News by Xiaomi Miui Hellas
Roms

Το Xiaomi Mi A2 αναβαθμίζεται από σήμερα επίσημα σε Android 9 Pie!

Καθώς το Android Pie κυκλοφορεί ήδη σε αρκετές συσκευές της Xiaomi μέχρι σήμερα, η αναμονή για τους κατόχους του Mi A2 τελείωσε τελικά, και το Mi A2 αναβαθμίζει το σύστημά του στο Android Pie στις 18 Δεκεμβρίου 2018!

Το Mi A2 σας μπορεί τώρα να ενισχυθεί με το AI να χρησιμεύει ως βασικό λειτουργικό του σύστημα που μπορεί να κατανοήσει και να συνηθίσει στη συμπεριφορά των χρηστών σας.

Τι νέο υπάρχει στο Android P ;


 

Πιο έξυπνα Smartphones
Η νέα προσαρμοστική λειτουργία μπαταρίας και φωτεινότητας που λειτουργεί με AI, καθιστά την συσκευή πιο αποδοτική από πλευράς ισχύος, και παρέχει καλύτερη εμπειρία χρήστη. Επιπλέον, με τα νέα Lens της Google, μπορείτε να εξερευνήσετε τώρα τον κόσμο γύρω σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Το νέο έξυπνο χαρακτηριστικό, Slices, φέρνει τα επιμέρους τμήματα των αγαπημένων εφαρμογών των χρηστών στην επιφάνεια εργασίας, καθιστώντας τη διαδικασία πιο γρήγορη και εύκολη. Την επόμενη φορά που ψάχνετε για οτιδήποτε, θα βλέπετε απευθείας και σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Εφαρμογές εφαρμογής
Αυτή η αναβάθμιση εισάγει μια νέα αποκλειστική λειτουργία “Ενέργειες εφαρμογών”,  η οποία είναι αποκλειστική για τη συσκευή Mi A2 και τις άλλες συσκευές Android One. Οι Ενέργειες εφαρμογών βοηθούν τους χρήστες να κάνουν την δουλειά τους πιο γρήγορα, προβλέποντας τι θέλουν να κάνουν στη συνέχεια. Με την σύνδεση των ακουστικών σας, μπορεί να ενεργοποιηθεί το Spotify για παράδειγμα,  αν αυτή είναι η προεπιλεγμένη ενέργεια που εσείς θα ορίσετε.
Το σύστημα λοιπόν μαθαίνει και προβλέπει, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία του χρήστη. Οι ενέργειες εφαρμογής εμφανίζονται σε ολόκληρο το σύστημα του Android, στην Εκκίνηση, στην Επιλογή Έξυπνου Κειμένου, το Google Play Store, στην εφαρμογή Google και στον Βοηθό Google.

 

Απλό και διαισθητικό περιβάλλον χρήστη

 

Με το νέο κουμπί περιστροφής μπορείτε να ελέγξετε τον προσανατολισμό της οθόνης, για να αποφύγετε τυχαίες περιστροφές. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ειδοποίησης με το κουμπί ειδοποίησης! Δεν είναι βολικό; Η φιλική προς το χρήστη πλοήγηση του συστήματος δίνει έμφαση στις χειρονομίες, αντί για το πάτημα των κουμπιών που είναι δύσκολο να πιεστούν.

Μερικές φορές όταν η μουσική είναι πολύ δυνατή, πατώντας τυχαία το πλήκτρο μεγιστοποίησης μπορεί να αυξηθεί υπερβολικά ο ήχος στα αυτιά σας. Με τα νέα απλά χειριστήρια έντασης που είναι τοποθετημένα στην οθόνη, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση των μέσων, και οι χρήστες έχουν πλέον καλύτερο έλεγχο!

Ψηφιακή ευαισθητοποίηση και ευημερία

 

Το Android 9 εισάγει νέες βασικές δυνατότητες, που βοηθούν τους ανθρώπους να αλληλεπιδράσουν καλύτερα με τα τηλέφωνά τους, και να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν μαζί τους. Με τον πρόσθετο πίνακα ελέγχου , μπορείτε τώρα να έχετε μια σαφή κατανόηση της συμπεριφοράς των ενεργειών σας.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα χρονοδιακόπτη χρήσης για τις Εφαρμογές σας, και να σας υπενθυμίσει η συσκευή,  όταν πλησιάζετε το όριο που έχετε ορίσει. Το νέο χαρακτηριστικό Wind down ελέγχει το περιβάλλον σας, ενεργοποιώντας την Νυχτερινή λειτουργία οθόνης όταν σκοτεινιάζει, και μεταβαίνει αυτόματα στην λειτουργία DND “Μην ενοχλείτε″ κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Με αυτό τον τρόπο, φροντίζει και την ποιότητα του ύπνου σας.

Σημειώστε λοιπόν το ημερολόγιό σας, και όλοι οι κάτοχοι της συσκευής θα λάβουν σταδιακά την αναβάθμιση μέσω OTA!

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Φαίνεται ότι η εξαγγελία της OnePlus για την πρωτιά στα smartphones με επεξεργαστή Qualcomm…
Σήμερα ένα νέο Xiaomi Smartphone με την κωδική ονομασία M1901F9T, εμφανίστηκε στην TENAA,…
Translate »