News by Xiaomi Miui Hellas
Gadgets

Xiaomi-Segway : Παρουσίασε 3 νέα προϊόντα κάτω από το Brand της Ninebot.

Η εταιρεία Segway είναι πολύ γνωστή είτε για την τεχνολογία της στην ρομποτική,  είτε για την συνεργασία της με την Xiaomi μέσω τις οποίας έχει κυκλοφορήσει πολλά σκούτερ ως οικολογικά μέσα μεταφοράς.


Σήμερα, η εταιρεία παρουσίασε 3 νέα προϊόντα με το εμπορικό σήμα της Ninebot, τα οποία γνωρίζουμε αρκετά καλά ως Xiaomi M365 καθώς και Segway Ninebot.

Η εταιρεία εργάζεται εδώ και πολύ καιρό σε αυτόν τον τομέα και κατάφερε να έχει μεγάλους συμμάχους και  να πουλήσει χιλιάδες σκούτερ σε ιδιώτες. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο κατασκευαστής επιδιώκει να γίνει ο καλύτερος σε αυτόν τον τομέα.

Η εταιρεία διαθέτει ήδη ως πελάτες μεγάλα ονόματα, μεταξύ των οποίων είναι η Uber και Lyft που νοικιάζουν τα σκούτερ σε όσους τα χρειάζονται για να κινηθούν άνετα μέσα στις πόλεις. Ο επικεφαλής της Ninebot, Gao Lufeng, εξήγησε ότι το νέο μοντέλο, που ονομάζεται KickScooter T60 , θα ελέγχεται εξ αποστάσεως από το Cloud, βελτιώνοντας έτσι το κόστος της εταιρείας που έπρεπε να συλλέξει αυτά τα σκούτερ από την πόλη.

Οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ανταλλαγής σκούτερ πληρώνουν προσωπικό ώστε να μαζεύουν χειροκίνητα τα ηλεκτρικά οχήματα τους στο τέλος της ημέρας, για να μπορούν να επαναφορτιστούν. Οι πελάτες συχνά αφήνουν τα σκούτερ σε τυχαίες θέσεις κοντά στον προορισμό τους. Μερικές φορές ακόμη τα παρατάνε ξαπλωμένα στα πεζοδρόμια, και γίνονται επικίνδυνα αλλά και εμποδίζουν τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Αυτό το νέο σκούτερ θα έχει 3 τροχούς, σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα που έχουν μόνο 2 τροχούς.

Αυτό το νέο μοντέλο θα έχει και ασύρματη φόρτιση και εύκολη αφαίρεση της μπαταρίας. Μέσα του θα στεγάζει έναν επεξεργαστή 6 πυρήνων για να επεξεργαστεί ημιαυτόματη αγωγιμότητα μέσω ενός AI που έχει αναπτύξει η εταιρεία.

Ολόκληρο το πλαίσιο του Scooter προσθέτει υποστήριξη IPX5 καθώς και μέγιστο βάρος στα 120 Kg. Η αυτονομία αυτού του σκούτερ είναι στα 60 χιλιόμετρα στη λειτουργία ECO. Η τιμή του θα είναι κοντά στα 1000$ κατά την κυκλοφορία του,  και μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελία στην Κίνα από τον Σεπτέμβριο.

Αυτό το σκούτερ είναι πραγματικά σχεδιασμένο για όλες τις εταιρείες που θα τα νοικιάζουν, ώστε να είναι σε θέση να τα ελέγχουν εξ αποστάσεως.

Εκτός όμως από τα Scooter, η εταιρεία παρουσίασε και δύο ρομπότ διανομής που είναι ειδικά για γραφεία, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και νοσοκομεία. Το πρώτο από αυτά τα ρομπότ διανομής είναι το Segway S2 που θα μπει σε μεγάλη κλίμακα παραγωγής το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Το δεύτερο ρομπότ εξωτερικής διανομής θα είναι το Segway X1, που θα εκτελεί υπηρεσίες παράδοσης δεμάτων, και θα έχει ειδικούς δυναμικούς αλγόριθμους για την αποφυγή εμποδίων, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία vision+ και lidar+. Θα μπορεί να κινείται σε κλειστά πάρκα, βιομηχανικά πάρκα, αστικούς δρόμους, και σε ειδικές λωρίδες για μη μηχανοκίνητα οχήματα κλπ.

Το Segway X1 θα ξεκινήσει τις εμπορικές δοκιμές με τους πρώτους συνεργάτες του τον Ιανουάριο του 2020.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Motorola μόλις ανακοίνωσε την νέα Android One συσκευή με ονομασία Motorola One…
Κατά τακτά χρονικά διαστήματα στο Google Play Store, πολλοί δημιουργοί παραχωρούν για περιορισμένο…
Translate »