News by Xiaomi Miui Hellas
Gadgets

Xiaomi TicPods 2 & Pro : Κυκλοφόρησαν τα νέα ακουστικά με δυνατότητα ελέγχου μέσω κινήσεων του κεφαλιού.

Η Movboi που συνεργάζεται με την Xiaomi, παρουσίασε τη δεύτερη γενιά ακουστικών TicPods TWS – τα TicPods 2 και 2 Pro – που μπορούν να ελέγχονται με κινήσεις του κεφαλιού.


Τα νέα ακουστικά υποστηρίζουν Bluetooth 5.0 συνδεσιμότητα, και οι κωδικοποιητές aptX / AAC αλλά και τα ηχεία διαστάσεων στα 13mm που διαθέτουν, κάνουν την ποιότητα του ήχου ακόμα καλύτερη. Υποστηρίζουν επίσης την ενεργή τεχνολογία μείωσης θορύβου  Qualcomm CVC,  που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά τη διάρκεια συνομιλιών.

Xiaomi TicPods 2 Pro εμφάνιση και σχεδιασμός

Η θήκη φόρτισης των ακουστικών είναι μικρότερη από την προηγούμενη γενιά των TicPod. Το κέλυφος της θήκης είναι σε σχήμα κάψουλας και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό  PVC υλικό, ενώ η ματ υφή που διαθέτει, δεν είναι εύκολο να αφήσει τα δακτυλικά σας αποτυπώματα.

Η θύρα φόρτισης έχει αλλάξει από την προηγούμενη Micro USB σε Type-C , και το Xiaomi TicPods 2 Pro διατίθεται σε τρία χρώματα: μπλε, ροζ και λευκό. Ο σχεδιασμός των ακουστικών μοιάζει με τα  “AirPods”. Αυτός ο σχεδιασμός καθιστά τα ακουστικά ελαφρύτερα και καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο στην θήκη,  έτσι ώστε αυτή να είναι μικρότερη σε διαστάσεις.

Xiaomi TicPods 2 Pro χρησιμοποιώντας εμπειρία

Με τα Xiaomi TicPods 2 Pro έχετε τον κλασικό τρόπο ελέγχου που είχε και η προηγούμενη σειρά. Έτσι μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω και προς τα κάτω για να ρυθμίσετε την ένταση, και κάνετε διπλό κλικ για να κόψετε τραγούδια ή να πραγματοποιήσετε μια κλήση. Στην πράξη όμως δυστυχώς, τα δύο ακουστικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά όπως τα AirPods.

Τα νέα Xiaomi TicPods 2 Pro όμως φέρνουν επίσης μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία ελέγχου μέσω της στάσης του κεφαλιού. Κατά τη λήψη μιας εισερχόμενης κλήσης ενώ φοράτε το σετ μικροφώνου-ακουστικού, μπορείτε να απαντήσετε κουνώντας το κεφάλι σας πάνω κάτω δύο φορές, και μπορείτε αντίστοιχα να απορρίψετε την κλήση κουνώντας το κεφάλι σας δεξιά αριστερά δύο φορές.

Το Xiaomi TicPods 2 Pro διαθέτει επίσης λειτουργία φωνητικού ελέγχου. Όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά σε Apple Smartphone με iOS λειτουργικό, αν πείτε  “Hi, Xiao Wen”  θα ξεκινήσει η Siri, ενώ όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά στο σύστημα Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο σύστημα φωνητικού ελέγχου που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας τηλέφωνο.

Επιπλέον, τα Xiaomi TicPods 2 Pro διαθέτουν έναν ενσωματωμένο αισθητήρα έξι αξόνων, και αν δεν κάνετε πάνω από 250 βήματα σε μια ώρα, θα ακούσετε μία ηχητική υπενθύμιση, που θα σας ζητά να σηκωθείτε και να περπατήσετε λιγάκι.

Xiaomi TicPods 2 Pro – ποιότητα ήχου

●  Τηλεφωνική  κλήση

Η κλήση ίσως είναι το πιο εμφανές μέρος της βελτίωσης της ποιότητας ήχου που προσφέρουν τα Xiaomi TicPods 2 Pro. Υποστηρίζουν την τεχνολογία μείωσης θορύβου κλήσεων Qualcomm CVC 8ης γενιάς και τη υποστηρίζουν επίσης την τεχνολογία μείωσης θορύβου μέσω διπλού μικροφώνου, η οποία έχει καλύτερη επίδραση στην ποιότητας του παραγόμενου ήχου.

Η τεχνολογία Bluetooth 5.0 που υποστηρίζεται από τα ακουστικά παρέχουν σταθερότητα σύνδεσης, και δεν θα έχετε αποσυνδέσεις, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει καλύτερη ποιότητα στον ήχο και μεγαλύτερη εμβέλεια.

●  Αναπαραγωγή μουσικής

Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, βελτιώνεται επίσης και η ποιότητα ήχου της αναπαραγώμενης μουσικής. Αυτή τη φορά, το Xiaomi TicPods 2 Pro υποστηρίζει πρωτόκολλο Apt-X και έχει ενσωματωμένο δυναμικό ηχείο στα 13mm. Προσφέρει έτσι ένα μεγαλύτερο ηχητικό πεδίο συχνοτήτων από την προηγούμενη γενιά και τα μπάσα είναι πιο σαφή και δυνατά. Η ποιότητα του ήχου συνολικά είναι πολύ καλή.

●  Βίντεο / Παιχνίδια

Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην παρακολούθηση βίντεο ή στην αναπαραγωγή παιχνιδιών, αλλά γενικά όλα τα ασύρματα ακουστικά έχουν μικρές καθυστερήσεις. Το Xiaomi TicPods 2 Pro είναι πολύ μικρό σε διαστάσεις, και δύσκολα κάποιος μπορεί να το ξεχωρίσει.

Xiaomi TicPods 2 Pro διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Τα ακουστικά παρέχουν από μόνα τους 5 ώρες αυτονομία, και το Xiaomi TicPods 2 Pro υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, και με βάση τα όσα ισχυρίζεται η Xiaomi, για κάθε 5 λεπτά φόρτισης μπορείτε να έχετε αναπαραγωγή μουσικής για μία ώρα. Η θήκη φόρτισης και αποθήκευσης των ακουστικών, μπορεί να παρέχει σε αυτά επιπλέον αυτονομία έως και 20 ώρες.

Ετυμηγορία

Τα Xiaomi TicPods 2 Pro έχουν καλό σχεδιασμό, μικρό μέγεθος και είναι ελαφρά, παρέχουν πλουσιότερες και πιο διαδραστικές λειτουργίες. Έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου και διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, και σε ότι αφορά την τιμή τους είναι φθηνότερα.

Τα Xiaomi TicPods 2 Pro είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε σε σχέση με την τιμή και την απόδοση που σας παρέχουν.

Το νέο Xiaomi Mobvoi Ticpods 2 διατίθεται στα 600 γιουάν (~ 76€), ενώ το Xiaomi Mobvoi Ticpods 2 pro είναι διαθέσιμα στα 700 γιουάν (~ 89€). Μένει να δούμε πότε θα γίνουν διαθέσιμα και αν τελικά θα κυκλοφορήσουν και στην Ευρώπη μέσα από τα γνωστά κανάλια διανομής της Xiaomi.

Πηγή 1 Πηγή 2


Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Σήμερα 25/10/2019 το γνωστό Banggood μας παραχώρησε νέα λίστα με 133 κουπόνια και προσφορές…
Η Huawei προμήθευσε σε χρόνο-ρεκόρ την αγορά με 200 εκατ. smartphones, και κυκλοφορεί…
Translate »