News by Xiaomi Miui Hellas
Σπίτι

Η Xiaomi εγκαινιάζει 4 ψυγεία της Mijia στην Κίνα, με χωρητικότητα μέχρι τα 486 λίτρα

Σήμερα, η Xiaomi κάνει επίσημα την είσοδό της στην αγορά των ψυγείων και καταψυκτών, και μας παρουσιάζει 4 ψυγεία με τους αντίστοιχους καταψύκτες.


Τα νέα ψυγεία είναι κατασκευασμένα από την Mijia, και είναι μοντέλα χωρητικότητας των 486L, 483L, 210L, και 160L.

Όλα τα νέα ψυγεία της Mijia είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο. Τα πρώτα τρία είναι ψυγεία παρέχουν στον εσωτερικό χώρο ψυχρό αέρα (Τεχνολογία No Frost – χωρίς πάγο), και σε σύγκριση με το παραδοσιακό ψυγείο, μπορούν να αποφύγουν το πρόβλημα του πάγου.

Η τρισδιάστατη ροή του αέρα διασφαλίζει ότι η θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου είναι πιο ομοιόμορφη από εκείνη του παραδοσιακού ψυγείου, αποφεύγοντας έτσι την άμεση εμφύσηση αέρα στα τρόφιμα.

Επιπλέον, προσθέτουν υποστήριξη του Smart Assisnat Xiao AI της Xiaomi, και ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από το ψυγείο του την κατάσταση θερμοκρασίας, καθώς και την κατάσταση κατάψυξης, προσθέτοντας υποστήριξη με την πλατφόρμα Mi Home έτσι ώστε να μπορεί να βλέπει απομακρυσμένα την κατάσταση και τη λειτουργία του ψυγείου και τη θερμοκρασία στην οποία λειτουργεί, καθώς και την δυνατότητα να αλλάξει τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας ενώ είναι μακριά από το σπίτι.

Όσον αφορά το μέγεθος και τον όγκο αποθήκευσης, η Xiaomi έχει σχεδιάσει τα 4 μοντέλα έτσι ώστε να προσαρμόζονται τέλεια στα πρότυπα των κινεζικών κουζινών. Έχουν τρεις ή τέσσερις πόρτες για καλύτερη πρόσβαση στα διαμερίσματα του ψυγείου, χωρίς να παρεμποδίζουν τη διέλευση μεταξύ των κατοίκων του σπιτιού και των αντικειμένων που βρίσκονται στην κουζίνα.

Το μεγαλύτερο μοντέλο χωρητικότητας 486 λίτρων έχει συνολικά 17 διαμερίσματα στα οποία οι τροφές μπορούν να αποθηκευτούν και να κατηγοριοποιηθούν, γεγονός που μειώνει σημαντικά τη μυρωδιά. Εκτός από αυτά τα διαμερίσματα, έχει και 6 μεγάλους κινητούς δίσκους στους οποίους θα μπορεί κάποιος να αποθηκεύει τρόφιμα.

Το μοντέλο των τριών θυρών περιλαμβάνει ένα μικρο-καταψύκτη στη μέση για την αποθήκευση προϊόντων όπως το παγωτό και ο πάγος, εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο την διάχυση των οσμών από άλλα τρόφιμα.

Από την άποψη της εξοικονόμησης ενέργειας και του θορύβου, τα τέσσερα ψυγεία διατηρούν χαμηλά τα επίπεδα του θορύβου (39dB), και η καθημερινή τους χρήση δεν είναι ενοχλητική. Το μεγαλύτερο ψυγείο τεσσάρων θυρών και το ψυγείο τριών θυρών έχουν επίπεδο ενεργειακής απόδοσης 2 και η ημερήσια κατανάλωση ενέργειας είναι 1,05 kWh/24h και 0,99 kWh/24h αντίστοιχα.

Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τη λειτουργία αυτόματης βαθμονόμησης και σταθερής θερμοκρασίας. Τα τέσσερα μοντέλα που κυκλοφόρησε η Xiaomi μέσω της Mijia έχουν τριετή εγγύηση στην Κίνα, ενώ οι πρώτοι 12 μήνες είναι υποχρεωτικοί στην ασιατική χώρα. Η Xiaomi παρέχει μεγαλύτερη εγγύηση, καθώς βασίζεται στην απόδοση των ψυγείων της, και από σήμερα είναι διαθέσιμα προς πώληση στην Κίνα.

Έτσι λοιπόν, η Xioami ολοκληρώνει την γκάμα των προϊόντων της που αφορούν τις λευκές συσκευές, και αναμένει να είναι σε θέση να πουλήσει αυτά τα ψυγεία πολύ, αφού στην Κίνα εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά παλιά ψυγεία με το παραδοσιακό σύστημα ψύξης που παράγει πάγο και δεν είναι της τεχνολογίας No Frost.

Έτσι, η Xiaomi έχει πλέον διαθέσιμες όλες τις απαραίτητες συσκευές για να έχετε ένα σπίτι συνδεδεμένο στο Internet, αφού μέσω της Mijia μπορεί κάποιος να αγοράσει πλυντήρια ρούχων, φούρνους μικροκυμάτων, ηλεκτρικές κουζίνες, θερμάστρες, καπνοδόχους, καλοριφέρ, τηλεοράσεις, στεγνωτήρια, κλιματιστικά, καθαριστές αέρα και άλλα.

Όσον αφορά την τιμή, το ψυγείο με δύο πόρτες και χωρητικότητας 160 λίτρων κοστίζει 999 γιουάν (περίπου 140 δολάρια), το ψυγείο με χωρητικότητα 210 λίτρων με τις τρεις θύρες κοστίζει 1599 γιουάν (περίπου 225 δολάρια), το ψυγείο χωρητικότητας 483 λίτρων και δύο θυρών κοστίζει 1999 γιουάν (Περίπου $ 281),  και τέλος αυτό με τα 486 λίτρα και τις τέσσερις θύρες διατιμάται στα 2999 γιουάν (περίπου $ 422).

Όπως είναι κατανοητό λόγω του όγκου και του βάρους τους, αυτά τα ψυγεία προς το παρόν θα πωλούνται μόνο στην Κίνα και για να προσελκύσουν πελάτες, η Xiaomi θα προσφέρει εγγύηση 3 ετών/36 μηνών στους αγοραστές, και η πρώτη πώληση είναι προγραμματισμένη για τις 10 μ.μ. στις 15 Οκτωβρίου.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Xiaomi έχει κυκλοφορήσει για την Κίνα, την πρώτη σταθερή έκδοση του MIUI…
Η Xiaomi έχει κυκλοφορήσει για την Κίνα, την πρώτη σταθερή έκδοση του MIUI…
Translate »