News from Xiaomi Miui Hellas
Apps/Roms Featured Roms Νέα

MIUI 11 : Έρχονται νέες λειτουργίες σε λίγο καιρό μέσω αναβάθμισης στις περισσότερες τις συσκευές.

Ο επικεφαλής του MIUI, Jin Fan, ανακοίνωσε στο Weibo μερικά νέα χαρακτηριστικά του MIUI 11, που θα λάβουν σύντομα σχεδόν όλες οι συσκευές μέσω αναβάθμισης.


Σύμφωνα με τον ίδιο, θα υπάρχουν βελτιώσεις τόσο στο Dark Mode, όσο και στα γραφικά με τις κινούμενες εικόνες, αλλά και τις χειρονομίες.

 • Το λεγόμενο Global Dark Mode, της “σκοτεινής λειτουργίας” όπως λέγεται, θα υπάρχει σε όλο το σύστημα του MIUI 11, καιέχει δοκιμαστεί με επιτυχία στην με την Beta Developer έκδοση για το Mi 9. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, και υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες στην  βαθμολόγηση χρώματος που χρειάζονται κάποια βελτίωση. Αυτές οι αλλαγές θα γίνουν διαθέσιμες στις περισσότερες Beta και σταθερές (Stable) εκδόσεις του MIUI 11,  αργότερα αυτό το έτος.
 • Οι βελτιώσεις στην κινούμενη επιφάνεια εργασίας και στις χειρονομίες πραγματοποιήθηκαν σε δοκιμαστικές εκδόσεις του MIUI 11, και τα σχόλια από τους χρήστες που είχαν πρόσβαση στο beta testing πρόγραμμα της Xiaomi ήταν ικανοποιητικά. Δεν έχει ακόμη τελειώσει η βελτίωση αυτών των λειτουργιών, αλλά θα πρέπει θα γίνουν και αυτές διαθέσιμες αργότερα αυτό το έτος.

Σύμφωνα με αναφορές, το νέο Global Dark Mode υποστηρίζει επίσης και τις εφαρμογές τρίτων Developer από το Play Store, και θα υπάρχει και η δυνατότητα προσαρμογής του σκούρου χρώματος για όλες τις εφαρμογές μέσω του νέου “Global Night Mode“.

Όπως έγινε επίσης γνωστό πριν από λίγες μέρες και σχεδόν ένα χρόνο μετά, τα MIUI Themes επιστρέφουν και πάλι στην Ευρώπη, και θα γίνουν διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές της εταιρείας που τρέχουν το MIUI.

Τον Φεβρουάριο του 2018, η εφαρμογή MIUI Themes έκλεισε για όλες τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπήρχε φυσικά εξαναγκασμός στην Xiaomi να κάνει κάτι τέτοιο, ώστε να προχωρήσει στις αλλαγές που χρειάζονταν και να “συμμορφωθεί στο GDPR της Ευρωπαϊκής ένωσης και στις “αλλαγές στους κανονισμούς περί απορρήτου”.

Τώρα λοιπόν, σχεδόν ένα χρόνο μετά, τα MIUI Themes επιστρέφουν και πάλι στην Ευρώπη, και θα γίνουν διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές της εταιρείας που τρέχουν το MIUI, μέσω νέας αναβάθμισης που θα λάβουν σύντομα όλοι οι κάτοχοι των συσκευών.

Αυτή είναι μία μεγάλη είδηση ​​για πολλούς χρήστες της Xiaomi. Επιπλέον, ένα γενικά ευχάριστο να βλέπουμε την Xiaomi να “προσέχει” και να “συμμορφώνεται” με τις επιθυμίες των πελατών της.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, ορισμένες ευρωπαϊκές συσκευές της Xiaomi έχουν ήδη πρόσβαση στην ανασχεδιασμένη εφαρμογή Themes από τις αρχές του 2020. Η διαθεσιμότητα της εφαρμογής Themes θα επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη, και όλες οι συσκευές θα πρέπει να την αποκτήσουν πριν από τα μέσα Μαΐου.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι χρήστες της ΕΕ θα μπορούν να συνδεθούν επίσημα στην ιστοσελίδα της Xiaomi Themes και να αποκτήσουν όσα θέματα, εικόνες, wallpapers και ήχους θέλουν, χωρίς πλέον να υπάρχει η για VPN της αλλαγής της περιοχής από τις ρυθμίσεις στην συσκευή.

Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός η Xiaomi, θα διεξαχθεί επίσημος διαγωνισμός Wallpaper, στον οποίο μπορείτε να λάβετε μέρος και θα σας δώσουμε σύνδεσμο όταν αυτός γίνει ενεργός.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, προφανώς, για να φτάσουν τα θέματα MIUI στην Ευρώπη, η Xiaomi έπρεπε να περικόψει κάποιο περιεχόμενο από την Ινδία και άλλες περιοχές, αλλά δεν γνωρίζουμε πραγματικά πόσο σημαντικές είναι οι περικοπές που έχουν γίνει.

Πηγή


Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

  Xiaomi Miui Hellas
  Η επίσημη κοινότητα της Xiaomi και της MIUI στην Ελλάδα.
  Διαβάστε επίσης
  Αν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς το πολύ καλό Amazfit GTR 47mm της…
  Αυτή τη φορά φαίνεται πως διέρρευσαν κάποια σκίτσα τα οποία ίσως δείχνουν την…
  Translate »