News from Xiaomi Miui Hellas
Featured Xiaomi Νέα

Η Xiaomi έσπασε ένα νέο ρεκόρ: 100 εκατομμύρια πωλήσεις το 2018

Όπως γνωρίζουμε, η Xiaomi είναι μια εταιρεία που, εκτός από την προσπάθεια που κάνει για να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες πωλήσεις, εργάζεται πολύ σκληρά για να επιτύχει κάτι που δεν μπορούν να κάνουν πολλές εταιρείες: να σπάσει τα ρεκόρ στις πωλήσεις . Η Xiaomi είχε θέσει ως στόχο την πώληση 100 εκατομμυρίων smartphones φέτος, και κατάφερε να διατηρήσει υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, αλλά μόλις πρόσφατα κατόρθωσε να υπερβεί το στόχο των 100 εκατομμυρίων αποστολών, δύο μήνες νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν!

Πέρυσι, η Xiaomi έφτασε στο στόχο των 90 εκατομμυρίων πωλήσεων , αλλά η ανάπτυξη ήταν αργή σε σύγκριση με αυτήν που βλέπουμε φέτος.

Η Xiaomi επιτυγχάνει το στόχο της για 100 εκατομμύρια πωλήσεις


Η Xiaomi είχε επιδιώξει να φτάσει τα 100 εκατομμύρια πωλήσεις πριν από τρία χρόνια, το 2015, και αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσπαθεί να κάνει το ίδιο . Η επικέντρωση της εταιρείας στις συσκευές μέσης και υψηλής τεχνολογίας, της επέτρεψε να αποκτήσει πολυάριθμες  πωλήσεις. Η ποιο σημαντική πτυχή πίσω από αυτόν τον υψηλό αριθμό πωλήσεων είναι η τιμή των συσκευών, οι οποίες πάντοτε είναι σημαντικά χαμηλότερες από αυτές του ανταγωνισμού.

Αν κοιτάξουμε την οικονομική έκθεση που παρουσίασε η εταιρεία κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, είναι ξεκάθαρο ότι η Xiaomi είχε σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του 2018. Το δεύτερο τρίμηνο, αυτή η εταιρεία είδε την πώληση 32 εκατομμυρίων μονάδων, με ετήσια αύξηση 43,9%, που είναι ο υψηλότερος ρυθμός ανάπτυξης που θα μπορούσε να παρατηρηθεί σε εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Έγινε επίσης ο μεγαλύτερος πωλητής στην Ινδία


Η Xiaomi δεν έχει κατακτήσει μόνο την κινεζική αγορά, αλλά έχει κατακτήσει και διάφορες ξένες αγορές, όπως η Ινδία . Στην Ινδία συγκεκριμένα, η Xiaomi κατόρθωσε να καταγράψει το 27% του συνολικού μεριδίου της αγοράς των smartphone στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, οπότε και έγινε για φέτος ο μεγαλύτερος πωλητής smartphones στην Ινδία.

Παρόλο που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι θέμα τύχης, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η ανάπτυξη της Xiaomi τα τελευταία χρόνια ήταν τόσο μεγάλη. Αυτή η εταιρεία έχει επενδύσει εδώ και και καιρό στην έρευνα, και κατάφερε να αναπτύξει νέες τεχνολογίες, να βελτιώσει το λειτουργικό της σύστημα MIUI,  και το ποιο σημαντικό, με το χαμηλότερο περιθώριο κέρδους του 5% που έχει στην αγορά,  συνέβαλε στην ταχεία ανάπτυξή της.

Τέλος, παρουσιάστηκε επίσημα το Xiaomi Mi MIX 3

Επί του παρόντος, η Xiaomi έχει ήδη παρουσιάσει στους Κινέζους χρήστες της το πολυαναμενόμενο smartphone Xiaomi Mi MIX 3 , το οποίο είναι μια άλλη συσκευή που σίγουρα θα δώσει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια πωλήσεων και κέρδους μέχρι το τέλος του έτους. Πρόκειται για το πρώτο εμπορικό smartphone με υποστήριξη δικτύου 5G, και είναι επίσης ένα από τα πρώτα τηλέφωνα Android με 10GB μνήμης RAM. Όσον αφορά την κυκλοφορία του, έχει ήδη κυκλοφορήσει στις αγορές της Κίνας, οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να το δούμε σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα .

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

  Xiaomi Miui Hellas
  Η επίσημη κοινότητα της Xiaomi και της MIUI στην Ελλάδα.
  Διαβάστε επίσης
  Πολλά από τα προϊόντα που κυκλοφορούν με το σήμα Mi δεν κατασκευάζονται από…
  Αυτή είναι η λίστα αλλαγών που μας φέρνει η νέα 8.10.25 Version της…
  Translate »