News by Xiaomi Miui Hellas
Αρχική Σελίδα » Όλα τα νέα » Deals » Προσφορές » Κάνε δική σου την Smartmi 1S Heater (Electric Heater Smart Version) στα 108,89€ από Γερμανία με δωρεάν αποστολή
Προσφορές

Κάνε δική σου την Smartmi 1S Heater (Electric Heater Smart Version) στα 108,89€ από Γερμανία με δωρεάν αποστολή

Τώρα για τις χειμωνιάτικες ημέρες και βραδιές, το Cafago έχει την καλύτερη πρόταση αγοράς, καθώς μας προσφέρει την Smartmi 1S Heater (Electric Heater Smart Version) στα 108,89€ από Γερμανία και με δωρεάν αποστολή.

Η Smartmi ειδικεύεται στη δημιουργία σύγχρονων και έξυπνων οικιακών προϊόντων. Η Smartmi 1S Heater (Electric Heater Smart Version) δεν απλά είναι μία ηλεκτρική θερμάστρα, είναι ταυτόχρονα και Smar και διαθέτει όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και μέτρα ασφαλείας που είναι απαραίτητα για την αποφυγή υπερθέρμανσης και των ατυχημάτων που σχετίζονται με την χρήση της.

Γρήγορη θέρμανση με απαγωγή

Δεν υπάρχει ανεμιστήρας στο εσωτερικό, βασίζεται στην κυκλοφορία του αέρα παρέχοντας φυσική θέρμανση, που έχει μικρότερη επίδραση στην υγρασία του εσωτερικού χώρου και στην ξηρότητα του ανθρώπινου σώματος.

Ελαφρύ και συμπαγές σχεδιασμό, κατάλληλο για διάφορους χώρους

Ο συμπαγής σχεδιασμός του συμπαγούς σώματος είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σε διάφορους χώρους και είναι εύκολο να αποθηκευτεί. Με βάρος μόνο περίπου στα 5 κιλά, είναι πολύ εύκολη στην μεταφορά.

Πυκνό και ανθεκτικό μεταλλικό σώμα

Τα θερμαντικά στοιχεία είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένα φύλλα υψηλής ποιότητας πάχους 0,6 mm, και η συνολική δομή τους είναι αξιόπιστη και ανθεκτική. Έχουν ειδική επίστρωση ηλεκτροστατικού ψεκασμού για την προστασία του περιβάλλοντος, και ολόκληρη η συσκευή είναι πιστοποιημένη με RoHS.

Ασφάλεια υψηλού επιπέδου

Διαθέτει ασφάλεια υψηλού επιπέδου για την αυτόματη απενεργοποίηση και την προστασία υπερθέρμανσης. Ο ενσωματωμένος διακόπτης απενεργοποίησης και ο αισθητήρας προστασίας από την υπερθέρμανση, διακόπτουν αμέσως την παροχή ρεύματος όταν το σώμα γέρνει περισσότερο από 45° ή όταν η θερμοκρασία της εσωτερικής κοιλότητας υπερβαίνει τους 85°C.

Σταθερή θερμοκρασία και εξοικονόμηση ενέργειας

Προστέθηκε η λειτουργία σταθερής θερμοκρασίας, για πιο άνετη χρήση και περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας. Ρυθμίστε το κουμπί ελέγχου θερμοκρασίας σε μια ιδανική θερμοκρασία και ο ηλεκτρικός θερμαντήρας θα διατηρήσει σταθερή την προκαθορισμένη θερμοκρασία.

Η νέα ηλεκτρική και έξυπνη θερμάστρα Smartmi 1S Heater (Electric Heater Smart Version) διαθέτει ρυθμιζόμενη μέγιστη ισχύ από 900W1300W και έως τα 2200W, και γρήγορη ταχύτητα θέρμανσης χάρη στη φυσική μετατροπή ενέργειας.

Είναι εξοπλισμένη με οθόνη αφής για τον εύκολο και γρήγορο χειρισμός της, αλλά και την δυνατότητα να ρυθμίζετε και να ελέγχετε την λειτουργία της μέσω της εφαρμογής Mi Home App μέσω του δικτύου WiFi στα 2.4Ghz.

Όπως όλα τα προϊόντα της οικολογικής αλυσίδας της Xiaomi, και αυτή η νέα Smartmi 1S Heater (Electric Heater Smart Version) είναι ένα ποιοτικό προϊόν με εξαιρετική σχεδίαση και πολύ καλές προδιαγραφές που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Specification:

Product Type:Convection heater
Product Model:DNQZNB05ZM
installation method:Floor-type
Gear Power:1-speed 900W; 2nd gear 1300W;3 gear 2200W
Rated Power:2200W
Rated voltage:220V

Package list:

1 * Electric Heater
1 * Manual
1 * Base
1 * Screwdriver
4 * Screw


108,89€
Smartmi 1S Heater (Electric Heater Smart Version)
Flash Sale
Smartmi 1S Heater (Electric Heater Smart Version)
Αποκτήστε την τώρα από το Cafago...
Αποκτήστε την τώρα από το Cafago... Show Less

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μία ματιά και στην προσφορά που έχουν για το Pocket Thermal Printer (Portable Mini Wirelessly BT) στα 13,99€ με δωρεάν αποστολή.

Αποκτήστε τώρα το Pocket Thermal Printer (Portable Mini Wirelessly BT) στα 13,99€ από ΕΔΩ !
Αν δεν σας φτάνουν όλα αυτά και θέλετε κάτι παραπάνω, τότε ρίξτε μία ματιά στις παρακάτω προσφορές σε Xiaomi προϊόντα που έχει το Cafago για εσάς.


Στο Cafago μπορείτε να βρείτε πλήθος από προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, και έχετε την δυνατότητα επιλογής των αποστολών για τις αγορές σας, και με Duty Free (Χωρίς τελωνείο).

Οι αποστολές τους είναι γρήγορες και υποστηρίζουν όλους τους τρόπους πληρωμής (PayPal – και όλες τις κάρτες).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Αυτή την εβδομάδα οι προγραμματιστές της Xiaomi εστιάζουν στη βελτιστοποίηση του συστήματος, τις…