News by Xiaomi Miui Hellas
Xiaomi

Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό φωτογραφίας της Xiaomi!

Στα τέλη Οκτωβρίου, ανακοινώθηκε πως η Xiaomi διοργανώνει έναν διαγωνισμό φωτογραφίας σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου όλοι οι χρήστες, μέσω οποιουδήποτε τύπου συσκευής που ανήκει στην εταιρεία, από το ποιο χαμηλό σε κόστος έως την ποιο ακριβή ναυαρχίδα, θα μπορούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες,  και να κερδίσουν μια απίστευτη ανταμοιβή των 10.000$.

Τονίζεται πως το “Xiaomi Photography Challenge” ξεκίνησε μαζί με την κυκλοφορία του Xiaomi Mi MIX 3 , ώστε οι χρήστες να εκτιμήσουν το νέο τεχνολογικό επίπεδο με το οποίο εργάζεται η Xiaomi.

Λοιπόν, αυτός ο διαγωνισμός τελείωσε στις 6 Δεκεμβρίου, και παρόλο που θεωρήθηκε ότι το Mi MIX 3 θα κέρδιζε κατά κράτος, ο νικητής ήταν τελικά το Xiaomi Redmi Note 6 Pro !

Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro ήταν ο νικητής του διαγωνισμού!

Το γεγονός ότι το Xiaomi Redmi Note 6 Pro ήταν ο νικητής αυτού του διαγωνισμού, εξέπληξε πολλούς οπαδούς, ειδικά αφού το Mi MIX 3 κατόρθωσε να φτάσει τους 103 βαθμούς στην κατάταξη της DxOMark,  κερδίζοντας έτσι το πολύ ποιο πολύ ακριβό Huawei P20.

Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro είναι μια συσκευή που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, και αποτελεί μέρος της ισχυρής μεσαίας σειράς Redmi, και επομένως αναμενόταν ότι δεν θα έχει και την καλύτερη κάμερα σε σχέση με τις ναυαρχίδες, μία καλή φωτογραφία δεν είναι αποτέλεσμα μόνο μιας καλής κάμερας, αλλά και η ικανότητα του ατόμου που την παίρνει, ανεξάρτητα από το πόσο ακριβή είναι συσκευή που χρησιμοποιεί (αλλά αυτό δεν είναι φυσικά ο κανόνας).

Τούτου λεχθέντος, πρέπει να δεχτούμε ότι αυτή η συσκευή, η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα στην Ινδία, και πουλούσε περίπου 600.000 μονάδες σε μία μόνο ημέρα, κέρδισε το πρώτο βραβείο. Λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του, ο  Zoel Cholid, ήταν αυτός που κέρδισε τα 10.000 δολάρια χάρη στην φωτογραφία που κατάφερε να συλλάβει, αλλά πρέπει να δώσουμε και μια μικρή πίστωση φυσικά και στο τηλέφωνο.

Τώρα λοιπόν, μετά την ανακοίνωση του νικητή αυτού του διαγωνισμού, έχουν ληφθεί υπόψη πολλές παράμετροι πριν από την επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας: παράμετροι όπως το περιβάλλον , ο τίτλος , το μήνυμα και το θέμα που έχει η φωτογραφία, ήταν οι παράμετροι που διαδραμάτισαν θεμελιώδη ρόλο στην απόφαση αυτή, και η αλήθεια είναι,  ότι αυτό έχει ελάχιστη σχέση με την ποιότητα της κάμερας ή της συσκευής που χρησιμοποιείται.

Τούτου λεχθέντος, για να μπορέσει λοιπόν κάποιος να διεκδικήσει το πρώτο βραβείο σε ένα διαγωνισμό αυτού του μεγέθους (πρέπει να θυμόμαστε ότι άτομα από όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να συμμετάσχουν, εκτός από εκείνα που ήταν στην Κίνα), ήταν επίσης απαραίτητο να έχουμε καλή διαύγεια χρώματος , καθώς και υψηλές λεπτομέρειες , χαμηλό θόρυβο και πολλές άλλες απαιτήσεις που επηρεάζονται από τις προδιαγραφές της φωτογραφικής μηχανής.

Σε κάθε περίπτωση, πέρα ​​από τις δεξιότητες που έχουν διαφορετικοί χρήστες, μπορούμε να κατανοήσουμε πόση προσπάθεια καταβάλλει η Xiaomi, για να αναπτύξει έναν εξαιρετικό φωτογραφικό τομέα όσον αφορά τις συσκευές που ανήκουν στη μεσαία σειρά.

Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro είναι εξοπλισμένο με δύο ζεύγη φωτογραφικών μηχανών, που είναι αυτά τα 12 + 5 megapixels και 20 + 2 megapixel αντίστοιχα, που σας επιτρέπουν να τραβήξετε φωτογραφίες που στην πραγματικότητα μπορούν να συγκριθούν με αυτές που θα έπαιρναν οποιαδήποτε άλλη συσκευή μεγαλύτερης εμβέλειας.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Μόλις δύο μήνες μετά την παρουσίαση του Helio P70, η MediaTek προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του νέου Helio…
Ενώ είναι αλήθεια ότι η Xiaomi δεν θα μπορούσε να κυριαρχήσει στην κατηγορία…
Translate »