News by Xiaomi Miui Hellas
Νέα

Ύμνοι Μπιλ Γκέιτς για την διαδικτυακή πλατφόρμα «Greece From Home»

Τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΕΟΤ Greece From Home εκθείασε ο ιδρυτής της Microsoft και πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου Μπιλ Γκέιτς κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.


Μιλώντας για το πώς ο κορωνοϊός θα αλλάξει τη ζωή μας και το πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε, ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος απάντησε μέσω LinkedIn σε ερωτήσεις για την πανδημία.

Στο πλαίσιο αυτό ο Μπιλ Γκέιτς αναφέρθηκε στην ελληνική πλατφόρμα ως παράδειγμα προς μίμηση σύμφωνα με το inc.com.

Ας δούμε τον τουρισμό – ο τουριστικός κλάδος είναι σίγουρα ένας από τους σκληρότερα πληγέντες από την πανδημία. Αλλά ίσως μπορείτε να μάθετε από τo “Ελλάδα από το σπίτι” (#Greecefromhome),  μια λαμπρή πρωτοβουλία του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με τη Google. Αυτός ο ιστότοπος βασίζεται επίσης στην αρχή του μάρκετινγκ περιεχομένου: με τη χρήση εξαιρετικού περιεχομένου στο διαδίκτυο για τη δημιουργία σχέσης με δυνητικούς πελάτες.

Μέσω βίντεο του YouTube και άλλου περιεχομένου, οι δημιουργοί δίνουν στους θεατές την ευκαιρία να περιηγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, να βιώσουν όμορφα φυσικά τοπία, να κάνουν περιηγήσεις ή να επισκεφθούν εστιατόρια – όλα εικονικά, φυσικά.τόνισε ο Γκέιτς.

Αν γίνει σωστά, πρόσθεσε, το περιεχόμενό σας ενδέχεται να είναι σε θέση να φέρει έσοδα μέσω διαφημίσεων ή πωλήσεων προϊόντων. Και τουλάχιστον, είναι ένας τρόπος να διατηρείτε επαφή με το ακροατήριό σας έως ότου είναι πρόθυμοι (και ικανοί) να ταξιδέψουν ξανά.

Ακόμα κι αν η επιχείρησή σας δεν ανήκει σε μία από αυτές τις βιομηχανίες, ελπίζουμε ότι αυτό θα προκαλέσει κάποιες ιδέες. Το κλειδί είναι να ανακατευθύνετε τις προσπάθειές σας και να χρησιμοποιείτε το χρόνο σας με σύνεση. Επειδή πολύ πιθανόν αυτή η νέα κατάσταση να ήρθε για να μείνει. Και όσο ταχύτερα προσαρμόζεστε σε αυτό το γεγονός, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα της επιχείρησής σας να επιβιώσει και ενδεχομένως να ευδοκιμήσει.κατέληξε.

Σημειώνεται ότι τις πρώτες δέκα μέρες λειτουργίας της πλατφόρμας Greece From Home, περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες εγγράφηκαν για να παρακολουθήσουν τα Ομαδικά διαδικτυακά σεμινάρια ενώ έχουν προγραμματιστεί ήδη 135 κατ’ ιδίαν εκπαιδεύσεις. Οι εκπαιδεύσεις είναι δωρεάν και όποιος θέλει να συμμετέχει μπορεί να εγγραφεί στο link g.co/greektourism/seminarsfromhome

Πηγή 1Πηγή 2

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Όποιος είναι μεγάλος οπαδός των Pokemon θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τα νέα ασύρματα ακουστικά…
Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα στα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας, το Redmi Note…
Translate »