News by Xiaomi Miui Hellas
Σπίτι

H Xiaomi μας παρουσιάζει την νέα κλειδαριά LOOCK Smart Lock Q2

Αφού κυκλοφόρησε την πρώτη έξυπνη κλειδαριά, η  Xiaomi, με την LOOCK ένωσε και πάλι τις δυνάμεις της για να μας παρουσιάσει  ένα πρωτότυπο προϊόν.

Η Xiaomi LOOCK Smart Lock Q2 είναι μια κλειδαριά πόρτας υψηλής ποιότητας που συνοδεύεται από βελτιωμένα χαρακτηριστικά και με καλύτερη εμφάνιση . Ωστόσο, οι κύριες αλλαγές αφορούν δύο χαρακτηριστικά: «αυτόματος οπλισμός της κλειδαριάς από το σπίτι» και η «υπενθύμιση».

Αλλά ας δούμε τι είναι αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της νέας Xiaomi LOOCK Smart Lock Q2.

 

 


Χαρακτηριστικά αυτού του νέου προϊόντος της Xiaomi για το σπίτι


 

Μια από τις καλύτερες προδιαγραφές με αυτή την κλειδαριά είναι ότι διαθέτει μια μικρή κάμερα . Όταν ο χρήστης κλείσει την πόρτα, η κλειδαριά της πόρτας, μπορεί να ρυθμιστεί σε λειτουργία αυτόματης όπλισης, και στη συνέχεια η κάμερα θα καταγράφει αυτόματα, και θα φορτώνει βίντεο για να προστατεύσει την ασφάλεια του σπιτιού. Όταν ο χρήστης επιστρέψει στο σπίτι του, η κάμερα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα για να αποφευχθεί η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, αλλά και οι εσφαλμένοι συναγερμοί.

 

 

Όταν η Xiaomi LOOCK Smart Lock Q2 ανοίξει μέσω του δακτυλικού αποτυπώματος, ο “κύριος” χρήστης μπορεί να λάβει όλες τις σχετικές ειδοποιήσεις μέσω μιας εφαρμογής που παρέχεται από την Mijia, οπότε θα γνωρίζει εάν ένας εισβολέας έχει προσπαθήσει να εισέλθει στο σπίτι του.

 

Όταν η κλειδαριά της πόρτας αναταράσσεται , ο κωδικός πρόσβασης εισάγεται εσφαλμένα 5 φορές, ή ενεργοποιείται το σφάλμα εισόδου του δακτυλικού αποτυπώματος, που είναι ορισμένο στις 15 προσπάθειες , και έτσι αυτή η νέα έξυπνη κλειδαριά της Xiaomi, όχι μόνο μπορεί να ενεργοποιήσει τον  συναγερμό, αλλά μπορεί επίσης να στείλει ειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής με την οποία έρχεται.

Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες μπορούν να δουν από απόσταση την κατάσταση από τον διακόπτη κλειδώματος για παιδιά, την κατάσταση κλειδώματος και το μηχανικό ξεκλείδωμα της πόρτας, μέσα από την ίδια εφαρμογή.

 

 

Από την άποψη του σχεδιασμού, η Xiaomi LOOCK Smart Lock Q2 κληρονομεί τη σχεδίαση του φωτεινού Touch Screen . Ο σαρωτής για τα δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και το κάλυμμα της λαβής, η βάση και η λυχνία φωτισμού, τοποθετούνται σε στρώματα γύρω από το ίδιο κέντρο του κυκλώματος της κλειδαριάς, και τα φώτα των πλήκτρων αυτής της κλειδαριάς μπορούν να ελέγχονται ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι όταν ο χρήστης ξεκλειδώνει τη συσκευή με έναν κωδικό πρόσβασης, ακούγεται όχι μόνο ο ήχος του ανοίγματος, αλλά και ο φωτισμός προσαρμόζεται κατάλληλα ώστε να υποδείξει την κατάσταση λειτουργίας της κλειδαριάς.

Ως τελευταία λεπτομέρεια, αυτή η συσκευή έχει υποβληθεί σε συνολικά 80 ώρες σε πειράματα με όξινα άλατα, και 240 ώρες πειραμάτων με άλατα, που υπερβαίνουν κατά πολύ τα βιομηχανικά πρότυπα ελέγχου. Ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σε παράκτιες περιοχές που η αλμύρα σκουριάζει τα πάντα, η συγκεκριμένη κλειδαριά δεν θα σκουριάσει ποτέ .

 

Και ποια θα είναι η τιμή της;

Αυτή η νέα έξυπνη κλειδαριά της Xiaomi έχει τιμή αγοράς στα 2999 γιουάν, δηλαδή περίπου στα 439$ (αυτό πόνεσε) . Αυτή είναι και η τιμή που έχει τώρα στην Κίνα, οπότε θα πρέπει να περιμένετε να γίνει διαθέσιμη και στα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα σε αντίστοιχη ή ακόμη μεγαλύτερη τιμή.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

 

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Τρέχουσα ενημέρωση 8.9.6 (07/09) Κυκλοφόρησαν 25 νέες ROM από Global Source Από εδώ και πέρα…
Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι πιστεύουν ότι η τάση "gaming smartphone" είναι απλά μια…
Translate »