 • Κουπόνι από την αποθήκη στην Πολωνία : SZYBKA5

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Τώρα το Keysworlds.com ξεκίνησε τις ετήσιες πωλήσεις για τις μεγάλες εορταστικές προσφορές του…
"Πάρε με όταν φτάσεις!". Μια φράση που πιθανότατα κάθε παιδί ακούει από τους…
Translate »