News by Xiaomi Miui Hellas
Xiaomi

RedMi Note 8 : Πέρασε από την FCC – κυκλοφορεί στις 29 Αυγούστου, και ίσως κυκλοφορήσει και στις ΗΠΑ.

Η Redi της Xiaomi βρίσκεται στο προσκήνιο των ειδήσεων τους τελευταίους μήνες για τους γνωστούς λόγους.


Η σειρά Redmi Note 7 βοήθησε τη Xiaomi να διατηρήσει την κορυφαία θέση στην ινδική αγορά για 8ο συνεχόμενο τρίμηνο, πουλώντας πάνω από 5,5 εκατομμύρια μονάδες μέσα στους πρώτους πέντε μήνες από την κυκλοφορία του. Η Redmi εισήλθε επίσης στο τμήμα των premium Smartphone με το Redmi K20 Pro , το οποίο ονομάστηκε “Flagship Killer 2.0” από την ίδια την Xiaomi. 

Σήμερα επιβεβαιώθηκε πως η Redmi σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Redmi Note 8 παράλληλα με την δική της τηλεόραση 4K Smart TV 70 ιντσών. Το RedMi Note 8 έχει περάσει από την FCC, δίνοντας μας μια  πρώτη ματιά στις ζωντανές φωτογραφίες για το πως θα είναι η συσκευή, και μάλιστα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες αυτή η συσκευή να κυκλοφορήσει επίσημα και στις ΗΠΑ.

Οι συσκευές που προορίζονται να πωληθούν στις Η.Π.Α. πρέπει να αξιολογηθούν από ανεξάρτητο εργαστήριο, για να διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τα πρότυπα της FCC (Federal Communications Commission), και τα εργαστηριακά αποτελέσματα πρέπει να προσκομιστούν στην FCC προκειμένου για να αποκτήσει την πιστοποίηση FCC.

Η πιστοποίηση στην FCC επιτρέπει στους χρήστες να βρουν λεπτομέρειες σχετικά με την ασύρματη συχνότητα λειτουργίας της συσκευής, τις κάμερες της συσκευής, αλλά και αναφορές του SAR για τις ασύρματες εκπομπές.

Το Xiaomi Redmi M1908C3JG έχει πέρασε λοιπόν από την FCC (με την ταυτότητα FCC ID 2AFZZC3JG), δίνοντάς μας καλές πληροφορίες για την υποστήριξη του δικτύου που θα έχει η συσκευή.

Το μπροστινό μέρος της συσκευής είναι παρόμοιο με αυτό που είδαμε πρόσφατα στην TENAA. Αυτό που βλέπουμε είναι μια εγκοπή νερού για την μπροστινή κάμερα και το σήμα Redmi στο κάτω πηγούνι της συσκευής. Ενώ το μπροστινό μέρος δεν διαφέρει σε τίποτα από τη συσκευή που πέρασε μέσω του TENAA, το πίσω μέρος της συσκευής όμως αποκαλύπτει μια διαφορετική ιστορία.

Το πίσω μέρος της συσκευής δείχνει την εγκατάσταση της τετραπλής κάμερας, την τοποθέτηση του φλας LED και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μπορούμε επίσης να εντοπίσουμε το πλήκτρο έντασης ήχου και το κουμπί τροφοδοσίας. Οι εικόνες του καλωδίου τροφοδοσίας δείχνουν ότι το τηλέφωνο θα συνοδεύεται από μια θύρα USB τύπου C.

Περιέργως, το έγγραφο καταχώρησης αναφέρει μόνο 3/32GB και 4/64GB παραλλαγές, αν και είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι πληροφορίες της FCC αφορούν μόνο τις ΗΠΑ και δεν ισχύουν για τον υπόλοιπο κόσμο.

Μία πιθανή εξήγηση για τις διαφορές που βλέπουμε ανάμεσα στο FCC και την ΤΕΝΑΑ,  είναι ότι μπορεί να υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα, όπως για παράδειγμα το Redmi Note 8 και το Redmi Note 8 Pro, αλλά δεν έχουμε μέχρι στιγμής συγκεκριμένα στοιχεία για να το υποστηρίξουμε.

Η έγκριση της συσκευής από την FCC δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει  σίγουρα στις ΗΠΑ – απλώς αυξάνει την πιθανότητα να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ. Ίσως υπάρχουν πολλά εμπόδια που θα μπορούσαν να αποτρέψουν ένα τέτοιο λανσάρισμα στις ΗΠΑ, και έτσι δεν θα πρέπει να περιμένουμε και πολλά σε αυτό τον τομέα. Μην ξεχνάμε πως ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και τις Κίνας μπορεί να έχει ως επίκεντρο την Huawei, αλλά είναι βέβαιο πως δημιουργεί πολλά εμπόδια για το σύνολο των Κινέζων κατασκευαστών, και κατ΄επέκταση και για την Xiaomi.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Πρόσφατη αναφορά, τονίζει ότι το Huawei Mate X θα έχει κατά κύριο λόγο…
Η Redmi γνώρισε μεγάλη αποδοχή και επιτυχία από τότε που έγινε ανεξάρτητο Brand…
Translate »