News by Xiaomi Miui Hellas
Αρχική Σελίδα » Όλα τα νέα » Νέα » Δελτίο τύπου » Η TeamViewer και η Hyundai Motor υπογράφουν στρατηγική συνεργασία
Δελτίο τύπου

Η TeamViewer και η Hyundai Motor υπογράφουν στρατηγική συνεργασία

TeamViewer-and-Hyundai-Motor-logo

Η TeamViewer και η Hyundai Motor υπογράφουν στρατηγική συνεργασία για την επιτάχυνση της ψηφιακής καινοτομίας στο Smart Factory αυτοκινήτων


Η TeamViewer, ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον πάροχο παγκόσμιων λύσεων mobility Hyundai Motor Company για την ψηφιοποίηση επιχειρηματικών λειτουργιών και παραγωγικών διαδικασιών για το Κέντρο Καινοτομίας του ομίλου Hyundai Motor στη Σιγκαπούρη (HMGICS).

  • Η TeamViewer θα παρέχει στην Hyundai Motor την κορυφαία επιχειρηματική πλατφόρμα επαυξημένης πραγματικότητας (AR), με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI)
  • Η συνεργασία θα βοηθήσει τη Hyundai Motor να αναπτύξει μια έξυπνη παραγωγική πλατφόρμα και να βελτιώσει την παραγωγικότητα, την ακρίβεια και την ασφάλεια των εργαζομένων σε ένα smart factory

Η TeamViewer και η Hyundai Motor θα συνεργαστούν για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη ψηφιοποίησης στο smart factory του HMGICS χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Augmented Reality (AR) της TeamViewer, η οποία περιλαμβάνει δυνατότητες Mixed Reality (MR) και Artificial Intelligence (AI). Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει συναρμολόγηση, συντήρηση, διαχείριση ποιότητας, logistics, projects εξυπηρέτησης πελατών και εκπαίδευση εργατικού δυναμικού.

Οι δύο εταιρείες θα διεξάγουν κοινές δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης (R&D) σε smart εργοστασιακές λειτουργίες που υποστηρίζουν  AR, καθηλωτικές ψηφιακές εμπειρίες για τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής και υποστήριξη AI για το μελλοντικό εργοστάσιο αυτοκινήτων. Συνολικά, η συνεργασία θα οδηγήσει σε αυξημένη παραγωγικότητα, ακρίβεια, ταχύτητα και ασφάλεια των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή παραγωγής. Για να αξιοποιήσουν αυτά τα οφέλη για τη βιομηχανία, τα δύο μέρη θα επιδιώξουν επίσης παγκόσμιο κοινό μάρκετινγκ της τεχνολογίας smart factory και AR.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την TeamViewer ως βασικό τεχνολογικό συνεργάτη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην κατασκευή ενός smart factory. Η ανάπτυξη μιας έξυπνης κατασκευαστικής πλατφόρμας είναι σημαντικό μέρος της στρατηγικής της Hyundai να ηγηθεί της μελλοντικής βιομηχανίας mobility. Καινοτομούμε συνεχώς στη συνολική αλυσίδα mobility, που περιλαμβάνει την παρουσίαση ενός οράματος για ένα μελλοντικό mobility smart factory. Αναμένουμε ότι η συνεργασία θα επιταχύνει περαιτέρω τη μετάβασή μας στο smart factory και θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητά του., δήλωσε ο Hong Bum Jung, Διευθύνων Σύμβουλος του HMGICS.

Ο Sojung Lee, Πρόεδρος της TeamViewer Asia Pacific, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Hyundai Motor Company για την ψηφιοποίηση των παραγωγικών διαδικασιών και την κατασκευή του εργοστασίου αυτοκινήτων του μέλλοντος. Καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει επιταχυνθεί στην παραγωγή, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για λύσεις AR όπως το TeamViewer Frontline που βοηθά στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών χειρωνακτικής εργασίας σε βιομηχανικά περιβάλλοντα. Η συνεργασία μας με την Hyundai Motor Company θα εδραιώσει περαιτέρω τη θέση μας ως πάροχο εταιρικού λογισμικού με εξειδικευμένες λύσεις για τον κατασκευαστικό κλάδο και θα ενισχύσει τον ρόλο μας ως κορυφαίο παίκτη στον χώρο του Industrial Metaverse.

Το HMGICS, η βάση δοκιμών του Ομίλου και ένας παγκόσμιος ανοιχτός κόμβος καινοτομίας, στοχεύει στην ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων EV, στη δημιουργία καινοτόμων συνεργασιών, στην παραγωγή προϊόντων mobility και στην ανάπτυξη της έξυπνης κατασκευαστικής πλατφόρμας του Ομίλου για να φέρει επανάσταση στην αξία της συνολικής αλυσίδας mobility.

Σχετικά με την TeamViewer

Η TeamViewer είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει μια πλατφόρμα συνδεσιμότητας για απομακρυσμένη πρόσβαση, έλεγχο, διαχείριση, παρακολούθηση και επισκευή
συσκευών κάθε είδους – από φορητούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα μέχρι βιομηχανικές μηχανές και ρομπότ.

Αν και η TeamViewer είναι δωρεάν για ιδιωτική χρήση, έχει περισσότερους από 625.000
συνδρομητές και επιτρέπει σε εταιρείες όλων των μεγεθών και από όλους τους κλάδους να ψηφιοποιήσουν τις κρίσιμες για την επιχείρησή τους διαδικασίες μέσω απρόσκοπτης συνδεσιμότητας. Στο πλαίσιο των παγκόσμιων μεγάλων τάσεων, όπως ο πολλαπλασιασμός συσκευών, η αυτοματοποίηση και οι νέες εργασίες, η TeamViewer διαμορφώνει προληπτικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και συνεχώς καινοτομεί στους τομείς της Επαυξημένης Πραγματικότητας, του IoT και της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Από την ίδρυση της εταιρείας το 2005, το λογισμικό της TeamViewer έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες από 2,5 δισεκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Κοπεγχάγη της Γερμανίας και απασχολεί περίπου 1.500 άτομα παγκοσμίως. Το 2021, η TeamViewer πέτυχε χρεώσεις 548 εκατομμυρίων ευρώ.

Η TeamViewer AG (TMV) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης και ανήκει στο MDAX.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.teamviewer.com .

Δελτίο Τύπου


Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

 

Ακολουθήστε μας και στο Telegram  ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

 

Follow us on Telegram (ENG Language) so that you are the first to learn our every news!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Xiaomi αντιδρά στην κατάσχεση 55,51 δισεκατομμυρίων ρουπιών (~ 682 εκατομμύρια δολάρια) που…
Translate »