News by Xiaomi Miui Hellas
Νέα

Η Huami συνεργάζεται με την McLaren για την ανάπτυξη στολών για τα e-Sports

Σήμερα, η Huami ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την McLaren Applied Technologies (τμήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας McLaren), για την ανάπτυξη έξυπνων στολών για τους ηλεκτρονικούς αθλητικούς αγώνες.


Αυτή η συνεργασία θα διερευνήσει τον τρόπο που μπορούν οι αισθητήρες του σώματος και η τεχνολογία AI, να χρησιμοποιηθούν για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης σε εικονικούς αγώνες αυτοκινήτων. Αυτές οι στολές θα συλλέγουν στοιχεία, και μέσω ειδικών εφαρμογών και με την χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, θα παρέχουν στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εικόνα των βιομετρικών τους δεδομένων και των δεδομένων δραστηριότητας τους κατά τη διάρκεια των αγώνων e-Sports.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον παγκόσμιο κορυφαίο προμηθευτή τεχνολογικών λύσεων McLaren Applied Technologies, που είναι και ο επίσημος εταίρος στο McLaren Shadow Project”, δήλωσε ο Tommy Tang, Αντιπρόεδρος της Huami.

“Πιστεύουμε ότι αυτή η στρατηγική εταιρική σχέση επικυρώνει το αναπτυξιακό δυναμικό των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που μπορούν να φορεθούν, και θα συμβάλει στη διεύρυνση σε παγκόσμια κλίμακα”.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το e-sports είναι μια μορφή αγώνων που χρησιμοποιεί τα βιντεοπαιχνίδια. Έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα από την δεκαετία του 2000, καθώς η συμμετοχή των επαγγελματιών gamers αυξάνεται ραγδαία. Μερικοί δε από τους παίκτες στην συνέχεια γίνονται επαγγελματίες αθλητές.

Η παγκόσμια αγορά για τα ηλεκτρονικά αθλήματα (e-Sports) αναμένεται να επιδείξουν σοβαρό ρυθμό ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια. Το 2018 έφτασε σε τζίρο τα 905 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί στα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος και τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Τα ηλεκτρονικά αθλήματα εξετάζεται ακόμη, αν μπορούν να γίνουν αποδεκτά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Πηγή εικόνας: McLaren

Σε αυτούς τους αγώνες ειδικότερα, υπάρχει μεγάλη ομοιότητα μεταξύ του εικονικού και πραγματικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι ομοιότητες περιλαμβάνουν τον τρόπο με τον οποίο ελέγχεται η ισορροπία του αυτοκινήτου, το φρενάρισμα, το γκάζι και το σύστημα διεύθυνσης, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο το αυτοκίνητο επιταχύνει. Οι προσομοιωτές αγώνων απαιτούν σωματική και διανοητική αντοχή καθώς και δεξιότητες τυχερών παιχνιδιών.

Το πρώτο στάδιο της συνεργασίας, η νέα τεχνολογία της Huami θα βοηθήσει στην επιλογή του νικητή της εκδήλωσης McLaren Shadow Project στο Woking της Αγγλίας. Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους από 500.000 “αθλητές” να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την  ζωντανή μετάδοση των τελικών στο κανάλι YouTube McLaren  στις 16 και 17 Ιανουαρίου.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Siemens και η Aruba, εταιρεία της Hewlett Packard Enterprise, ανακοίνωσαν μια στρατηγική…
Το Netflix αυξάνει τις τιμές σε όλα τα πακέτα προβολής του από 13%…
Translate »