News by Xiaomi Miui Hellas
Xiaomi

Το Xiaomi Mi A2 παρουσιάζει ορισμένα προβλήματα σύμφωνα με αρκετούς χρήστες

Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Xiaomi,. Καταρχήν τα καταπληκτικά smartphones της, τα οποία έχουν γίνει πλέον πασίγνωστα σε όλες τις αγορές του κόσμου,   αλλά ταυτόχρονα και την πραγματικά τεράστια γκάμα προϊόντων και gadgets που έχει μέσω του δικού της Crowfounding που έχει δημιουργήσει. Έτσι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως η Xiaomi είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία.

Δυστυχώς, μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα ακόμα και όταν φαίνονται όλα τέλεια. Έτσι λοιπόν έγιναν πρόσφατα γνωστά κάποια παράπονα που υπέβαλαν ορισμένοι χρήστες σχετικά με το Xiaomi Mi A2.

Αυτή είναι μία από τις πιο απίστευτες συσκευές που κυκλοφόρησε η Xiaomi τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησε τις πωλήσεις της μόλις πριν από δύο μήνες ως διάδοχος του Mi A1 , και ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά σε αυτά τα τηλέφωνα, είναι ότι και τα δύο μοντέλα ανήκουν στο πρόγραμμα Android One της Google,  και γι ‘αυτό έγιναν και πολύ γνωστά εκτός της Κίνας . Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν προβεί σε παράπονα σχετικά με το Xiaomi Mi A2 , καθώς είχαν δυσάρεστες εμπειρίες.

Προβλήματα με το Xiaomi Mi A2

Πρώτον, υπήρξε μια σειρά αναφορών σχετικά με την κακή αυτονομία της μπαταρίας σε πολλά Xiaomi Mi A2 . Για να το καταλάβουμε καλύτερα, η εκφόρτιση της μπαταρίας συμβαίνει επειδή όλοι οι πυρήνες της CPU τρέχουν με τη μέγιστη ταχύτητα ενώ δεν θα έπρεπε, και ακόμη δεν είναι γνωστό γιατί συμβαίνει αυτό. Επί του παρόντος, υπάρχει μια υπόνοια πως αυτή η υπερβολική χρήση της μπαταρίας δημιουργείται από ένα Bug που έχει σχέση τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν επίσης πολλοί χρήστες του Xiaomi Mi A2, που λένε ότι η αιτία μάλλον είναι διαφορετική, επειδή ενώ έχουν διαγράψει όλα τα δακτυλικά αποτυπώματα που αποθηκεύονται στη συσκευή, το πρόβλημα συνεχίζει να παρουσιάζεται. Ορισμένοι χρήστες έχουν εντοπίσει μια γρήγορη λύση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επανεκκινήσετε τη συσκευή κάθε μία ή δύο ώρες . Φυσικά δεν είναι μόνιμη λύση, αφού το πρόβλημα παραμένει μετά από δύο ώρες. Μια άλλη λύση που προτείνεται από τους χρήστες είναι η κατάργηση των Υπηρεσιών Google Play και η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά ούτε αυτό δεν επιλύει τελικά το πρόβλημα.

Δυστυχώς, ακόμα δεν έχουμε καμία επίσημη απάντηση από την Xiaomi , αφού οι developers της Xiaomi δεν το έχουν αναγνωρίσει ως κάποιο πρόβλημα, πιθανώς επειδή το πρόβλημα επηρεάζει μόνο ένα μέρος των χρηστών αυτής της συσκευής.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως πρόκειται για Software Bug που ίσως λυθεί σε μία επόμενη αναβάθμιση, η οποία θα έρθει τις επόμενες εβδομάδες ή μέρες, καθώς τελειώνουν οι εορτάσιμες ημέρες στην Κίνα, και θα είναι σε θέση οι Developers να κοιτάξουν καλύτερα τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί από τους χρήστες της συσκευής.

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Avatar
Dimi 7 October 2018 at 16:17

Είμαστε δυο νεοι κάτοχοι του mi A2 4/64GB και οι δύο μας εδώ και ένα μήνα περίπου. Όλα δουλεύουν άψογα προς το παρόν και η μπαταρία του κινητού κρατάει άνετα μια ημέρα (πρωί ως βράδυ) με βαρειά χρήση (4G/wifi..youtube ,movie streeming κτλ).
*ΟΜΩΣ αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με τις κλήσεις εκτάκτου ανάγκης και συγκεκριμένα το 100. Όταν καλούμε και οι δύο το 100 το κινητό για κάποιο λόγο καλεί το 112 αυτόματα και δενπορουμε να καταλάβουμε τον λόγο που συμβαίνει αυτό είναι κάποια ρύθμιση που μας διαφεύγει?

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Επάνω που νομίζαμε ότι τελειώσαμε με τις διαρροές για το Google Pixel 3 XL,…
Κοιτάζοντας τα διάφορα προϊόντα που κυκλοφόρησε κατά καιρούς η Xiaomi, μας φάνηκε πολύ…
Translate »