Πριν από μέρες, η Xiaomi παρουσίασε το Redmi Watch 2, ένα οικονομικό smartwatch με οθόνη AMOLED. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει στη γκάμα της το Mi Watch, το Mi Watch Lite και το Mi Watch Color.

Τώρα από ότι φαίνεται, η Xiaomi προετοιμάζεται για την άφιξη ενός νέου smartwatch με το όνομα Xiaomi Watch S. Το νέο wearable θα γίνει διαθέσιμο σύντομα στην αγορά, σύμφωνα με ένα εμπορικό σήμα που κατέθεσε η Xiaomi στο Περού την περασμένη εβδομάδα.


Xiaomi Watch S


Στις 18 Νοεμβρίου 2021, η Xiaomi Inc. υπέβαλε αίτηση εμπορικού σήματος στο Περού, στο Instituto Nacional de Defensa de la Competencia y de la Protección de la Propiedad Intelectual (INDECOPI) για το όνομα «Xiaomi Watch S».Το νέο εμπορικό σήμα κατηγοριοποιείται ως Κλάση 9, με την ακόλουθη περιγραφή:

Περιγραφή
Xiaomi Watch S trademark description: smart watches; smart rings; smart glasses; smart phones in the form of a wristwatch

Από το όνομα και την περιγραφή μπορεί να διαπιστωθεί ότι πρόκειται για ένα έξυπνο ρολόι. Είναι πιθανώς ένα φθηνό μοντέλο, ως αντίστοιχο του Realme Watch S. Η ονομασία «S» θα μπορούσε φυσικά να αναφέρεται και στο «Sport».

Σε κάθε περίπτωση, είναι εντυπωσιακό ότι η Xiaomi επιλέγει αυτό το όνομα, πολύ περισσότερο γιατί το Watch S της Realme περιέχει πολλές ομοιότητες με το Mi Watch. Οι συσκευές είναι επίσης πολύ παρόμοιες στο σχεδιασμό, εν μέρει επειδή και οι δύο έχουν στρογγυλή οθόνη.

Οι λεπτομέρειες για τις λειτουργίες παραμένουν άγνωστες προς το παρόν. Επίσης, δυστυχώς είναι ακόμα ασαφές πότε θα παρουσιαστεί το Xiaomi Watch S.

Κατεβάστε την επίσημη τεκμηρίωση εμπορικού σήματος: Xiaomi Watch S

Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

 

Ακολουθήστε μας και στο Telegram ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!