News by Xiaomi Miui Hellas
Νέα

TCL Group και Xiaomi: μια νέα στρατηγική εταιρική σχέση

Μόλις πριν από λίγες ώρες η TCL Group , μια εταιρεία η οποία κατατάσσεται μεταξύ των μεγάλων της παγκόσμιας τεχνολογίας για την παραγωγή ηλεκτρονικών ειδών, ιδιαίτερα για τις τηλεοράσεις (είναι τέταρτη στην κατάταξη μετά την Samsung, LG και Sony ), ανακοίνωσε μέσα από ένα έντυπο ότι η Xiaomi θα αποκτούσε ένα μικρό μερίδιο της ίδιας εταιρείας.

Αυτή η ανακοίνωση αναφέρει ότι στις 4 Ιανουαρίου 2019 η Xiaomi πήρε 65.168.803 μετοχές μέσω του χρηματιστηρίου της Shenzhen. Αυτό αντιπροσωπεύει περίπου το 0,48% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας .

Η TCL δήλωσε ότι αυτή η εξαγορά θα συμβάλει στην εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ της και της Xiaomi, και θα οικοδομήσει μια νέα στρατηγική εταιρική σχέση,  καθώς και ότι θα συμμετάσχει ενεργά στην κατάκτηση της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας.

TCL Group και Xiaomi: μια νέα στρατηγική εταιρική σχέση

Ήδη τον περασμένο μήνα, και συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου , η TCL Group υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη Xiaomi, και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατέληξε σε συμφωνία για την αγορά μετοχών, αν και σε μικρό μερίδιο. Οι δύο πλευρές τώρα θα συνεργαστούν και θα πραγματοποιήσουν κοινή έρευνα και ανάπτυξη,  σχετικά με την ενσωμάτωση των βασικών συστατικών υψηλού επιπέδου (όσον αφορά τις πλατφόρμες υλικού), και θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να αναπτύξουν όλο και περισσότερο το AI , το οποίο είναι και το μεγαλύτερο ατού της Xiaomi .

Γνωρίζοντας  ότι η παραγωγή της TCL Group επικεντρώνεται κυρίως στις τηλεοράσεις, θα περιμένουμε μερικές ωραίες εκπλήξεις από αυτή την νέα συνεργασία. Η εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας, λέει το έγγραφο,χάρη στην κοινή επένδυση των εν λόγω εταιρειών, θα επιτρέψει την προώθηση έξυπνων καινοτόμων προϊόντων και τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας και της αλληλεπίδρασης των χρηστών σε όλο τον κόσμο.

 

Η TLC θα βάλει στο παιχνίδι όλη την εμπειρία της στον τομέα της τηλεόρασης, βοηθώντας έτσι την Xiaomi στην παραγωγή και την ανάπτυξη της σε αυτό τον τομέα. Και για να δώσουμε ένα μόνο παράδειγμα της δύναμης πυρός της εταιρείας, η Huaxing Optoelectronic TV της TCL Group έχει λάβει την πέμπτη θέση στις πωλήσεις για τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2018 παγκοσμίως.

Ως εκ τούτου, οι δύο πλευρές έχουν μία ισχυρή συμμαχία σε επιχειρησιακό τομέα: με την Xiaomi να έχει εδραιωμένη παρουσία στην αγορά, ερευνητική ικανότητα, και ειδικότητα στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό, καθώς και ένα ολοκληρωμένο όραμα για το μέλλον του Διαδικτύου στην καθημερινή ζωή.

Η TCL από την άλλη πλευρά, διαθέτει μεγάλη αλυσίδα διανομής , εμπειρία παραγωγής και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην τηλεοπτική βιομηχανία, και αυτή η νέα στρατηγική-εταιρική σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών αυτής της κατηγορίας, είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσει κατά πολύ την θέση της Xiaomi στην αφορά της τηλεόρασης LCD.

Ένα πρώτο βήμα είναι και το γεγονός πως, η Xiaomi Ινδίας,  ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία σε λίγες μέρες της μεγαλύτερης τηλεόρασης LCD, που κατασκευάστηκε ποτέ από την κινεζική εταιρεία .

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η φινλαδική υπηρεσία προστασίας καταναλωτή (CDB), με απόφασή της, έδωσε εντολή στην Microsoft…
Η Apple και η Samsung αδυνατούν να κάνουν καλές πωλήσεις στην Κίνα. Η…
Translate »