News by Xiaomi Miui Hellas
Gadgets

Xiaomi Smart Rubik Cube : Σας βοηθά να τον λύσετε εύκολα, και ελέγχει επίσης τα έξυπνα οικιακά gadgets σας

Η Xiaomi κυκλοφόρησε αυτή την φορά έναν έξυπνο κύβο του Rubik κάτω από την πλατφόρμα του  crowdfunding στο Mi Mall.


Ο κύβος του Rubik όπως είναι γνωστό, είναι ένα 3-D παζλ που εφευρέθηκε το 1974 από τον Ούγγρο γλύπτη και καθηγητή αρχιτεκτονικής Ernő Rubik. Αρχικά με την ονομασία Magic Cube, αυτό το παιχνίδι (παζλ) εξουσιοδοτήθηκε από τον Rubik να πωληθεί από την Ideal Toy Corp.

Ο νέος κύβος Smart Rubik από την Xiaomi, έρχεται με κάποια έξυπνα χαρακτηριστικά και υιοθετεί μια τιμή crowdfunding μόλις στα 79 γιουάν ($ 11). Σε ότι αφορά την εμφάνιση, αυτός ο κύβος είναι παρόμοιος με τον κανονικό κύβο Rubik από την άποψη της εμφάνισης αλλά έχει μια πιο κοίλη αίσθηση από τον κανονικό κύβο του Rubik.

Αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιεί ένα μαγνητικό σχεδιασμό κύλισης στο εσωτερικό καθώς και μια ομαλή δομή του των κύβων που δεν το κάνει να κολλήσει ούτε να διασπαστεί εύκολα.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο που διαφοροποιεί τον κύβο Mi Rubik της Xiaomi από τους κανονικούς κύβους, είναι ότι διαθέτει ένα σύστημα ανίχνευσης έξι αξόνων το οποίο βοηθά στην αυτόματη σύλληψη κάθε περιστροφής και αλλαγής χρώματος. Ο συγχρονισμός των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο μπορεί να επιτευχθεί συνδέοντας τη συσκευή με το Smartphone μέσω Bluetooth.

Φυσικά, υπάρχει μια ειδική εφαρμογή με όνομα Rubik’s Cube που  είναι συμβατή με το Android και το iOS. Η εφαρμογή μπορεί να υπολογίσει τη διαδικασία επίλυσης του κύβου και επίσης να καθοδηγήσει τους χρήστες μέσω αυτής της διαδικασίας. Ακόμη και σε περιπτώσεις που κάνετε λάθος, η έξυπνη εφαρμογή μπορεί να επανασχεδιάσει τον τρόπο για την επίλυση του κύβου για εσάς.

Η εφαρμογή Smart Rubik’s Cube είναι εξοπλισμένη με 9 διαφορετικά επίπεδα παιχνιδιού με ποικίλο βαθμό δυσκολίας. Αυτό βοηθά κατά κάποιο τρόπο να ενισχύσει τον τρόπο σκέψης  και τις δεξιότητες του χρήστη.

Ταυτόχρονα, η εφαρμογή έχει επίσης μια λειτουργία χρονισμού, η οποία καταγράφει το χρόνο, τα βήματα και την ταχύτητα από την αρχή της περιστροφής του κύβου μέχρι την ολοκλήρωση της λύσης.

Ο κύβος Mi Smart Rubik τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία κουμπιού που υποστηρίζει τη σύζευξη της συσκευής με την εφαρμογή για έως και 1 ώρα την ημέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει σχεδιασμό χαμηλής ισχύος. Η μπαταρία του κύβου μπορεί να διαρκέσει έως και ένα χρόνο.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του κύβου Mi Rubik της Xiaomi  είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με την εφαρμογή MIJIA και να συνδεθεί με οποιοδήποτε έξυπνο οικιακό gadget μέσω του Bluetooth. Όταν έχει συνδεθεί και συνδυαστεί με κάποια άλλη συσκευή, μπορείτε να ελέγξετε αυτά τα έξυπνα προϊόντα στο σπίτι σας όπως θέλετε, απλά γυρίζοντας τον κύβο του Rubik. Αυτό θα είναι αρκετά διασκεδαστικό εάν συνδυαστεί για παράδειγμα με τη λάμπα Smart Yeelight, έτσι ώστε ο αυτή να αλλάζει χρώμα με κάθε κίνηση που κάνει ο κύβος.

Αναμένουμε ότι το προϊόν θα είναι διαθέσιμο σύντομα και εκτός της αγορά της Κίνας, ώστε να μπορείτε εύκολα να τον αγοράσετε από κάποιο τοπικό κατάστημα της περιοχής σας.

Πηγή


Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Xiaomi επιβεβαίωσε επίσημα ότι αρκετά μοντέλα θα λάβουν την αναβάθμιση για το…
Επιβεβαιώθηκε σήμερα η ύπαρξη του Mate Xs από την Huawei, το οποίο αναμένεται…
Translate »