News by Xiaomi Miui Hellas
Xiaomi

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Mi 9 είναι η χαμηλή του τιμολόγηση.

Να που καμιά φορά, η εμπορική επιτυχία ενός προϊόντος, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε μία εταιρεία που δεν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να την διαχειριστεί.


Ο Pan Jiutang, συνεργάτης του Τμήματος Επενδύσεων της Xiaomi Industry, δήλωσε ότι το κύριο μειονέκτημα του Xiaomi Mi 9, είναι πως είναι ένα προϊόν που είναι υποτιμολογημένο σε σχέση με αυτά που προσφέρει, και αυτό οδήγησε στην ανισορροπία μεταξύ της προσφοράς και ζήτησης στο αρχικό στάδιο των πωλήσεων, δημιουργώντας μεγάλες λίστες αναμονής στους πελάτες της εταιρείας.

Η χαμηλή του τιμή όπως θέλει να μας πει ο Pan Jiutang, έγινε η αιτία να ξεπεράσει η ζήτηση της συσκευής κατά πολύ τον αρχικό προγραμματισμό παραγωγής της εταιρείας, με τα γνωστά αποτελέσματα που είχαμε στις προηγούμενες πωλήσεις, όπου τα αποθέματα του Mi 9 να εξαφανίζονται στην κυριολεξία εν ριπή οφθαλμού, δημιουργώντας πολλά παράπονα από όσους δεν μπόρεσαν να το αποκτήσουν.

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που ένα Best Seller μίας εταιρείας της δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, σε βαθμό μάλιστα να ακυρώνει προγραμματισμένες πωλήσεις, όπως έγινε την  προηγούμενη εβδομάδα, όπου ακυρώθηκε η πώληση του Mi 9 & Mi 9 SE λόγο έλλειψης Stock στις αποθήκες.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, για να μην χαθεί ο ρυθμός των πωλήσεων που έχει φτάσει στα ύψη, πολλά Mi Shops ειδικά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, θα προχωρήσουν στο καθεστώς της προ-παραγγελίας μέσω των On-line καταστημάτων και εφαρμογών τους, με την υπόσχεση εκ μέρους της Xiaomi πως θα καλύψει σύντομα όλες τις προ-παραγγελίες με νέα αποθέματα, και αυτή την φορά ελπίζει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της ζήτησης.

Να που καμιά φορά, μία επιτυχία, αν δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα και παράπονα από την πελατειακή σου βάση.

Πάντως αυτό, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως δικαιολογία για τις επερχόμενες ανατιμήσεις της Xiaomi στις μελλοντικές της ναυαρχίδες, όπως είχε αναφέρει ο CEO της Xiaomi Lei Jun σε προηγούμενη αναφορά του.

Να σημειώσουμε επίσης, πως σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα ξεκινήσουν πάλι οι πωλήσεις του Mi 9 αλλά και του Mi 9 Transparent Edition.

Μάλιστα η διάφανη έκδοση του Mi 9 θα είναι με συνδυασμό μνήμης και εσωτερικού χώρου στα 8/256GB, και θα διατεθεί στα 3699 Γιουάν (483€ Περίπου).

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Πλησιάζουν οι μέρες για τη μεγάλη ανακοίνωση της Huawei στο Παρίσι... Στις 26…
Μία ανάρτηση του προέδρου της Xiaomi, Lin Bin, επιβεβαιώνει πως το Mi Mix…
Translate »