News by Xiaomi Miui Hellas
Τηλεοράσεις

MIUI for TV 3.0 : Προσφέρει τώρα νέα αισθητική και εξυπνότερη διαδραστική εμπειρία με πλούσιο περιεχόμενο

Σήμερα, η Xiaomi ξεκίνησε την τρίτη αναβάθμιση στην σειρά στο νέο UI με επίκεντρο την τηλεόραση, που ονομάζεται MIUI for TV 3.0, για τις εκδόσεις των τηλεοράσεων που κυκλοφόρησαν στην Κίνα.


Για όσους δεν το γνωρίζουν, το MIUI for TV επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν στην κυριολεξία το smartphone τους σε τηλεχειριστήριο, σε μικρόφωνο καραόκε, ελεγκτή παιχνιδιών (Game Pad) και ακόμη και να λειτουργεί ως δεύτερη οθόνη.

Η όλη ιδέα πίσω από όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, είναι να δοθεί η δυνατότητα στους χρήστες να αλληλεπιδρούν διαισθητικά με την τηλεόραση από το ίδιο το MIUI.

Με το νέο λογισμικό, η εταιρεία ανανεώνει την αισθητική της διεπαφής, ενώ την καθιστά εξυπνότερη και πιο διαδραστική.

Η Xiaomi φαίνεται να επικεντρώνεται περισσότερο στο περιεχόμενο με τη νέα διεπαφή στο MIUI for TV, και από τώρα και στο εξής, η δομή πληροφοριών θα αναδιοργανωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις και το ιστορικό των χρηστών. Αυτό σημαίνει ότι τώρα θα βλέπετε στην αρχική σελίδα, περιεχόμενο πιο δομημένο ως προς την προσωπικότητά σας και τις προτιμήσεις που έχετε.

Στις νέες σελίδες του λειτουργικού έχουν ενσωματωθεί και νέες δυνατότητες αναπαραγωγής περιεχομένου, προκειμένου να σας δώσει μεγαλύτερο έλεγχο και να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Η Xiaomi έχει προσθέσει επίσης πολλά animations (κινούμενες εικόνες) στο νέο λειτουργικό για να το κάνει πιο όμορφο και λειτουργικό.

Έχουν προστεθεί επίσης εφέ κίνησης στην περιήγηση των μενού, και τώρα θα προβάλλονται περισσότερες πληροφορίες για όλο το streaming περιεχόμενο. Μάλιστα υπάρχει και μία ειδική μινιμαλιστική λειτουργία, αν θέλετε ένα απλούστερο περιβάλλον εργασίας. Αυτή η μινιμαλιστική λειτουργία έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των ηλικιωμένων, καθιστώντας ευκολότερη την εξερεύνηση στα μενού.

Το νέο MIUI για TV 3.0 εστιάζει επίσης λίγο περισσότερο στην ευκολία της περιήγησης, και η Xiaomi ισχυρίζεται ότι η νέα διεπαφή χρήστη (UI), θα κάνει την περιήγηση πιο άνετη και ευχάριστη. Με τη νέα έκδοση, μπορείτε να μετατρέψετε το smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για την τηλεόρασή σας. Θα προσφέρει χειρονομίες (Gestures), άνετο χειρισμό της οθόνης αφής για τα παιχνίδια και επίσης μικρόφωνο καραόκε. Το τελευταίο ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις καλλιτεχνικές τους δυνατότητες στο τραγούδι.

Το MIUI For TV δεν έχει γίνει διαθέσιμο ακόμη για τις τηλεοράσεις που έχουν κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά. Είναι καθαρά σχεδιασμένο για την κινεζική αγορά και διαμορφώνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Δεδομένου όμως ότι οι τηλεοράσεις Mi TV είναι πλέον διαθέσιμες και σε άλλες μεγάλες αγορές εκτός της Κίνας, όπως της Ευρώπης για παράδειγμα, ίσως τώρα είναι καιρός η Xiaomi να κάνει διαθέσιμη και μία Global έκδοση για το MIUI for TV, και θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα.

Πηγή


Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Nubia ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και το πρώτο της Smartwatch…
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ €200? Είμαι ο Βαγγέλης Μηνάς από το Unboxing Lab και…
Translate »