News by Xiaomi Miui Hellas
Δελτίο τύπου

Vodafone : Το σχέδιο δράσης της εταιρείας με τον τίτλο #μαζί_συνεχίζουμε

Η Vodafone, θέλοντας να είναι μαζί με την κοινωνία, τις επιχειρήσεις, τους πολίτες και τους εργαζόμενους της στην αντιμετώπιση του σήμερα και στη συνέχεια για το αύριο, έχει εκπονήσει ένα σχέδιο δράσεων με έξι βασικούς άξονες.


Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες αυτού του κρίσιμου διαστήματος, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και δράσεις για την κοινωνία, τις επιχειρήσεις, τους πολίτες και τους εργαζόμενους μας, με στόχο να είμαστε μαζί στην αντιμετώπιση του σήμερα και στη συνέχεια για το αύριο, υγιείς, ασφαλείς και έτοιμοι για ένα μέλλον που έρχεται και θα είναι καλύτερο για όλους.

Μήνυμα από τον Χάρη Μπρουμίδη, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone Eλλάδας

Η εξάπλωση του COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο έχει ήδη τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία, την κοινωνική ζωή και την καθημερινότητα όλων. Το πιο σημαντικό στο επόμενο διάστημα θα είναι όχι μόνο να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις υγιείς και ασφαλείς, αλλά μαζί να συνεχίσουμε τη ζωή και τα σχέδιά μας για το μέλλον.

Η Vodafone, θέλοντας να είναι μαζί με την κοινωνία, τις επιχειρήσεις, τους πολίτες και τους εργαζόμενους της στην αντιμετώπιση του σήμερα και στη συνέχεια για το αύριο, έχει εκπονήσει ένα σχέδιο δράσεων με έξι βασικούς άξονες
 • Τη διασφάλιση της απρόσκοπτης επικοινωνίας ιδιωτών και επιχειρήσεων
 • Την παροχή λύσεων για την εργασία και την εκπαίδευση από απόσταση
 • Τη συμπαράσταση σε επιχειρήσεις που πλήττονται από τους περιορισμούς λειτουργίας
 • Τη στήριξη της κοινωνίας αλλά και τη διευκόλυνση και βοήθεια για τη συνέχιση της καθημερινής ζωής, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, τώρα που όλοι μένουμε σπίτι
 • Την προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων της
 • Τη συμβολή στο έργο για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης και αντιμετώπιση της πανδημίας με την χρήση καινοτόμου τεχνολογίας και τη συνεργασία όπου απαιτείται με την πολιτεία

Για κάθε ένα από αυτά, έχουμε ήδη ξεκινήσει συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες. Οι πρώτες δράσεις που αναλαμβάνουμε είναι:

 1. Η διασφάλιση ποιότητας δικτύων και η δυναμική αύξηση χωρητικότητας.
 2. H αλλαγή των όρων πληρωμής για τους μικρούς προμηθευτές με την πληρωμή τιμολογίων στις 15 μέρες από την έκδοση.
 3. Η δωρεάν τρίμηνη χρήση του πακέτου Vodafone Smart Working για επιχειρήσεις.
 4. Οι άμεσες αναβαθμίσεις συνδέσεων επιχειρήσεων για την υποστήριξη εργασίας από απόσταση.
 5. Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας από σταθερά προς κινητά και διεθνείς προορισμούς και μειωμένες στο μισό τιμές πακέτων δεδομένων για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες συμβολαίου.
 6. Η δωρεάν αναβάθμιση στο Family πακέτο για συνδρομητές του βασικού πακέτου Vodafone TV.
 7. Η πρόσβαση σε εκπαιδευτικές πλατφόρμες τρίτων για νέους και παιδιά και η περαιτέρω ανάπτυξη και εμπλουτισμός της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας Generation Next του Ιδρύματος Vodafone.
 8. Η προτεραιότητα, για την κάλυψη θέσεων εργασίας σχετικών με τις υπηρεσίες μας, σε ανθρώπους που η εργασία τους επηρεάστηκε από τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν για τον έλεγχο της πανδημίας.
 9. Η εργασία πλέον από το σπίτι για το 93% των εργαζόμενων της εταιρίας.
 10. Η διάθεση της Vodafone big data analytics τεχνολογίας για την προστασία της δημόσιας υγείας και την παροχή βοήθειας στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Αυτές είναι οι πρώτες από τις δράσεις μας, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε με νέες πρωτοβουλίες που θα ακολουθήσουν. Σας καλώ να φροντίζετε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας και να ακολουθείτε όλες τις οδηγίες της πολιτείας και συμβουλές των υπηρεσιών υγείας.

Από πλευράς μου σας διαβεβαιώνω ότι η ομάδα της Vodafone εργάζεται σκληρά με στόχο να είναι δίπλα σας όσο μένουμε σπίτι, μαζί να συνεχίσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το μέλλον που έρχεται και θα είναι καλύτερο για όλους.

Πηγή


Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Το Netflix τον Απρίλιο του 2020 θα είναι γεμάτο από νέο και πρωτότυπο…
Σήμερα το TomTop μας προτείνει το σετ με 30 ιατρικές μάσκες (30PCS Three-dimensional…
Translate »